TAKLACI GÜVERCİN VİDEO YARISMALARI YAPABİLİRMİYİZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
S A ARKADASLAR BU GÜNLERDE KIYMETLİ YETİŞTİRİCİLERİMİZİN BİRBİRİNDEN GÜZEL VİDEOLARINI İZLEMEKTEYİZ EMEKLERİNE SAGLIK BU DURUMU DAHA GÜNCEL VE PAYLASIM AMAÇLI YAPABİLMEK İÇİN OYUNLU TAKLACI GÜVERCİN VİDEO LARI YARISMASI DÜZENLEYEBİLİRMİYİZ GÖRÜŞLERİNİZİ AKTARIRMISINIZ

SİZLERİN HEM FİKİR OLDUGU BİR KAÇ YETİŞTİRİCİNİN PUANLAMASI İLE İZLENEN VİDEOLARIN 1 2 3 4 CÜLERİNİ SECEREK HEM TATLI BİR REKABET HEM KUS CU OLACAK GENÇLERİMİZE BİR SEYLER KATABİLMEK NE DERSİNİZ DAHA BASKA DÜŞÜNCELERİ OLAN ARKADASLAR BURADAN YAZABİLİRLERSE HEM FİKİR OLUR ORTAK BİR NOKTADA KARAR VEREBİLİRİZ

SAYGILAR

Bence Gayet Güzel bi Fikir abicim, Çünkü Herkes Benim Kusum İyi fişekliyo, Öbürü Benimki 8 9 Taklayla Cıkıyo Kimse yanlıs anlamasın Yargılamak gibi bi niyetim yok. böylelikle Kimin Kusu guzel Antremanlı kiminkinin Performansı daha iyi belirlemis olunur. Cok iyi düşünmüşsün abi tesekkurler.

kuscu_marik' Alıntı:
S A ARKADASLAR BU GÜNLERDE KIYMETLİ YETİŞTİRİCİLERİMİZİN BİRBİRİNDEN GÜZEL VİDEOLARINI İZLEMEKTEYİZ EMEKLERİNE SAGLIK BU DURUMU DAHA GÜNCEL VE PAYLASIM AMAÇLI YAPABİLMEK İÇİN OYUNLU TAKLACI GÜVERCİN VİDEO LARI YARISMASI DÜZENLEYEBİLİRMİYİZ GÖRÜŞLERİNİZİ AKTARIRMISINIZ

SİZLERİN HEM FİKİR OLDUGU BİR KAÇ YETİŞTİRİCİNİN PUANLAMASI İLE İZLENEN VİDEOLARIN 1 2 3 4 CÜLERİNİ SECEREK HEM TATLI BİR REKABET HEM KUS CU OLACAK GENÇLERİMİZE BİR SEYLER KATABİLMEK NE DERSİNİZ DAHA BASKA DÜŞÜNCELERİ OLAN ARKADASLAR BURADAN YAZABİLİRLERSE HEM FİKİR OLUR ORTAK BİR NOKTADA KARAR VEREBİLİRİZ

SAYGILAR

Çok güzel olur Muharrem Abi,
Ben de elimden geleni yapmaya çalışırım teknik destek noktasında.
Yarışma olunca daha çok yeni video izleme imkanı buluruz.
Kış sezonunda kuş hazırlamak zor olacaktır belki ama zaten kuşlar tüyden çıktıktan sonra, arkadaşlar da uçurmadan duramazlar.
Tatlı bir rekabete ve iyi kayıtlar seyretmemize vesile olacak bir yarışma olması temennisiyle...
Khalid

cok güzel olur abi ama su anda kuş ucuramıyoruz :hungur: ama bahara doğru olursa cok güzel olur

çok güzel bir düşünce süper olur yılbasında başlar yıl sonunda biter bence çok süper bir düşünce çok faydalı olacagını düşünüyorum. hem tesvik olur hemde güzel videolar izleme sansımız olur yeni nesil kuşcularada güzel örnek olacagıunı düşünüyorum insallah gercekleştirirsiniz .saygılarımla.

Geri