Taklacı kuşlarımız..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilal1971
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

bilal1971

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bilal çalışkan
Meslek
güvenlik
İlgi Alanı
Kediler
Yorumlarınızı bekliyoruz.

Ekli dosyalar

• P1010351.webp
    P1010351.webp
    449.4 KB · Görüntüleme: 1,223
  • P1010350.webp
    P1010350.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,210
  • P1010348.webp
    P1010348.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,209
Maşallah kuşların çok güzel ve sağlıklı görünüyor.Ayrıca kümes güzele benziyor mümkünse kümesinde genel bi resmini koyarsanız memnun olurum.Bu arada sizin kadar bende arap dişinin yavrularını merak ediyorum :tamam:

Kuşlar Çok Güzel Maşallah.Özellikle En Üstteki Kuşu Çok Beğendim Allah Nazarlardan Saklasın.

EFKARLI_ÇOCUK

Arkadaşlar ben mmeerrtt kulanıcısıyla tanıdığınız mert im bu kuşlar kardeşim bilal la ikimizin ortaktır görüşleriniz için sağ ol.Kümesin resminide en yakın zamanda koyarız.

...SAYGILARIMLA...

mertt' Alıntı:
Arkadaşlar ben mmeerrtt kulanıcısıyla tanıdığınız mert im bu kuşlar kardeşim bilal la ikimizin ortaktır görüşleriniz için sağ ol.Kümesin resminide en yakın zamanda koyarız.

...SAYGILARIMLA...

Sizi daha önce uzaklaştırmıştık. Aynı şekilde devam ederseniz tekrar uzaklaştırılacaksınız.

ya a$ıqım ßu ku$Lara .. ßöLE qüzeLLik oLamaz ߀nde de var di$i percinLi SAri Seninki qißi ßi Erkek ßuLamadım karde$im

Hüseyin abicim ve ömer abicim sizlere saygı duyuyorum ama beni şimdi neden uyardığınızı anlamadım kuşlarıma yorum yapan kardeşlerime cevap yazıyorum...

...SAYGILARIMLA...

mertt' Alıntı:
Hüseyin abicim ve ömer abicim sizlere saygı duyuyorum ama beni şimdi neden uyardığınızı anlamadım kuşlarıma yorum yapan kardeşlerime cevap yazıyorum...

...SAYGILARIMLA...

Sizi şimdi uyarmadık. Arkadaşım uzaklaştırıldın daha önce sebebini biliyorsundur. Kaç defa uyarı verdik ama halen daha aynı şeyleri yapıyorsun. Burada kısa anlamsız mesajlar yazmayın. Sadece teşekkür etmek istiyorsan teşekkür et butonuna tıkla veya git özel mesaj yoluyla ilet teşekkürünü. Kurallara göre daha önceden uzaklaştırılmış bir kullanıcı farklı bir şekilde isim seçerek siteye yine üye olmuş ise tekrar uzaklaştırılması gerekir. Umarım bir daha bu iyi niyetimizi suistimal etmezsiniz.
Konu anlamını yitirmesin. Konuyla alakalı mesajlar yazın.

maşallah kusların guzel ve bakımlı perçemlı arap kusun ucum kusumu yoksa baska turdenmı paylaşim için tesekkurler

Arapı oyun bakımından 10 numara kuştur o yüzden artık uçurmuyorum damızlık olarak kulancam.

...SAYGILARIMLA...

Kuşların devamı...

Ekli dosyalar

• P1010355.webp
    P1010355.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 725
  • P1010356.webp
    P1010356.webp
    724.3 KB · Görüntüleme: 765
  • P1010357.webp
    P1010357.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 721
devamı...

Ekli dosyalar

• P1010363.webp
    P1010363.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 705
  • P1010359.webp
    P1010359.webp
    898.3 KB · Görüntüleme: 701
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

...SAYGILARIMLA...

Arap'ın yumurtaları çıkalı 1 hafta oluyor nerdeyse ve yavruların ikiside gayet sağlıklı şimdilik büyüdüklerinde resimlerini koyacağım.

...SAYGILARIMLA...

Geri