Taklacı beyaz neden böyle ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caglar06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

caglar06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Çağlar Kılıç
Meslek
Polis Akademisi 1.sınıf Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar 1 tane beyaz aldım bi tanıdığım abiden bana şunu söyledi kuş çok oyunluydu indiremiyordum çatılarda günlerce kalıyodu sonunda tuttum 2 sene kümesde kaldı uçurmadım damızlık yaptım dedi.
Şimdi kuşu size anlatım kuşu aldım eve getirdim balkonda beslediğim için müstakil eve inemeyen kuş benim balkona nasıl insin diye de korkdum açıkcası :) neyse içerde bi bırakım dedim bi bırakdım 1 takla attı yere kapandı elimle attıkca yukarı çekme falan yok bazen taklayı atamıyo kendini yere vuruyo bi arkadaşa gösterdim sen bunu niye aldın bu çift dönüyor dedi bu kuş bişeye yaramaz dedi :) 1 metre yukarıya zor çıkıyo çok korkuyor kuş bu kuş uçmaz ümidimi kesdim ama bunun yavruları nasıl olur sizce bilen kişilerden yorum bekliyorum...

Ser ve asiri takla atan kuslar yerine inmekte zorluk ceker bu yerine inememesi kusta bir arti degil tersine eksidir o kusu ucurmadan yatirdiginizda zamanla iyice sert taklaya baslar ve kendini kaldiramaz olur bu kusa vuracagin eş yumusak pamuk gibi tuyu olan bir es bulur bu kusa eslersen yavrusunu saglikli ve iyi oynatma ihtimalin olur yavrusunu alip ucurmadan bilemessin kusu beyaza vurma yumusak tuylu duman bulursan ona vur

Sağol abi bilgilerin için kuş hiç uçamıyor yerden kalkmaya çok korkuyor ve durduğu yerde kanat çırpınca hemen takla atıyor. Bende bunu portakal sarıyla vuracakdım duman bulursam onla vurrum artık :)

Geri