kuscu_marik' Alıntı:
S A osman kardeşimiz agzına saglık güzel söylemiş kendisine teşekkür ediyorum belki çok kişi okumuştur ilk kez bir konu başlıgı açmıştım
BİR OLALIM BİRLİK OLALIM diye pek bir şey çıkmadı bu site çatısı altında birlik bereberlik dişında her şeyi başarabiliriz buna şüphem yok ama birlik beraberligimizi saglayamayız neden
EN BAŞINDA ÇOGUMUZUN BİRBİRİ NE SAYGISI YOK
TAHAMMÜLSÜZLÜK
ELEŞTİRİMİZİ BİLE DÜZGÜN YAPAMIYORUZ KENDİMİZ İÇİN İSTEDİGİMİZİ HER KES İÇİN İSTEYEMİYORUZ HEP BEN DAHA İYİ BİLİRİM HEP BEN DE DAHA İYİSİ OLSUN HEP BENİM KUŞLARIM KONUŞULSUN DÜŞÜNCESİNDEYİZ PAYLAŞAMIYORUZ HAKLILIGIMIZ DA İSYAN EDİYORUZ HAK VERMEDE ÖZÜR BİLE DİLEYEMİYORUZ ÇOGUMUZUN AYAKLARI YERE BASMIYOR LAFA GELİNCE FEDAKARIZ İCRATA GELİNCE ÇIT YOK TÜRKİYE GENELİNDE BELKİDE KUŞÇU SAYISI MİLYONLARI BULUR BİRLİK BERABERLİK OLSA YÜZLERCE MİLLET VEKİLİ ÇIKARTIR İSTEDİGİMİZ KANUNLARI UYGULATIRIZ AMA YAPAMIYORUZ HEP DUYUYORUZ DOSTLARIMIZIN ARKADAŞLARIMIZIN KUŞLARI EMEKLERİ HİÇ OLUP GİDİYOR BU DURUMLARI KİŞİ BAŞINA GELENE KADAR ANLAYAMIYOR ANLASADA BİRŞEY YAPAMIYOR BAŞA GELİN CE ODA FEYAT RDİYOR AMA KİME NE SÖYLEYECEGİZ KİME NE ANLATACAGIZ
ANLATMALIYIZ
SÖYLEMELİYİZ
AYAGA KAKMALI
ÇARELER BULMALIYIZ
BİRLİK BERABERLİGİ SAGLAMALIYIZ DİYOR SAYGILAR SUNUYORUM
Aleyküm selam;
.
zaten birlik beraberliği sağladıktan sonra çoğu engeli aşarız düşüncesindeyim ama sizinde teğit ettiğiniz gibi malesef birbirimize bile tahammülümüz yok,
bizim beslediğimiz ^^performanslı taklacı seferli oyun kuşlarını^^ uçuramaz isek oynamaz ve içindeki cevheri ortaya çıkaramayız.
.
biz yerde kuş beslemek istemiyoruz
bizim kuşlarımız uçmazsa kendini sergileyemez...en azından oyun açması için 1ay havada çeşitli evrelerden geçmesi gerekir...
.
1ay içinde kuşa şahin saldırdımı kuş kendine gelene kadar 10 gün geçiyor kimi kuş korkmuyor pek etkilenmiyor ama kimisi belki ömür boyu bu sitresi atıpta oyun açma moduna geçemiyor
kuş yaralanırsa zaten kuş bitiyor
yada şahin es geçmedi kuşumuzu aldı diyelim;
şahin ne bizim senelerdir emeğimizi bilir nede fedakarlıklarımızı
.
ama biz beraberliğimizi sağlarsak, herkez kendine düşen vazifeleri yerine getirirse, kamu oyuna imajımızı daha uygun gösterebilirsek ve türkiyedeki sayısal çoğunluğumuzu insanlara ispat edebilirsek ve bu on binler yüzbinlere ulaşabilirse hertürlü sıkıntıdan kurtulabiliriz...
ne hırsızlık sorunu kalır
ne şahin sorunu kalır
ne maddiyat sorunu kalır
bu ve bunlargibi sorunlarımız ortadan kalkar
ama biz daha kendi kuşlarımızı kötülemekten asıl sorunlarımıza geçemiyoruz...
.
.saygılarımla...