TAKLACI KOSTUM YARISMA SAMPIYONU zogoz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
TAKLACI KOSTUM YARISMASI SAMPIYONU ZOGOZ

Dostumuza Kuscular.ORG ailesi Olarak Güvercin Yetiştiriciligine verdigi hizmetlerden Dolayi Tesekkur Ederiz.

Yarismaya Katilan ve Oylamada Emegi Gecen Bütün Arkadaşlara Kuscular.ORG ailesi Olarak Tesekkur Ederiz.

Ekli dosyalar

• oguz1.webp
    oguz1.webp
    90.9 KB · Görüntüleme: 3,735
  • oguz2.webp
    oguz2.webp
    98.9 KB · Görüntüleme: 3,682
  • oguz3.webp
    oguz3.webp
    99.2 KB · Görüntüleme: 3,732
Tebrikler arkadaşım gerçekten güzel bir kuş. Bütün arkadaşlara teşekkürler böyle güzel kuşları bir arada görebildik.

Yarışmada birinci gelen arkadaşı tebrik ederiz. Kendisinin VIP üyeliği açılmıştır. Siteyi reklamsız bir şekilde görüntüleyebilecektir. Yarışmaya katılan diğer arkadaşlara ve oy kullananlara teşekkür ediyoruz.

Tebrik ederim Oguz Bey,basarilarinizin devamini dilerim..

BOZOGLU

Selamın aleyküm başarınızdan dolayı tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim

Masallah cidden cok guzel kus , sahibini tebrik ederim basarinin devamini dilerim.

Çok güzel bir kuş sahibini tebrik ederim!

1. OLAN ABİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

............SİNAN ÖZTEKİN.............

selamunaleykum
teprikler yarismaya katildiginiz ve buguzel kusun resmini bizimle paylastiginiz icin tesekkur ederim
saygilarimla ferhat

Tebrikler ALLAH iyi günlerde beslemeyi nasip etsin

1. olan arkadaşı tebrik ederim .. maşallahı var çok güzel bir hayvan gerçekten..

bu arada 2. ve 3 . olan kuşları da podyumda görenebilseydik daha iyi olurdu diye düşünüyorum
site yönetimine bu güzel organizasyoniçin teşekkürler. tekrarlanırsa daha fazla katılım olacağını ve daha profesyonel bir yarışma ortamı oluşacağını düşünüyorum başarılarınız devamını dilerim.

güzel kuş kazanan arkadaşı tebrik ederim böle yarışmaları inş her zaman görürüz... GÜRKAN ŞAHİN...

Birinci olan Arkadaşı tebrik ederim. İnşallah daha birçok yarışmada başarılı olur.
Yarışmanın düzenlenmesinde emeği olan Arkadaşlara da çok teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

birinci olan arkadaşı tebirk eder (: :kalp:
Yarışmanın düzenlenmesinde emeği olan Arkadaşlara da çok teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

Arkadaşlar, hepinize teşekkür ediyorum.Keyifli bir etkinlik oldu.Daha iyilerini yetiştirmeye çalışıyoruz ve yetiştiriyoruz.Tekrardan hepineze teşekkür ediyor ve sağlıklı kümesler diliyorum.Saygılar.

MAŞALLAH ÇOK GÜZEL BİR DÜZENLEME BİRİNCİ OLAN SAYGIDEĞER İNSANI TEBRİK EDERİM HAK ETMİŞ KESİNLİKLE DERİM.SAYGILAR

cok güzel kusursuz ala ALLAH nazardan saklasın soyunu daim etsin yetiştiricisini tebrik eder saglıklı kümrsler dilerim

tebrik eder basarilarinizin devamini dilerim

Selamun Aleyküm gerçektende Takdire Şayan bir seçim omuş rabbim hayırlı günlerde beslemeyi tüyünce yavru almanızı yüce rabbimden niyaz ederim .Selametle

Geri