Taklacı dişi küllü ve trabzon küllü güvercini...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkadaşlar taklacı küllü güvercinle trabzonun gugullu erkek küllü güvercinini eş etmek istiyorum , Sizce nasıl yavru verirler ? Hem paçalı hem gugullu yavru almak istiyorum acaba olurmu ? Bu tür eşleştirme yapan yada tecrübeli kardeşlerim bilgi verirse sevinirim...

Farkli irklari birbirine esleyerek ne idügü belirsiz kuslar üretmeyin derim!!!

Selamlar...

Performans olarak oyun kuşunun esas özelliğini sergileyemesinin en büyük sebebi genetiğinin bozulmasıdır.Yöreden yöreye fark eden taklacı güvercinler bilinçsiz eşleştirmelerden dolayı artık eskiye ait hiçbir özelliği taşıyamamakta ortaya bambaşka bir tür çıkmaktadır.Kuşları eşleştirirken dikkat edilmesi gereken ve göz önünde bulundurulması gereken en önemli etkenlerden biridir.yüzden İlhan abinin sözüne katılıyorum....

ikiside farklı ırk oldugu icin iyi performans olmaz hemserim selamlar

dostum valla aylardır bır ayar tuturamadın sen farklı ırık yapı gen bunlar olmaz bu iş . doğru düzgün 1 takım beyaz mavi sabunı dumanlı arap posta baska hunkarı almak bulmak bu kadar zor olmasa gerek dıye dusunuyorum ... :asla: :asla: :asla: :asla: :asla:

Tüm kardeşlerime cevapları için teşekkür ederim. Bu sordugum soruyu sizlerden bilgi alıp verdiginiz bilgiler dogrultusunda hareket etmek için soruyorum , sizin cevaplarınızdan sonra zaten eşleştirmem kuşları , tekrardan teşekkürler cevaplar için...

Geri