Takla..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan istanbul3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Arif topçu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamun aleyküm benim 4 5 aydır uçurduğum sivas mavisi güvercinim var ama hala oyunu çözemedi. Düz takla çeviriyor kanat seside o kadar sesli değil fıy fıy ama iyi uçuyor tüyden çıkalı 2 hafta oldu. Yanında uçurduğum eke kağıt mavi var onun oyunu çok güzel beraber uçuyorlar 20 25 dk. Ama hiç diğeri gibi fişeklemiyor biraz daha bekleticem eğer böyle devam ederse elden çıkarıcam.

Cevap verirseniz sevinicem forum çok durgun ve sıkıcı olmuş.

her kuş fişekleyecek diye bir şey yok. fişeklemiyorsa sepetle gitsin...

Canım kardeşim herkes tatilde biryerlere gitmiş kuşlarına rica minnet başkaları tarafından yem su verdiriyorlar sana cevap verecek durumlarda değiller site sıkıcı falan değil senin canın sıkılıyor biraz da başka aktivitelerle uğraşırsan bu da ortadan kalkmış olur selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim herkes tatilde biryerlere gitmiş kuşlarına rica minnet başkaları tarafından yem su verdiriyorlar sana cevap verecek durumlarda değiller site sıkıcı falan değil senin canın sıkılıyor biraz da başka aktivitelerle uğraşırsan bu da ortadan kalkmış olur selamlar.
:heyo:

Kusura bakmayın da ramazan günü tatil yapcak birisi değilim. Canım falan sıkılmıyor kuşlarım hakkında bilgi almak istiyorum bu sitede süs niyetine açılmamış sanırım. Oruç oruç başka aktivitelerle uğraşamam malesef hayvanlarımla ilgileniyorum.

ARİF KARDEŞİM BEN YAKIN BİR CEVAP VEREYİM KUŞUN KIZGINLIKTAN DÜZ TAKLA YAPIYOR EŞİ YOK ANLADIĞIM KADARIYLA BİR AN ÖNCE EŞE SOK KUŞUNU EŞ OLDUKTAN SONRA KUŞLARI SIK SIK UÇUR GÜNDE 8-10 DEFA UÇUR OYUNU SÖKMESİ LAZIM BUNLARI UYGULADIĞINDA YİNE AYNISINI YAPARSA ELİNDEN ÇIKAR GİTSİN

selamun aleyküm Arif kardeş...sivas kuşları kızdığı zaman oyun kesermiş
,bu yüzden aceleci olup.elinden kuş çıkaranlar bile olmuş...sen acele etme.eşe vur.icabında yumurtlasın,uçurmaya devam...o zaman ne olduğunu anlarsın...

elinden yere bıraktığın zaman kanat sesi fıy fıy ise vakit kaybetme hemen postala alacak birisi bulunur elbet :=)

Geri