bak arkadaşım ben ne o sakaryalı arkadaşı tanırım ne de seni tanırım benim sitede henüz videom yok, ekelerimin resimlerini koydum sadece,yavrular yeni yeme düştü, istersen sorabilirsin hiçbirinizi ne tanıyorum ne biliyorum, sadece dikkatimi cekti herkesin kusuna bi kulp takıyosun, adamın kuşu tabanca gibi sefer cıkarıyor yok ters takla attı bu iyi kus degil yok egri gitti yok beni kandıramaz ! gerek yokki bunlara ya sonucta burası bi paylaşım sitesi yani burda insanların şevkini kırmaya onların kötü düşünmesine sebep olmaya gerek yokki, hakemlik yapmıyoruz burda, begenmediysende uygun lisanla maşallah ama şöle ama böle dersin tabi uygun lisanla ( yani bunu yapamadı yapanlar zaten iyi kuslardır falan diye değil) , sonucta senın kusunda bana göre hiç de nizami değil, sadece fişeği sıra kuslarından biraz uzun okadar, neyiyle övündüğünü anlamadım taban yok atış yok sürat yok... bu arada ben parasız kus almam kardeş, araba parası verip 12 takım kus almısım , senin ve senin gibi düşünenlerin göremeyeceği kuslar, ucurucam kısa süre sonra yavrularını görürsün ozaman anyayı urfayı, ha benim kusumda olmayabilir yani hiç kus sahıbı olmayabilirim ucuramayadabilirim bu benim yorum yapmama mani olamaz, her futbol yorumcusu futbolcumu veya teknik direktör... uzun lafın kısası yasında benden büyük hem seviyelide bi mesleğin var insanlara karsı biraz daha hoşgörülü biraz daha halim olabilirsin, bahsi gecen hiçkimseyide tanımam ne beyazın sahıbını ne sakaryalıyı ne de seni, istediğine de sorabilirsin, saygılar