kaya38kaya
Üye
- Ad Soyad
- ertan kaya
- Meslek
- kamu personeli
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahcem' Alıntı:Vay Hemserim Yozgattan boyle guzellikler gormek cok guzel , Maasallah cok guzeller.Arap kusun ile Beyaz kusundan surekli beyaz aldiginin nedeni ise Kenan abi aciklamis buyuk ihtimal nedeni odur.
Saygilarimla.
evet kenan bey hiç atlamadan 7 çift (14) tane yavru aldım söylediğiniz gibi hepside beyaz bende ısrarla yavru alıyorum :tamam:tengelli' Alıntı:şöyle bir olay var kuşlarının biri arap diğeri kırmızı olur altından hep beyaz gelir olmazmı olmaz yok kuşta ön soy cok önemlidir. beyazı düşüren gen ağırsa hep beyaz gelir ama peşpeşe en az 4 (8 adet ) agız yavru almalısın hiç atlamadan eğer hepsi beyazsa inan başka renk düşmesi mucize kadar zordur.
selamın aleyküm tekrardan hemşerim gönderdiğin fotoroflar icin teşekkür ederim lakin fotoğrafın birini kuşun belden istemiştim birazdan videosuna bakarım kuşun en güzeli sahibinin güzelliğe bakışıdır senin kuşun güzel olduğu belli umarım bu güzellikleri bizler değerlendirmemizi isabetli yollarda sağlarız saygılarımlakaya38kaya' Alıntı:aleyküm selam hemşerim bilgisayarda sorun olabilr ben arap dedim ama sade arap değil bu kuşu çok seviyorum isminide arabım koydum artı avatarımın resmide benim bu kuşumun resmidir dikkat ettiysen arap dediğim bu kuşun kanat ucun da 2 tane teleği ve ayak bileğinde beyaz telekler var başkada bir yerinde yok oyununa gelince tam bir nizami oyunu var 1 saatten az uçmaz oyununu her zaman tek yönden geliyor karşısından seyrediyorum kapanıp hedefine kilitleniyor ben bu esnada bitiyorum sanki üzerime geliyor 10 metre önümden yere 1-2 metre kala taban takla ile başlıyor 2 - 3 takla ile seri bir şekilde uzun oynuyor iniş anın da da bol taklalıdır. Videolarımdada arabım diye kayıtlı seyrede bilrsin.salıcakla kal. :tamam:
kaya38kaya' Alıntı:evet kenan bey hiç atlamadan 7 çift (14) tane yavru aldım söylediğiniz gibi hepside beyaz bende ısrarla yavru alıyorum :tamam:tengelli' Alıntı:şöyle bir olay var kuşlarının biri arap diğeri kırmızı olur altından hep beyaz gelir olmazmı olmaz yok kuşta ön soy cok önemlidir. beyazı düşüren gen ağırsa hep beyaz gelir ama peşpeşe en az 4 (8 adet ) agız yavru almalısın hiç atlamadan eğer hepsi beyazsa inan başka renk düşmesi mucize kadar zordur.
selamın aleyküm hemşerim busoruyu kenan beye sormuşsun bende ikinizden özür diliyerek busorunuza cevap vermek istedim öncedende belirttiğimgibi senin arap dediğin kuş kır kanat olmasından dolayı biryerde beyaz ıkka dayanmış aldığın cücüklerin cücükleride anne rengini atması mutemeldir yani şöylede izah edecek olursak ebebeynler nerekte eşleşmişlerse cıkan yavrular birinde olmazsa birinde bu rengi atar saygılarımlakaya38kaya' Alıntı:merhaba kenan ben arap dedim ama sade arap değil bu kuşu çok seviyorum isminide arabım koydum artı avatarımın resmide benim bu kuşumun resmidir dikkat ettiysen arap dediğim bu kuşun kanat ucun da 2 tane teleği ve ayak bileğinde beyaz telekler var başkada bir yerinde yok kenan kardeş benim merak ettiğim şey yavruları birgün beyaz dışında bir renk atarmı inşallah atar atmamasının nedeni erkek eşinden olurmu çünkü: erkeğinin babası beyaz annesi beyaz salıcakla kal :slm:
hemşerim rica ederim ilgi alakandan dolayı tşkr40TİLKİ' Alıntı:selamın aleyküm hemşerim busoruyu kenan beye sormuşsun bende ikinizden özür diliyerek busorunuza cevap vermek istedim öncedende belirttiğimgibi senin arap dediğin kuş kır kanat olmasından dolayı biryerde beyaz ıkka dayanmış aldığın cücüklerin cücükleride anne rengini atması mutemeldir yani şöylede izah edecek olursak ebebeynler nerekte eşleşmişlerse cıkan yavrular birinde olmazsa birinde bu rengi atar saygılarımlakaya38kaya' Alıntı:merhaba kenan ben arap dedim ama sade arap değil bu kuşu çok seviyorum isminide arabım koydum artı avatarımın resmide benim bu kuşumun resmidir dikkat ettiysen arap dediğim bu kuşun kanat ucun da 2 tane teleği ve ayak bileğinde beyaz telekler var başkada bir yerinde yok kenan kardeş benim merak ettiğim şey yavruları birgün beyaz dışında bir renk atarmı inşallah atar atmamasının nedeni erkek eşinden olurmu çünkü: erkeğinin babası beyaz annesi beyaz salıcakla kal :slm:
Tşkrler güzel kardeşim.polllat' Alıntı:Maaşallah çok güzel kuşlarınız var. Güle güle uçurun...
........SİNAN ÖZTEKİN.........
cüneyit bey her şey için tşkr. Önceki konularımı okusaydın bu şekilde yorum yapmazdın ) .Ben önceden belirttiğim gibi arabım dediğim kuşumun oyunu çok güzel onu çok sevdiğim için ismini ben arabım koydum. Avatarımıda onun resmini koydum. Arabımın 2 şer kanadında 2 şerde ayağında beyaz telekler var.Ben arabımla sütbeyazımdan tam 9 agız yavru aldım ilk 7 agızı eşli son 2 agızı tek tek aldım. Hepside beyaz attı renk konusundan geçtik artık.Son aldığım iki tek yavruyu bir biri ile eşleştirdim bu güne kadar hiç görmediğim birşey MAŞAALLAH Kİ MAŞAALLAH dedirtecek bir konu oda ne 3 tane yumurtlayıp üzerine kuluçkaya yattılar. Şimdi sorun şu ki bu 3 yumurta çıkarta bilirlermi çıkartamazlarmı ??? Bunları zaman gösterecek. saygılarımla kaya38kayaCüneyt EROL' Alıntı:siz farkına varmıyorsunuz sanırım ama arap dediniz kuşunda bir çok yeri beyaz ve kuşların anneler olan dişi arapa rağmen yavruda renk olarak baskın oldun ve arabından beyazdan gelmiş olma ihtimali yüksel olcandan kuşların beyaz atması normal Gerçi oynasın benim için yeter renk aramam bence sizde renge takılmayın oyun var hakkını veren her kuş beslenir... SAYGILAR