taklacı güvercin resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Sarı kafa miskilerin eşleştirilmesi sırasında işaret geni çok açık ama pafta rengi koyu sarı olan yavrular çıkınca bunu yeni bir renk olarak fark eden yetiştirici bu kuşları birbirine vurarak aşağıdaki rengi elde etmiş bence güzel...

Kuşlar düşündüğünüz gibi limon ile miskinin kırması veya portakal ile beyazın kırması ile elde edilen kuşlar değil.Direk açık taneli ama paçasına kadar sarılığı olan (mermeri soyu taşımayan miskiler için geçerli)daha açığa vurularak işaret geni çekinik hale getirilmiş.Tahminime göre başlangıçta perçemleri bu kadar güzel değildi onuda oturtmuşlar.Şu an perçemleri oturmuş olanlar için fiyatı 5000 ytl civarı..
Alıntıdır. Kaynak İçin Tıklayınız

vetemre_S5001547.jpg

vetemre_DSC00662_resize.jpg

vetemre_DSC00661.jpg

vetemre_S5001668.jpg

vetemre_S5001505.jpg

vetemre_S5001571.jpg

vetemre_S5001547.jpg

maşalllah bunlar ne böyle !! olmaz böyle şey

işini iyi bilenlerin yapmasıyla işte böyle güzellikler ortaya çıkıyor. herkes besler ama oynayamaz. bu yüzden bilinçsiz eşleme yapmayalım. türü türüyle yaparsak gelecek kuşçulara saf ırklar bırakabiliriz.

yok portakalla alakası yok farklı bunlar.

hüseyin herşeyi yazmış adını yazmamış.bu ırka ŞAMPANYA diyorlar.

keşke böyle kuşum olsa ama 5000 ytl biz 5 ytly zor buluoz

5000 çok pahalı nasıl alacaz bunları

kuşlar çok güzel renk itibariyle ama sonuçta kırık kuşlar

saygılar

emre kalender

merhabalar,kuşlar kostüm olarak güzeller,ama kostüm içinde 5000 tl çok ,oyun kuşu desem,5000 tl lik kuşuda her babayiğit uçurmaz.ALLAH sahibine bağışlasın :tamam: :slm:

Arkadaşlar bu kuşlar yeni keşfedilmiş kuşlar değiiller bunların çok değişik türleri var.Orjinalleri düz.
Tüm vucudu sarı renkte,dikkat edin bunların kuyruklarının bir kısmı beyaz,bir ksımı boz kuyruğu yani kırma kuşlar orjinalleri bunlardan daha güzeller.
Ben çok uzun zaman önce döşleri kınalı araplar görmüştüm şimdi çıksın 5000 tl den satılır.

piyasada mevcut olan sarılardan yanlızca biraz islah edilmiş kanları ..

bende erkek portakal var paçalı tepeli onu neyle ciftleştirsem güzel bi kus alabilirim

Geri