taklacı kuş sahiplerine....!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakancamurcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan çamurcu
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar S.A
Ben oyun kuşu diye tabir ettiğimiz kuşlardan çok sahiplerine biraz değinmek istiyorum.Her gittiğim yerde insanlar birbirleri ile hep atışıyor ve sonunda da kavgaya kadar bu işler gidiyor.Bunu düzeltmek adına buradan bütün abilerime kardeşlerime seslenmek istiyorum benim önerim şu katılan olur olmaz bilemiyorum her oyun kuşu sahibi kendi kuşuna ne kadar toleranslı davranıyorsa arkadaşının kuşunu da seyrederken aynı toleransı göstermesi ile olur diyorum.kuşun bir kere iyisi hiç bitmez her kuş her kuşu geçedebilir önemli olan bu işe meraklı insanların bu tip kuşları kaybetmeden seyir zevkini yapabilmeleri bunuda yaparken kimseyi kırmadan yapılırsa bence çok daha iyi olur. Saygılarımla Hakan ÇAMURCU

NOT:Önerisi olan arkadaşlar lütfen yazsınlar

hakan bey,bu kuşculuğun genlerinde var,kesinlikle değiştirilemez,lakin kavga tabiki olmamalı.hani derizya tatlı sert işte kimseyi kırmadan incitmeden.zaten kavga eden kuşcu,kuşcu değil holigandır,onlarda çevresi tarafındanda sevilmez.

kuşçularda bu fitne fesat işi olmazsa senin dediğin olur.bide tölerans demişin senin kuşun istediğin kadar iyi oynasın yanında yalamalık yapacak kuşçu yoksa kimse senin kuşuna iiyi demez adamaın kuşu oynamıyo yalamalık yapacam diye oynuyo diyolar

ağzına sağlık hakan kardeşim beykoz senin kuşlarınla gurur duyuyor bu söylediklerini beykozda büyükten küçüğe herkese anlatmaya çalıştın ve başardın herkes takdir ediyor emeklerini ve kuşlarını gönüllerin birincisi sana ve prensese saygılar

Geri