TAKLACI,OYUN KUŞLARIM,DAMIZLIKLARIM,VİDEOLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaya38kaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kaya38kaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ertan kaya
Meslek
kamu personeli
İlgi Alanı
Kediler
[izlesene]1220568[/izlesene]

OLUR ZAHİRBABA YAKINDA İLGİ ALAKAN İÇİN TŞKR..

güzel oyunlu görmeyi özledik arkadasım renkte var ama icraatta sıfır çeken çok kuş gördüm oyunluyu herkes besler ama iyi oyunlu kimsede yoktur
bendede vardı 20 tane kadar oyun için beslediğim kuşherkes hasta olurdu oyunlarına ben begenmezdim dağıttım hepsini bedava verdim.şimdi sivas oyunlusu arıyorum şöyle kuyruk sürten cinsten

selamunaleykum
tesekurler paylasim icin gokler guzel duruyor insallah huzurla ii gunlerde beslersin
saygilarla ferhat

a.selam tşkr allah herkese böyle güzel kuşlar nasip etsin,herşey gönlünce olsun.... :heyo:

[izlesene]1242115[/izlesene]

ELİMDE BULUNAN BİRKAÇ VİDEO İLE ZAHİRBABA ÖZLEM GİDERİRSİN....

TŞKR KARDEŞ SEVMEDEN KUŞ YETİŞTİRİLMEZ SEVERSEN İLGİLENİRSEN KUŞDA KENDİNİ SANA SEVDİRİR. :heyo: ALLAH HERKESE BÖYLE GÜZEL KUŞLAR NASİP ETSİN HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN TŞKR :heyo:

abi kuşların güzel ama oyunları o kadar da güzel değil şahsen ben beğenmedim

saygılar
emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:

saygılar
emre kalender
Kardeşim senin beğenmen önemli değil. Önemli olan kuşun sahibinin beğenmesi. Her kuşcunun kendine özğü beslediği yetiştirdiği anladığı bir kuş ırkı vardır her kuşcuyada saygı sevgi göstermek insanlık görevimizdir. Benim kuşumun nesini biliyorsun da beğenmedim yorumunu yapıyorsun. Benim kuşumu gelip gördünmü ? Benim kuşumu bu alemde gelip görenler hep beğenmiştir ve her gelen de kuşumun ırkından istemiştir.Gelen arkadaşlarında istemleri boş çevrilmemiştir. Eeee bazen istisnada olabiliyor kuş hakkında ne kadar bilgisinin olduğu renkler zevkler tabii ayrı bir mesele saygılar.

kaya38kaya' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:

saygılar
emre kalender
Kardeşim senin beğenmen önemli değil. Önemli olan kuşun sahibinin beğenmesi. Her kuşcunun kendine özğü beslediği yetiştirdiği anladığı bir kuş ırkı vardır her kuşcuyada saygı sevgi göstermek insanlık görevimizdir. Benim kuşumun nesini biliyorsun da beğenmedim yorumunu yapıyorsun. Benim kuşumu gelip gördünmü ? Benim kuşumu bu alemde gelip görenler hep beğenmiştir ve her gelen de kuşumun ırkından istemiştir.Gelen arkadaşlarında istemleri boş çevrilmemiştir. Eeee bazen istisnada olabiliyor kuş hakkında ne kadar bilgisinin olduğu renkler zevkler tabii ayrı bir mesele saygılar.
:haha: abi sen benim kuşlarım hakkında ne kadar bilgi biliyosan bende seninkiler için o kadarını biliyom sen sallamacalara devam et kırmaya devam et kuşlarını belki yeni bir ırk çıkartırsın meydana onlardan isteriz senden :haha:
bütün istisnalarda seni bulmuş galiba koyduğun videolardan onu gözlemliyorum :heyo:

saygılar
emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:
kaya38kaya' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:

saygılar
emre kalender
:haha: abi sen benim kuşlarım hakkında ne kadar bilgi biliyosan bende seninkiler için o kadarını biliyom sen sallamacalara devam et kırmaya devam et kuşlarını belki yeni bir ırk çıkartırsın meydana onlardan isteriz senden :haha:
bütün istisnalarda seni bulmuş galiba koyduğun videolardan onu gözlemliyorum :heyo:

saygılar
emre kalender
sarıkır4141 » 31 Ekim 2009 19:29

saygılar
emre kalender kardeş yanlış anlama sen çok kızıyorsun ben sallamıyorum ve de kırmıyorum sen önce şu tarih de 31 ekim 2009 da ilk sen benim kuşlarıma dil uzatmışsın. Peki sen benim kuşuma laf atacaksın. E e e e birileri de senin kuşuna bir şey söyleyince boş boş konuşmaya tehdit, alaycı, aşağılayıcı, karalayıcı, söylemler konuşacaksın öyle bir şey yok önce saygılı olacaksın kendine istenmeyen bir şeyi başkasına yapmayacaksın ondan sonrada benim kuşlarımdan anlıyormusun diye söz edeceksin. saygılar

abi boynuz kulağı geçer kuşçuluk böyle değilmidir hep rekabet değilmidir benim kuşlarım seninkilerden daha iyi belli açık ve net bu sen kara kuş besliyon bir de derlerya oyun kuşu kara kuştur ciğerli olur diye seninkilerde kara kuş ama oyunları iyi değil ama videodaki görüntüye dayanarak söyledim ben dışarda nasıldır bilemem sende benim kuşlarıma videoya dayanarak yorum yaptın beğenmedim dedin ya beğenmediysen sende daha iyileri var demektir bu ee baktığımızda videolara fişekleme bile yok kuşlarının videosunda ee daha neden kurcalıyosun bunu yok beğenmedim felan diye tamam beğenmediysen daha iyilerini çıkarda bizde beğenelim

saygılar
emre kalender

Geri