Hasip
Üye
Taklacı Kostüm Güvercinleri Güzellik Yarışması
İkinci yılımızın anısına kuscular.org Taklacı Kostüm Güvercinleri Güzellik Yarışması
Yarisma Katilim Kurallari;
Kazanan yarışmacıya KUSCULAR.ORG VİP (Özel) Üyelik verilecek olup, birçok ayrıcalık tanınacaktır.
[uyari]V.İ.P (Özel) Üyelik detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.[/uyari]
Yarışmaya Katılacak herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz !!
KUSCULAR.ORG
İkinci yılımızın anısına kuscular.org Taklacı Kostüm Güvercinleri Güzellik Yarışması
Yarisma Katilim Kurallari;
[bull][/bull] Güzellik yarışmasına katılacak Taklacı ırklarını, miski, miro, şebap, risasi, sabuni, mermeri gibi kostüm kuşları oluşturmaktadır.
[bull][/bull] Yarışmaya kuşunuzun üç farklı yönden çekilmiş fotoğrafıyla katılabilirsiniz.
[bull][/bull] Yarışmaya katılacak kişiler 3 adet resmi bu sayfaya ekleyeceklerdir.
[bull][/bull] Yarışma anket usulü olup, her üye bir oy kullanabilecektir. Oylama başlangıcından itibaren yeni üye kayıtları durdurulacak olup olası bir hileye izin verilmeyecektir !!
[bull][/bull] Yarismaya resim gönderme işlemi 24 ARALIK 2009 Tarihinde başlayacak olup 30 Aralık tarihinde sonlanacaktır.
[bull][/bull] Anket 31 Aralik - 6 Ocak Saat 20:00 Tarihleri Arasında Olacaktır.
[bull][/bull] Yarışma hakkındaki sorunlarınızı yarışmadan sorumlu Tahir Kemal BOZOĞLU - Ferhat POTUKOĞLU - Doğan TOKER isimli yöneticilerle paylaşabilirsiniz.
Kazanan yarışmacıya KUSCULAR.ORG VİP (Özel) Üyelik verilecek olup, birçok ayrıcalık tanınacaktır.
[uyari]V.İ.P (Özel) Üyelik detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.[/uyari]
Yarışmaya Katılacak herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz !!
KUSCULAR.ORG