taklacı 1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karslıhüseyin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
HÜSEYİN DAŞDELEN
Meslek
TEKNİKER
İlgi Alanı
Kediler
taklacı 2

Ekli dosyalar

• Photo-0028.webp
    Photo-0028.webp
    125.4 KB · Görüntüleme: 2,695
  • Photo-0053.webp
    Photo-0053.webp
    47.4 KB · Görüntüleme: 2,643
  • Photo-0088.webp
    Photo-0088.webp
    70.4 KB · Görüntüleme: 2,659
[No message]

Ekli dosyalar

• donukgüllü erkekle donukkuybeydişinin torunu.webp
    donukgüllü erkekle donukkuybeydişinin torunu.webp
    57.4 KB · Görüntüleme: 2,698
  • Photo-0024.webp
    Photo-0024.webp
    125.2 KB · Görüntüleme: 2,716
  • Photo-0028.webp
    Photo-0028.webp
    117.4 KB · Görüntüleme: 2,726
taklacı 3

Ekli dosyalar

• Photo-0093.webp
    Photo-0093.webp
    63.2 KB · Görüntüleme: 2,727
  • Photo-0099e.webp
    Photo-0099e.webp
    27.2 KB · Görüntüleme: 2,748
  • Photo-0100.webp
    Photo-0100.webp
    84.5 KB · Görüntüleme: 2,762
Re: taklacı 3

selamunaleykum
renk tip olarak guzel kuslarda kuslarda bir kirginlik var
her resim icin ayri konu acmayin bence bir konuya istediginiz kadar resim ata bilirsiniz oyle yaparsaniz hem sizin takip etmeniz hemde bizim takibimiz daha kolay olur

saygilarla ferhat

selamunaleykum huseyin bey
masallah guzel kuslar paylasim icin tesekkur ederim kuscular org ye yeni uyesiniz sanirim aramiza hos geldiniz umarim guzel vakit gecirir siniz
saygilarla ferhat

aleykumselam ferhat bey memenun oldum
evet, kuscular.org ye yeni üyeyim aranızda bulunmaktan mutluyum.

nasıl yapabilirim yeni üye olduğum için nasıl yapıldığını bilmiyorum anlatabilirseniz sevinirim

karslıhüseyin' Alıntı:
nasıl yapabilirim yeni üye olduğum için nasıl yapıldığını bilmiyorum anlatabilirseniz sevinirim
cavap yaz tusundan ekleme yapacaksiniz konuya resim gonderdiginiz gibi dosya ekle tusuna basarak

meşhur karslı hüseyin daşdelen oyun kuşları... maşallah güzel kuşlar hüseyin abi nasılsın iyisindir inşallah kimsin diye soracaksın sen hatırlamassn abi biz çocuktuk futbola geliyorduk bir kezde kuşun bizim çatıya gelmişti tuttuk ;)

KUŞLAR GÜZEL HÜSEYİN AĞA.. MAŞALLAH..

Maşallah renk acısından tercih ettiğim kuşlardan da. Abi kuşlar sana küsmüş mü ne çok durgunlar..

hepinize teşekkür ederim sağolun allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.
kuşlarda birara keyifsizlik vardı tesadüfen o zaman çekmişim

muhammed36' Alıntı:
meşhur karslı hüseyin daşdelen oyun kuşları... maşallah güzel kuşlar hüseyin abi nasılsın iyisindir inşallah kimsin diye soracaksın sen hatırlamassn abi biz çocuktuk futbola geliyorduk bir kezde kuşun bizim çatıya gelmişti tuttuk ;)

sağol muhammed
haklısın seni hatırlayamadım küçüklük resimlerinden varsa yolla (Çatıdan tuttuğun kuşu da getir :ckmk:

s.a
hüseyin abi öncelikle seni bu sitede görmek beni çok mutlu etti neden diye sorarsan senin gibi özellikle oyunkuşu üretimi ve yeştirmesinde büyük tecrübesi olan ve herkesin gönlünde ve kalbinde taht kuran saygıdeğer bir insansın benim için inanıyorum ki burada ki büyüklerimiz arkadaşlarımız kardeşlerimiz sizlerin bilgi ve tecrübenizden faydalanmak isterler bende bu siteye yeni üye oldum sitede gerçekten mantıklı ve bilinçli kuşcular var şimdiden saygılarımla a.e.olun

Geri