taklacı güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haluk beluk 38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
haluk beluk
Meslek
lise
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benım 4 cıft guvercınım var henuz 2 cıft kusum yumurtluyor yumurtaya bakıyorlar ancak yumurtadan cıkıyor yavru 15 gun sonra yavru ölüyor anaclar bakmıyorlar neden olabılır acıll yardım edın lutfen sımdıden tesekkurler..

kışın çoğu zaman yavru büyümez ondan ölüyorlardır kışın yavru çıkarcaksan çok sıcak bir yerde bakmalısın

15 günlük yavruda hemen hemen tüylenme oluşmuştur , daha dikkatli gözlemlemelisin . acaba kusmuyormu ? yoksa kümestemi hastalık var araştırmalısın :hmm:

yazında böyle olmustu gecen gun kusmustu annesı babası kusmuo galıba bı gözlemlerım saolun :D

ilk yavruyu kendım buyuttum anacları kusmamıstı ama yavru 1 aylıktı

yavu 30 günlük aşamaya geldıgı zaman babası kusar ara sıra o zaman kuşun yeme düşmesi lazım kuşuda sizin yönlendirmenız gerekli

anladım suan tek yavrum var 15 gunluk anası ucar gunluk 3 saat ucar dam üstü bıraz zor ınıyor bayadır cıkarmamıstım bugunde okul olmadıgı ıcın cıkardım suan 2 saat oldu halen ucuyor babasıda damda ama kusmuyor yavrunun karnı ac

kusar kusar sen canını sıkma , bakdın olmuyo şırıngayla sen ver . buğdayı ez toz haline getir azcık ısla şırıngayla takvıye yap

Arkadaşlar ben kuş bakmaya yeni başladım ve kuşları arkdaşımdan aldım arkadaşımla evimin arasında 100 metre var kuşların biri arap biride dumanlı kuşları dışarıya yem atıyorum gelmıyolar ve 2 gün geçti ben dumanlıyı yani erkek kuşu attım dama kondu ondan sonra dişiyi attım dişi kalktı gitti erkekde peşinden arkadaşımın kumesıne gittiler benimkine alışırmı acaba lütfen yardım

kanadını çitile bi 2 hafta dısarı cıksın gırsın yuvaya o kuslardan yavru al o zaman senn oraaya alısır

alışır kanadını çitle sen benım de vardı soyak kusum ayagını baglamıstım 1 hafta öle alıstılar 2 hafta ucurmustum kusları alısır sen kafanı yorma kusu ucurma ılk hafta 2 veya 3 hafta sonra ucur hemen ucurursan kus alıstıgı yere gıder veya yavrusunu al o zaman senın oraya daha ıyı alısır

arkadaslar yavru kusumun ayagına tahta düştü sert tahta agrımıs galıba ayagının ustune basamıyor ne yapmalıyım acill yardım :(

Geri