Taklacı Dumanlı Erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musaozel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

musaozel

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Musa ÖZEL
Meslek
Kuş yetiştiricisi
İlgi Alanı
Kediler
Dumanlı Erkek 1,5 yaşında şuanda yavru bakıyor yumruk kadar yavrusu var
MUSA ÖZEL

[dailymotion]/video/xcvp8n_taklacy-dumanly-erkek_animals[/dailymotion]
[dailymotion]/video/xcvpey_dumanly-erkek_animals[/dailymotion]
[dailymotion]/video/xcvpim_dumanly-erkek-taklacy_animals[/dailymotion]
[dailymotion]/video/xcvpks_dumanly-erkek-taklacy_animals[/dailymotion]
[dailymotion]/video/xcvplw_dumanly-erkek-taklacy_animals[/dailymotion]

slm güzel kus allah gönlünce kuslar versin.. dur bakalim kim kusda 1 eksik bulmaya calisacak .Bence kus güzel .emegine saglik

ZEVKLE SEYRETTİĞİM VE HER GÜN AYNI PERFORMANSI VEREN KALİTE BİR KUŞ.OYUNUNDAN BİR GRAM EKSİLTMEDİ.1 YILDIR HEMEN HER GÜN UÇSADA MAŞALLAHI VAR.EN SONUNDA KUŞU ALIP TATİLE ÇIKARACAĞIM,BİRAZ DİNLENSİN DİYE.
EMEĞİNİZE SAĞLIK KARDEŞİM.KARDEŞLERİNİ VE YAVRULARINIDA İLERİZ YAKINDA.
SAYGILAR....

KUŞLAR GÜZEL MEKAN GÜZEL ORTAM MÜKEMMEL.. KUŞLARI UÇURURKEN ISLIK SESLERİ GELİYOR ÇEVRE BİNALARDA İKAMET EDEN SAKİNLER ŞİKAYETÇİ OLMUYORLAR MI ? SELAMLAR..

selam
41 kere maşallah.sanırım istanbulda uçuyor kuş tam olarak hangi semttedir gidip canlı seyretmek isterim.

Emeğinize sağlık.Güle güle besleyin.Gerçekten internet ortamında izlediğim en iyi oyunlulardan birisi.İnişi de olsaydı daha iyi bilgi sahibi olurduk.Sağlıcakla...

Emeğinize sağlık Murat ve Musa umarım daha güzellerinide uçurucaksınız.Musa ve Murat istanbuldan kuşu canlı seyretmek isteyenler için musanın telofon numarası 0536 716 96 84 ..Hüseyininde dediği gibi kuş yaklaşık bir yıldır her gün uçmakta sahibi murata kızzsak ta benim kuşum uçar kardeşim deyip kestirip atar.Bu sene de çok güzel bahar yavruları aldılar internet aleminde yeniler ama bu sene daha çok yavrusu seyrederiz,Muratla Musanın...

mavigalaca76' Alıntı:
selam
41 kere maşallah.sanırım istanbulda uçuyor kuş tam olarak hangi semttedir gidip canlı seyretmek isterim.

merhaba bn musa kuş kartal yakacıkta uçuyor 0536 716 96 84 burdan ulaşabilrsiniz

SİTEYE GÜZEL BİR OYUN KUŞU KOYULMUŞ.BUGÜNDE CANLI SEYRETTİM BU DUMANLIYI.YETERİ KADAR İLGİ GÖRMEDİĞİ İÇİN TEKRAR YORUM YAZMAK İSTEDİM.SON ZAMANLARDA OYNAYAN İYİ KUŞLARDAN BAZILARI KUPA KUŞLARINI KOYUYORLAR AMA EMİN OLUN BU KUŞUN YARISINI YAPAMAZLAR.BU İŞİN ETİKETİ OLMAZ İYİ KUŞ İYİ DAMARDIR.BUYRUN ARKADAŞLAR EMEK VERMİŞ.BİZEDE SEYREDİP TEBRİK ETMEK DÜŞÜYOR.
SİTEDE YETERLİ İLGİ GÖRMESEDE İSTANBULDAKİ ARKADAŞLARIN SEYRETMESİNİ ÖZELLİKLE TAVSİYE EDERİM.

S,A Musa bey..

Maasallah emeginize saglik,o binalarin icerisinde kuslari ucurup oynattiginiz icin tebrik eder basarilar dilerim.Rabbim agiz tadiyla beslemeyi nasip etsin insaallah.

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle..

Hüseyin çok haklı ,3-5 tane resim konuluyo sayfalarca yorum tebrik,iyi niyet dilekleri biri video sunu koymuş kuşunun 450 kişi bakmış ama yorum 5 tane biraz garip iyi yada kötü 2 cümle yazmak çok mu zor 3 fotoğrafa sayfalarca yazanlar nerede , tuhaf, guruplaşma mı var sitede tanımadığınız adamları dışlamak için mi yoksa ...!!!!!

MAŞALLAH GUZEL KUS GULE GULE BESLEYIN HAYRINI GÖRUN

Selamun aleyküm Maşallah güzel kuş Allahım hayırlısıyla uçurmayı nasip etsin Selametle

BU KUŞ DURUŞUYLA HAVADAKİ OYUNUYLA MAŞALLAH DEDİRTİYOR KENDİNE KAZASIZ BELASIZ UÇURURSUNUZ İNŞALLAH ÖZELLİKLE FİŞEKTEKİ HIRSI DÜZGÜNLÜĞÜ DİKLİĞİ ÇOK GÜZEL VİDEO BİRAZ KISA OLMUŞ BİRAZ DAHA UZUN SÜRELİ ÇEKSENİZDE İZLESEK İNİŞİNİDE GÖRMEK İSTERDİK KUŞ GÜZEL BEĞENDİM BEN.

selamun aleyküm maşallah güzel kuş tüyü kadar hayrını görün güle güle besleyin

TANER KARDEŞİM ,HAYIRLI OLSUN TÜYÜ KADAR ÖMRÜ OLU İNŞALLAH.ARTIK YAVRULARINI SEYRETTİRİRSİN BİZE....

SAYGILAR KARDEŞİM.

maşallah böylesi az görülür allah tüyü kadar yavru nasip etsin

Maşallah daha ne olacak güle güle besleyin anladığım kadar ile izlemeye bir kaç arkadaş gidecek ziyaret sonuçlarını ve kuş sahibinden daha kaliteli videoları bekliyoruz

maşallah...

hüseyin abi musa abinin orda böyle bir kuş vardı da ben geldiğimde niye uçurmadınız :) ilk fırsatta izlemek isterim abi, videodan tam göremiyorum gelişini gidişini, ekran kartım düşük sanırım yayıyo görüntüyü,hatta dur arıyayım en temizi

arkadaşlar bi de şunu belirtmek isterim, yorum sayısının az olmasının asıl sebebi videonun yanlış yere eklenmiş olmasıdır ! videoyu foruma değil taklacı güvercin videoları bölümüne ekleyecektiniz ki video izlemeye giren herkes direk oraya bakıyor, foruma kimse girmez video izlemek için, denk gelen izler sadece ve ancak bu kadar yorum alır video, saygılarımla

brw kardeşim güle güle besle

alidemirsmm' Alıntı:
arkadaşlar bi de şunu belirtmek isterim, yorum sayısının az olmasının asıl sebebi videonun yanlış yere eklenmiş olmasıdır ! videoyu foruma değil taklacı güvercin videoları bölümüne ekleyecektiniz ki video izlemeye giren herkes direk oraya bakıyor, foruma kimse girmez video izlemek için, denk gelen izler sadece ve ancak bu kadar yorum alır video, saygılarımla

videolar taklacı güvercin bölümüne tasınmıstır

masallah güzel kuslar emeklerinize saglık güle güle besleyiniz paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

musa abı emegıne saglık kus gercekten guzel kus senınle gorusmeyelı baya oldu suan cıkartamaya bılırsın tuzladan fuat vıdeoyu ızlerken senın yere benzettım nıcke baktım musa yazıyo kesın bızım musa abı dedım sesını duyunca emın oldum tekrardan emegıne saglık oyun kusuna deger veren ınsanlarsınız hersey gonlunuzce olsun saygılar.

Geri