Taklacı Alalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Taklacı Alalar.
Resimler yayından kaldırılmıştır.

eddy' Alıntı:
[renkli][/renkli]slm cnm bu kuş ğüzelmiş :oley: :hhh:

Pardon Tam Olarak Anlayamadım Demek İstediğinizi?

Abi babam senin Yeniyi kullanıyor.Akşam açamayınca senin güvercinlerini vercek bir çocuğa hahaha güvercinlerin yok artık benimkiler evimizin yeni padişahları unutma!

Amatör' Alıntı:
Abi babam senin Yeniyi kullanıyor.Akşam açamayınca senin güvercinlerini vercek bir çocuğa hahaha güvercinlerin yok artık benimkiler evimizin yeni padişahları unutma!

:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:
Kardeşim sende abi,nin yolundan ilerliyorsun gibime geldi benim. Aman boş boş mesajlar yazıpta atılma sende. Sadece teşekkür etmek için mesaj yazmayın. Teşekkür et butonuna basınız.

merhaba başoğlan,
perçemli alalar ankara dan mı temin edildi....????
ankara da klüpçü erol diye biri var onun yetiştirdiği alalara çok çok benziyor...

ARKADAŞIM BU GÖK ALADAN SATILIK ÇİFT VAR MI ACABA ?

2.resimdeki güvercinin aynısı bende var.oyunlu çok güzel.dişi

Paylaşımın için teşekkürler Hüseyin abi kuşlr çok çok güzeller allah herkese nasip etsin böyle güzel kuşlardan....

way alalar süper

ya bu gök aladan birtanede bende var yavru daha sivastan geldi bunu gök le çifleştirsem renk ne olur acaba ala kuşum yokta

Alalar çok güzel kuşlar ama bir şey soramadanda edemiyeceğim satılık bulunabilinirmi?

slm. ya bu kuşları kıra kıra ne hale getiriyorlar yakında orjinal kuş kalmayacak

bu gök ala muhabbeti nedir ya bende var bitane böyle ben az daha verecektim bedavadan bişeye yaramaz diye da yeni yavru kızması bunun ederi nedir bilgisi olan varsa söylsin ha bu arada Allah sizden razı olsun yoksa kuş gitmişti yani..:)

Geri