TAKLACI,OYUN KUŞLARIM,DAMIZLIKLARIM,RESİMLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaya38kaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

kaya38kaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ertan kaya
Meslek
kamu personeli
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0923.webp
    Fotoğraf0923.webp
    4.5 KB · Görüntüleme: 2,420
  • Fotoğraf0931.webp
    Fotoğraf0931.webp
    4.7 KB · Görüntüleme: 2,391
  • Fotoğraf1085.webp
    Fotoğraf1085.webp
    8 KB · Görüntüleme: 2,360
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1046.webp
    Fotoğraf1046.webp
    4.1 KB · Görüntüleme: 2,406
  • Fotoğraf1023.webp
    Fotoğraf1023.webp
    4 KB · Görüntüleme: 2,416
  • Fotoğraf0884.webp
    Fotoğraf0884.webp
    3.5 KB · Görüntüleme: 2,400
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0969.webp
    Fotoğraf0969.webp
    3.6 KB · Görüntüleme: 2,352
  • Fotoğraf0970.webp
    Fotoğraf0970.webp
    3.5 KB · Görüntüleme: 2,403
  • Fotoğraf0972.webp
    Fotoğraf0972.webp
    5 KB · Görüntüleme: 2,377
güzel kuşlar maşallah
soylarıda eskiye dayanıyor galiba 12 yaşında bir kuş elinde olduğuna göre

saygılar
emre kalender

TŞKR KARDEŞİM SOYLARI BENDE OLMASINA RAĞMEN Bİ ANLAM VEREMEDİM ARAPLA BEYAZDAN HEP BEYAZ ATIYOR SONUNA KADAR GİDECEĞİM BELKİ BİRGÜN ARAP,ALA ,AKKUYRUKARAP .....VB.YAVRU ALIRIM TEMENNİSİYLE TŞKR :heyo:

NEDEN ? ANNE (ARABIM) VE BABA (SÜTBEYAZIMIN) BÜTÜN YAVRULARI BEYAZ ATIYOR...
Fotoğraf0972.jpg (7.21 KiB) 23 defa görüntülendi

bir kere yanlış anlama o kuş arap değil ön soyunda arap olan sazlı sözlü alatarzında bir kuş zaten büyük ihtimal onunda ön soyu araba bile dayanmıyor olabilir eğer dayanıyorsa zifir değil cingene yada ankara arabı denen mat olan barudi araplardan gelme olma ihtimalide var fakat senin resimdeki arap dediğin kuş kesinlikle arap değil.

selamın aleyküm hemşerim bu sayfaya 2. mesajım umarım ulaşır bilgisayar sorunlu galiba öncelikle paylaşımın için teşekkürler arap dişi beyaz erkekle eş beyaz yavru veriyor sürekli demişsin niyetim seni kırmakdeğil ama bukuş arap değil sonra bukuşun beyezla eşleşip beyaz yavru vermeside doğal cünkü kuş kırkanat yani senin dişi kuş bir yerden beyaz ırkına dayalı birde tekrar resim gönderme imkanın varise ilk resimdeki gibi resimleri belinden vede yan bir pırofille gaga ve göz belli ederek cekersen güzelolur oyunları hakkında bilgi verirsen sevinirim ALLAHa emanet ol saygılarımla :slm:

Vay Hemserim Yozgattan boyle guzellikler gormek cok guzel :) , Maasallah cok guzeller.Arap kusun ile Beyaz kusundan surekli beyaz aldiginin nedeni ise Kenan abi aciklamis buyuk ihtimal nedeni odur.
Saygilarimla.

Fenerbahcem' Alıntı:
Vay Hemserim Yozgattan boyle guzellikler gormek cok guzel :) , Maasallah cok guzeller.Arap kusun ile Beyaz kusundan surekli beyaz aldiginin nedeni ise Kenan abi aciklamis buyuk ihtimal nedeni odur.
Saygilarimla.

tşkr hemşerim yozgatta daha nice güzel oyunlu kuşlar var saygılarımla

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1032.webp
    Fotoğraf1032.webp
    4.4 KB · Görüntüleme: 2,303
  • Fotoğraf1046.webp
    Fotoğraf1046.webp
    4.1 KB · Görüntüleme: 2,272
  • Fotoğraf1050.webp
    Fotoğraf1050.webp
    3.6 KB · Görüntüleme: 2,296
aleyküm selam hemşerim bilgisayarda sorun olabilr ben arap dedim ama sade arap değil bu kuşu çok seviyorum isminide arabım koydum artı avatarımın resmide benim bu kuşumun resmidir dikkat ettiysen arap dediğim bu kuşun kanat ucun da 2 tane teleği ve ayak bileğinde beyaz telekler var başkada bir yerinde yok oyununa gelince tam bir nizami oyunu var 1 saatten az uçmaz oyununu her zaman tek yönden geliyor karşısından seyrediyorum kapanıp hedefine kilitleniyor ben bu esnada bitiyorum sanki üzerime geliyor 10 metre önümden yere 1-2 metre kala taban takla ile başlıyor 2 - 3 takla ile seri bir şekilde uzun oynuyor iniş anın da da bol taklalıdır. Videolarımdada arabım diye kayıtlı seyrede bilrsin.salıcakla kal. :tamam:

merhaba kenan ben arap dedim ama sade arap değil bu kuşu çok seviyorum isminide arabım koydum artı avatarımın resmide benim bu kuşumun resmidir dikkat ettiysen arap dediğim bu kuşun kanat ucun da 2 tane teleği ve ayak bileğinde beyaz telekler var başkada bir yerinde yok kenan kardeş benim merak ettiğim şey yavruları birgün beyaz dışında bir renk atarmı inşallah atar atmamasının nedeni erkek eşinden olurmu çünkü: erkeğinin babası beyaz annesi beyaz salıcakla kal :slm:

şöyle bir olay var kuşlarının biri arap diğeri kırmızı olur altından hep beyaz gelir olmazmı olmaz yok kuşta ön soy cok önemlidir. beyazı düşüren gen ağırsa hep beyaz gelir ama peşpeşe en az 4 (8 adet ) agız yavru almalısın hiç atlamadan eğer hepsi beyazsa inan başka renk düşmesi mucize kadar zordur.

tengelli' Alıntı:
şöyle bir olay var kuşlarının biri arap diğeri kırmızı olur altından hep beyaz gelir olmazmı olmaz yok kuşta ön soy cok önemlidir. beyazı düşüren gen ağırsa hep beyaz gelir ama peşpeşe en az 4 (8 adet ) agız yavru almalısın hiç atlamadan eğer hepsi beyazsa inan başka renk düşmesi mucize kadar zordur.
evet kenan bey hiç atlamadan 7 çift (14) tane yavru aldım söylediğiniz gibi hepside beyaz bende ısrarla yavru alıyorum :tamam:

kaya38kaya' Alıntı:
aleyküm selam hemşerim bilgisayarda sorun olabilr ben arap dedim ama sade arap değil bu kuşu çok seviyorum isminide arabım koydum artı avatarımın resmide benim bu kuşumun resmidir dikkat ettiysen arap dediğim bu kuşun kanat ucun da 2 tane teleği ve ayak bileğinde beyaz telekler var başkada bir yerinde yok oyununa gelince tam bir nizami oyunu var 1 saatten az uçmaz oyununu her zaman tek yönden geliyor karşısından seyrediyorum kapanıp hedefine kilitleniyor ben bu esnada bitiyorum sanki üzerime geliyor 10 metre önümden yere 1-2 metre kala taban takla ile başlıyor 2 - 3 takla ile seri bir şekilde uzun oynuyor iniş anın da da bol taklalıdır. Videolarımdada arabım diye kayıtlı seyrede bilrsin.salıcakla kal. :tamam:
selamın aleyküm tekrardan hemşerim gönderdiğin fotoroflar icin teşekkür ederim lakin fotoğrafın birini kuşun belden istemiştim birazdan videosuna bakarım kuşun en güzeli sahibinin güzelliğe bakışıdır senin kuşun güzel olduğu belli umarım bu güzellikleri bizler değerlendirmemizi isabetli yollarda sağlarız saygılarımla

kaya38kaya' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
evet kenan bey hiç atlamadan 7 çift (14) tane yavru aldım söylediğiniz gibi hepside beyaz bende ısrarla yavru alıyorum :tamam:

EĞER BAŞKA RENK DÜŞERSE kuşa yavrularından biri bi fırsatta binmiş olur daha bunun altında başka bi renk gelmez ama yavrularından erkek olanlardan biriyle vurursan dişine yakın kuş gelme imkanı var.

kaya38kaya' Alıntı:
merhaba kenan ben arap dedim ama sade arap değil bu kuşu çok seviyorum isminide arabım koydum artı avatarımın resmide benim bu kuşumun resmidir dikkat ettiysen arap dediğim bu kuşun kanat ucun da 2 tane teleği ve ayak bileğinde beyaz telekler var başkada bir yerinde yok kenan kardeş benim merak ettiğim şey yavruları birgün beyaz dışında bir renk atarmı inşallah atar atmamasının nedeni erkek eşinden olurmu çünkü: erkeğinin babası beyaz annesi beyaz salıcakla kal :slm:
selamın aleyküm hemşerim busoruyu kenan beye sormuşsun bende ikinizden özür diliyerek busorunuza cevap vermek istedim öncedende belirttiğimgibi senin arap dediğin kuş kır kanat olmasından dolayı biryerde beyaz ıkka dayanmış aldığın cücüklerin cücükleride anne rengini atması mutemeldir yani şöylede izah edecek olursak ebebeynler nerekte eşleşmişlerse cıkan yavrular birinde olmazsa birinde bu rengi atar saygılarımla

40TİLKİ' Alıntı:
kaya38kaya' Alıntı:
selamın aleyküm hemşerim busoruyu kenan beye sormuşsun bende ikinizden özür diliyerek busorunuza cevap vermek istedim öncedende belirttiğimgibi senin arap dediğin kuş kır kanat olmasından dolayı biryerde beyaz ıkka dayanmış aldığın cücüklerin cücükleride anne rengini atması mutemeldir yani şöylede izah edecek olursak ebebeynler nerekte eşleşmişlerse cıkan yavrular birinde olmazsa birinde bu rengi atar saygılarımla
hemşerim rica ederim ilgi alakandan dolayı tşkr

kenan bey ilgi ve alakandan dolayı teşekür ederim :tamam:

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0882.webp
    Fotoğraf0882.webp
    4.1 KB · Görüntüleme: 1,076
  • Fotoğraf0888.webp
    Fotoğraf0888.webp
    4.1 KB · Görüntüleme: 1,080
  • Fotoğraf0879.webp
    Fotoğraf0879.webp
    4 KB · Görüntüleme: 960
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0977.webp
    Fotoğraf0977.webp
    3.6 KB · Görüntüleme: 1,108
  • Fotoğraf0975.webp
    Fotoğraf0975.webp
    3.8 KB · Görüntüleme: 1,139
  • Fotoğraf0971.webp
    Fotoğraf0971.webp
    4 KB · Görüntüleme: 1,151
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0900.webp
    Fotoğraf0900.webp
    4.1 KB · Görüntüleme: 1,134
  • Fotoğraf0875.webp
    Fotoğraf0875.webp
    3.5 KB · Görüntüleme: 1,119
  • Fotoğraf0876.webp
    Fotoğraf0876.webp
    3.7 KB · Görüntüleme: 1,108
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0871.webp
    Fotoğraf0871.webp
    3.7 KB · Görüntüleme: 1,128
  • Fotoğraf0881.webp
    Fotoğraf0881.webp
    4 KB · Görüntüleme: 1,127
  • Fotoğraf0883.webp
    Fotoğraf0883.webp
    4.1 KB · Görüntüleme: 1,146
Maaşallah çok güzel kuşlarınız var. Güle güle uçurun...

........SİNAN ÖZTEKİN.........

polllat' Alıntı:
Maaşallah çok güzel kuşlarınız var. Güle güle uçurun...

........SİNAN ÖZTEKİN.........
Tşkrler güzel kardeşim.
Her şey gönlünce olması dileklerimle hayırlı günler. Saygılarımla. kaya38kaya
:slm:

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1043.webp
    Fotoğraf1043.webp
    4 KB · Görüntüleme: 1,022
  • Fotoğraf 0871.webp
    Fotoğraf 0871.webp
    3.7 KB · Görüntüleme: 1,018
  • Fotoğraf 0969.webp
    Fotoğraf 0969.webp
    3.6 KB · Görüntüleme: 1,014
MAŞAALLAH Kİ MAŞAALLAH 3 adet yumurtlayan kuşlarım bunları çıkara bilirmi ? Böyle şeyi ilk defa görüyorum.

siz farkına varmıyorsunuz sanırım ama:D arap dediniz kuşunda bir çok yeri beyaz ve kuşların anneler olan dişi arapa rağmen yavruda renk olarak baskın oldun ve arabından beyazdan gelmiş olma ihtimali yüksel olcandan kuşların beyaz atması normal:D Gerçi oynasın benim için yeter renk aramam bence sizde renge takılmayın oyun var hakkını veren her kuş beslenir... SAYGILAR

Cüneyt EROL' Alıntı:
siz farkına varmıyorsunuz sanırım ama:D arap dediniz kuşunda bir çok yeri beyaz ve kuşların anneler olan dişi arapa rağmen yavruda renk olarak baskın oldun ve arabından beyazdan gelmiş olma ihtimali yüksel olcandan kuşların beyaz atması normal:D Gerçi oynasın benim için yeter renk aramam bence sizde renge takılmayın oyun var hakkını veren her kuş beslenir... SAYGILAR
cüneyit bey her şey için tşkr. Önceki konularımı okusaydın bu şekilde yorum yapmazdın :)) .Ben önceden belirttiğim gibi arabım dediğim kuşumun oyunu çok güzel onu çok sevdiğim için ismini ben arabım koydum. Avatarımıda onun resmini koydum. Arabımın 2 şer kanadında 2 şerde ayağında beyaz telekler var.Ben arabımla sütbeyazımdan tam 9 agız yavru aldım ilk 7 agızı eşli son 2 agızı tek tek aldım. Hepside beyaz attı renk konusundan geçtik artık.Son aldığım iki tek yavruyu bir biri ile eşleştirdim bu güne kadar hiç görmediğim birşey MAŞAALLAH Kİ MAŞAALLAH dedirtecek bir konu oda ne 3 tane yumurtlayıp üzerine kuluçkaya yattılar. Şimdi sorun şu ki bu 3 yumurta çıkarta bilirlermi çıkartamazlarmı ??? Bunları zaman gösterecek. saygılarımla kaya38kaya

Geri