TAKLACI IRKLARI İÇİN KOSTÜM YARIŞMASI YAPILSIN MI?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

alger

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan YEŞİLLİ
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
Yapılsın diyenleri göreyim bakayım :D

bana uyar :)

oyun kuşundan mı bahsediyorsun yoksa masa kuşlarından mı?(miski,şebab gibi)

silik dumanlı' Alıntı:
oyun kuşundan mı bahsediyorsun yoksa masa kuşlarından mı?(miski,şebab gibi)

Taklacı ırkların tümü için yapalım hem katılım fazla olsun hemde güzel kuş görelim. Farketmez yani kupa verecek değiliz sonuçta :D

bana uyar birinci olurmuyum bilmiyorum ama sondan belki

o zaman bende varım birkaç yabanide bende var..

Güzel güzel bakalım kimler kostümüne güveniyor? Yalnız özgürüm senin kuşları sokmayacağız :D Çok güzeller seni direk 1. olarak alacağız. :D ehheeh.

hakan yeni ekledim bak altdan gelenleri

Geç kaldın yorum bile yaptım :D

hakan eger bu donem atmacaya vermez isem portakalla maviyi seneye indiremiyecegim galiba yere 2 sini bir atarsan 5 dakkada gözden kayboluyorlar

Kardeş geliş gidiş zamanlarını gerçekten gözlemle genelde hep aynı zamanlarda aynı noktalara bakar o çakal atmacalar. Aman Allah korusun, nazar değmesin.

Kimse yokmu şöyle güzel renkli kuş sergilemek isteyen?

Açılışı ben yapayım.Musadenizle.

Ekli dosyalar

• 2012-09-22 14.13.44 (Geniş).webp
    2012-09-22 14.13.44 (Geniş).webp
    104.8 KB · Görüntüleme: 1,128
hakanfiliz' Alıntı:

Adaş kardeşim güzel kuşlar bozdumanlı da bir başka güzel maşaallah. Ama yarışma başladığında sadece bir kuş ile katılıp 3 foto olsun kanaatindeyim. Fikir ve paylaşım için yorum bekliyorum herkesden.

Benim kargalar i koyacağım ama hakan kiziyi.Bıranşım dışı oldu ama olsun

Ekli dosyalar

• att1.webp
    att1.webp
    151.6 KB · Görüntüleme: 1,079
alger' Alıntı:
hakanfiliz' Alıntı:

Adaş kardeşim güzel kuşlar bozdumanlı da bir başka güzel maşaallah. Ama yarışma başladığında sadece bir kuş ile katılıp 3 foto olsun kanaatindeyim. Fikir ve paylaşım için yorum bekliyorum herkesden.
Hakanım biliyorsun benim kaldığm yerde elektirik yok yoksa projektör takar çekerdim 3 boyutlu ama teli zor şarj ediyorum ben

Kızacaksın ama , adı üstünde taklacı abi.Taklacı oyunu ile yarıştırılır.Kostüm içinde süs kuşları :)

sibersahne' Alıntı:
Kızacaksın ama , adı üstünde taklacı abi.Taklacı oyunu ile yarıştırılır.Kostüm içinde süs kuşları :)

Bende o dediğinden var ama o kuşlar yarişma dışı bırakıldı başlık sahibi tarafından. kostumse kostum oyunsa oyun tabi hepsinin kendine has taklası oyunu var. Öyle kapatıp fişeklemez ama 3-5 takla atar sekmeler vs...

Ehehehehehe :D Özgürüm koy hadi fotoları ama nazar değerse karışmam :D

Fatih kardeş taklacılarda da çok güzel duruşa ve renklere sahip kuşlar var, bence onlarında kostüm yarışmasını girmeye hakları var. Özgür malatyalardan koysun da bak bir aşık olursun. (Maşaallah nazar değmesin şimdiden)

Hakan musadenle..
Eskiler zaten var forumda. bunlar son cücüklerden
1aylık cücük

Ekli dosyalar

• Arap cücük.webp
    Arap cücük.webp
    124.4 KB · Görüntüleme: 1,161
Yavrum güzelliğe gel paçalarını yerim onun maşaallah nazar değmesin.

Bırkac yonden olan resimler
katılım olması amacı ile paylaşılmıştır resimler görseldir yorum a açıktır

Ekli dosyalar

• ARAP.webp
    ARAP.webp
    47 KB · Görüntüleme: 1,263
  • gök.webp
    gök.webp
    41.4 KB · Görüntüleme: 1,132
  • karakuyruk.webp
    karakuyruk.webp
    52.9 KB · Görüntüleme: 1,195
Benim Malatya' larım daha güzel :D Sağolsun Özgür KAHVECİ diye bir dostum hediye etti :D

bu arada alger abı yavrunun fotosunu çektim ama nazar olur dıye koymadım :D bılıyorsun bu yıl bır turlu kus ucurmak nasıp olmadı :D

Bende varim.

sibersahne' Alıntı:
bu arada alger abı yavrunun fotosunu çektim ama nazar olur dıye koymadım :D bılıyorsun bu yıl bır turlu kus ucurmak nasıp olmadı :D

Yarışmayı başlatabilirsek koyarsın fotosunu bende 2 tane yavru alabildim daha cikcikler halen.

Benim kuşların tipleri fare gibi valla :) Koysam sondan birinci olur.

ismailada' Alıntı:
Benim kuşların tipleri fare gibi valla :) Koysam sondan birinci olur.

Bırak İsmail sanki görmedik bozdumanlını :D Gelmesem inanacaktım :D

alger' Alıntı:
Benim Malatya' larım daha güzel :D Sağolsun Özgür KAHVECİ diye bir dostum hediye etti :D

Boynuz kulağı geçer derler. Sen benden çok daha bilinçli ve bilgilisin bu yüzden sen dahada güzel ve aynı şekilde sağlıklı yavrularda alacağına inandığım için sende. Yoksa forumda bir yerde okudum aynen yazayım KAPIMDA ÖLDÜRÜRÜM...

ozgur06' Alıntı:
alger' Alıntı:

Boynuz kulağı geçer derler. Sen benden çok daha bilinçli ve bilgilisin bu yüzden sen dahada güzel ve aynı şekilde sağlıklı yavrularda alacağına inandığım için sende. Yoksa forumda bir yerde okudum aynen yazayım KAPIMDA ÖLDÜRÜRÜM...

Ahahaha tamda özel mesaj yazmıştım gör diye ama sen hızlı çıktın :D Bu yarışmayı yapabilrsek çok merak ettim bakalım neler çıkacak?

Bu arada o mekan sende iken asıl boynuz o zaman kulağı geçecek. Seninde maşaallahın var, emin ol ki ben biliyor olsam bile senin kadar güzel uçurma imkanım yok. Yavrularım gelsin babalar gibi orada uçuracaksın, bende uçurup tadına varabileceğini bildiğim için sana vereceğim. Yoksa bende senden duydum KAPIMDA ÖLDÜRÜRÜM... :D

Geri