taklacı arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pckolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

pckolik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ender uyar
Meslek
güvercinci :D
İlgi Alanı
Kediler
merhaba abilerim güvercinlerimi çıkardım elden sıfırdan taklacı beslemeye başladım yaşım 14 ve 2 tane taklacı almak istiyorum 30 tl param var istanbul/sultan gazi de oturuyorum yardımcı olabilicek abilerime şimdiden teşekürler

güzel kardeşim önceliklr merhaba sana kimse 30 a iyi kuşunu vermez iyi kuş beslemek istiyorsan paranı biriktir 10 tane alana kadar 2 tane al iyisini al :tamam: :tamam:

bursada olsan 30 tl ye 5-6 tane oyunlu bulurdun ama istanbulu bilemem burdaki 5-6 liralık kuş orda 35-40 lira

e.f.s.i_texas' Alıntı:
bursada olsan 30 tl ye 5-6 tane oyunlu bulurdun ama istanbulu bilemem burdaki 5-6 liralık kuş orda 35-40 lira

Gerçekten 30 liraya 5-6 tane oyunlu alabiliyormusunuz şaşırdım.. Ben Ankarada oturuyorum, burada takla atan kuşa ihalede 20 den açıyo adamlar ağzını.. Benimde ihtiyacım var birkere 5 kuş aldım 150 liraya pek umduğum gibi çıkmadı:( para boşa gitti.. Başka şehirlerden mi alsam acaba ucuzsa.. havada patlayıp 3-4 takla 1-2 direk yapan 1 saat uçan kuş aşağı yukarı ne kadara gider mesela Bursa da ?

Her ne olursa olsun,kuşu seyredip alacaksınız. En çok 2 ay sabredip yavrusunu uçuracaksınız.İhalede mutlaka güzel kuşlar geliyordur (çalınma-yakalanma gibi) onlarda tamamen şans,a bağlı.nice saf kuşlar çoluk çocuğun elinde heder oldu.
Onun için tekrar ediyorum,ne olursa olsun seyredip alacaksın.

Not: Seyredip aldığınız kuşunda kendine göre bir değeri vardır tabiki.
2 ay önce,kendi kuşlarımla kırmak için bir dumanlı erkek aldım (seyrettim) 300 ytl istedi, hatıra 100 ytl ye verdi.
tabınığınızdan alırsanız çok faydası olur.
sevgiler

Geri