Taklacı damızlık arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BuzdağLı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

BuzdağLı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet bingöl
Meslek
işletmeci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Öncelikle sitenizde yeniyim yeni bir katılımcı arkadaşınız. Aynı zamanda 10 yıl oldu kuş beslemeyi bırakalı nihayetinde hala daha gözüm havadan inmedi ve yeniden başladım, ancak ucurulcak ( Göy,mavi ) temiz damar 1 cift damızlık arıyom. Olan arkadaşların resim koymalarını,referans olan kardeşleriminde yorumlarını rica ediyorum . tşkler herkese iyi forumlar

wallahi istanbulda olsaydın zaten şikayetlerden bıktım azaltmaya calısıyorum sana 1 çift damarlı oyun kuşu para ile hiçbir zaman satmadım hediye ederdim bazıları kargoyla gönder diyorda öle kuş veya hayvan kargo vesayere otobüsle gönderilmez uçak zaten almıyor..

BuzdağLı' Alıntı:
Arkadaşlar Öncelikle sitenizde yeniyim yeni bir katılımcı arkadaşınız. Aynı zamanda 10 yıl oldu kuş beslemeyi bırakalı nihayetinde hala daha gözüm havadan inmedi ve yeniden başladım, ancak ucurulcak ( Göy,mavi ) temiz damar 1 cift damızlık arıyom. Olan arkadaşların resim koymalarını,referans olan kardeşleriminde yorumlarını rica ediyorum . tşkler herkese iyi forumlar

yanlıs yere açılan baslık olması gereken yere tasındı :tamam:

İkgün ve İlk mesajımdan sonra Bu güzel karşılama için,ayrıca Bu imkana sebeb olan herkese tşkler, byfors kuşların oyunun hakkını veren cins ise elbet gelirim bir bardak cayınıda içerim,işden dolayı uyuşmazlık olurda gelemezssem aldırtırım, tabiki bir gönül rızalığını alırız

KONU GÜNCEL ..YENİ BAŞLIK AÇMADAN TEKRAR DUYURALIM..

MEHMET BİNGÖL DAMIZLIK TAKLACI ARAMAKTADIR..

ERZURUMDA VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..SAYGILARIMLA. :slm:

RENK GÖK OLMAK DURUMUNDAMI ARAP OLABİLİRMİ EĞER OLURSA İLETİŞİME GEÇİNİZ

vardır belki turker abim ama mum ışığında aramak gibi bir şey oldu. sizlerinde yönlendireceği değerli kardeşlerim de olabilir.

alakandan dolayı tşkler gökhan kardeş, gök kuşu sevdiğimden yazdım ama taklası önemli arapta olabilir, gecelim tabi iletişime,

Geri