alger
Üye
- Ad Soyad
- Hakan YEŞİLLİ
- Meslek
- Bilgisayar Teknisyeni
- İlgi Alanı
- Kediler
Yapılsın diyenleri göreyim bakayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
silik dumanlı' Alıntı:oyun kuşundan mı bahsediyorsun yoksa masa kuşlarından mı?(miski,şebab gibi)
hakanfiliz' Alıntı:Açılışı ben yapayım.Musadenizle.
Hakanım biliyorsun benim kaldığm yerde elektirik yok yoksa projektör takar çekerdim 3 boyutlu ama teli zor şarj ediyorum benalger' Alıntı:hakanfiliz' Alıntı:Açılışı ben yapayım.Musadenizle.
Adaş kardeşim güzel kuşlar bozdumanlı da bir başka güzel maşaallah. Ama yarışma başladığında sadece bir kuş ile katılıp 3 foto olsun kanaatindeyim. Fikir ve paylaşım için yorum bekliyorum herkesden.
sibersahne' Alıntı:Kızacaksın ama , adı üstünde taklacı abi.Taklacı oyunu ile yarıştırılır.Kostüm içinde süs kuşları
sibersahne' Alıntı:bu arada alger abı yavrunun fotosunu çektim ama nazar olur dıye koymadım bılıyorsun bu yıl bır turlu kus ucurmak nasıp olmadı
ismailada' Alıntı:Benim kuşların tipleri fare gibi valla Koysam sondan birinci olur.
alger' Alıntı:Benim Malatya' larım daha güzel Sağolsun Özgür KAHVECİ diye bir dostum hediye etti
ozgur06' Alıntı:alger' Alıntı:Benim Malatya' larım daha güzel Sağolsun Özgür KAHVECİ diye bir dostum hediye etti
Boynuz kulağı geçer derler. Sen benden çok daha bilinçli ve bilgilisin bu yüzden sen dahada güzel ve aynı şekilde sağlıklı yavrularda alacağına inandığım için sende. Yoksa forumda bir yerde okudum aynen yazayım KAPIMDA ÖLDÜRÜRÜM...