kaya38kaya
Üye
- Ad Soyad
- ertan kaya
- Meslek
- kamu personeli
- İlgi Alanı
- Kediler
[izlesene]1220568[/izlesene]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim senin beğenmen önemli değil. Önemli olan kuşun sahibinin beğenmesi. Her kuşcunun kendine özğü beslediği yetiştirdiği anladığı bir kuş ırkı vardır her kuşcuyada saygı sevgi göstermek insanlık görevimizdir. Benim kuşumun nesini biliyorsun da beğenmedim yorumunu yapıyorsun. Benim kuşumu gelip gördünmü ? Benim kuşumu bu alemde gelip görenler hep beğenmiştir ve her gelen de kuşumun ırkından istemiştir.Gelen arkadaşlarında istemleri boş çevrilmemiştir. Eeee bazen istisnada olabiliyor kuş hakkında ne kadar bilgisinin olduğu renkler zevkler tabii ayrı bir mesele saygılar.sarıkır4141' Alıntı:abi kuşların güzel ama oyunları o kadar da güzel değil şahsen ben beğenmedim
saygılar
emre kalender
:haha: abi sen benim kuşlarım hakkında ne kadar bilgi biliyosan bende seninkiler için o kadarını biliyom sen sallamacalara devam et kırmaya devam et kuşlarını belki yeni bir ırk çıkartırsın meydana onlardan isteriz senden :haha:kaya38kaya' Alıntı:Kardeşim senin beğenmen önemli değil. Önemli olan kuşun sahibinin beğenmesi. Her kuşcunun kendine özğü beslediği yetiştirdiği anladığı bir kuş ırkı vardır her kuşcuyada saygı sevgi göstermek insanlık görevimizdir. Benim kuşumun nesini biliyorsun da beğenmedim yorumunu yapıyorsun. Benim kuşumu gelip gördünmü ? Benim kuşumu bu alemde gelip görenler hep beğenmiştir ve her gelen de kuşumun ırkından istemiştir.Gelen arkadaşlarında istemleri boş çevrilmemiştir. Eeee bazen istisnada olabiliyor kuş hakkında ne kadar bilgisinin olduğu renkler zevkler tabii ayrı bir mesele saygılar.sarıkır4141' Alıntı:abi kuşların güzel ama oyunları o kadar da güzel değil şahsen ben beğenmedim
saygılar
emre kalender
sarıkır4141 » 31 Ekim 2009 19:29sarıkır4141' Alıntı::haha: abi sen benim kuşlarım hakkında ne kadar bilgi biliyosan bende seninkiler için o kadarını biliyom sen sallamacalara devam et kırmaya devam et kuşlarını belki yeni bir ırk çıkartırsın meydana onlardan isteriz senden :haha:kaya38kaya' Alıntı:Kardeşim senin beğenmen önemli değil. Önemli olan kuşun sahibinin beğenmesi. Her kuşcunun kendine özğü beslediği yetiştirdiği anladığı bir kuş ırkı vardır her kuşcuyada saygı sevgi göstermek insanlık görevimizdir. Benim kuşumun nesini biliyorsun da beğenmedim yorumunu yapıyorsun. Benim kuşumu gelip gördünmü ? Benim kuşumu bu alemde gelip görenler hep beğenmiştir ve her gelen de kuşumun ırkından istemiştir.Gelen arkadaşlarında istemleri boş çevrilmemiştir. Eeee bazen istisnada olabiliyor kuş hakkında ne kadar bilgisinin olduğu renkler zevkler tabii ayrı bir mesele saygılar.sarıkır4141' Alıntı:abi kuşların güzel ama oyunları o kadar da güzel değil şahsen ben beğenmedim
saygılar
emre kalender
bütün istisnalarda seni bulmuş galiba koyduğun videolardan onu gözlemliyorum :heyo:
saygılar
emre kalender