taklacı konusunda yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet tali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet tali
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benim bir miskim var yeni yeni uçurmaya başladım birşeyi anlayamadım kuşu salıyorum yükseliyorlar kanat sesi geliyo sonra bakıyom kendini dönekler gibi bırakıyo sanki takla atmıyor da dönüyo gibi geliyo bana şimdi bu kuş oyun yapıyo sayılır mı?ne yaparsa oyun yapmuş olur?ya da oyun yapar mı?

S.a

Hayırlı olsun arkadaşım. Öncelikle benim anladğım kadarıyla bel kırma dedikleri olayı yapıyor. Eğer kuşun yavru ise bunu yapması normal taklaya başlıyor, zamanla düzelticek norml takla atmaya başlıyacak. Yavru değilse :D miski sonuçta satarsın mezatta falan...

ibrahim abi kuş bel kırmıyor çok yüksekten bırakıyor kendini ama bel kırma değil tam yapıor sanki 4-4 kere dönüyoröuş gibi yani normalde yükseler takla atarlar ya bu kendini salıyor havadan

Kelebek te olabilir diyecem ama... Bende de bir sarı vardı 2-3 taklayı peş peşe atardı sarıyomuş gibi... Görmedende bişey söylemek zor.

ustam bunu coğu kus yapar yani kus tek takla atar sonra kendini bırakır. kus cok takla atan kuslarla ucurulursa belki düzelir.bana kalırsa ırsı bişe.Ben İstanbuldayım catı katı oturuyorum cevremde 10 yakın kumes var ama hiç tam anlamıyla takla atan kus görmedim veya beim istediğim turde takla atmıyorlar.Bazı gökler beyazlar var 1tane takla atıyo kanatlar acık sekilde kendini salıyo.
saygıalr..

..........

Geri