Taklacı oyun kuşu videosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Taklacı oyun kuşu videosu
Maşallah kuş bana göre süper. Allah sahibene bağışlasın.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ac3Hlg2uaDI[/youtube]

selam arkadaşlar ya ben hiç video izleyemıyorum nasıl yapacam lütfen yardımcı olsanız

hakanxx01' Alıntı:
selam arkadaşlar ya ben hiç video izleyemıyorum nasıl yapacam lütfen yardımcı olsanız
Bazı eklentileriniz veya programlarınız eksik olabilir.

arkadaslar bende videoları izliyemiyorum ne ypmam lazım hangi program eksık olabılır

Mekanı çok güzel kuşun maşallah fena değil

Selamlar. Konuda youtube.com'dan çekilmiş video bulunmaktadır. Bu videoyu ve sitemizdeki diğer youtube videolarını sorunsuz birşekilde izlemek için Youtubegirisprogrami.rar programını indirerek bilgisayarınıza kurunuz..

Muhterem,Samsunlu Yusufaga.
takkali sarayli tosba sirti disi kusunu netten seyreddim.bana gore kusun hem kostumu hemde performansi guzel gule gule ucur ALLAH nazardan saklasin.benim sana bir sorum olacak.bu kus fizik,renk,performans yonunden bizim KAYSERININ YERLI kuslarina cok benziyor,acaba yaniliyormuyum.

:hhh: guzel :oley: ALLH SAHIBINE BAGISLASIN

maşallah keş kendini gösterio ALLAH sahibine baışlasın

qüzel kus walla kiminse o kus sahibine bağaşlasın gerçekten

SELAMLAR..

yusuf ağa kuştan anlar yıllarını vermiştir saygım sonsuz ama bu kuştan iyi kuş yoksa en iyi kuş bu seferli bu kuşu şu anki durumu için soruyorum yusuf ağa siz bu kuşu beğeniyormusunuz tabiki kuş sabırla uçurulur bu kuş sonradan daha güzelde 1 numarada olabilir bozadabilir bir kuşu böyle çabucak harcayacak yorum yapamaz kimse ama bu kuşun şu anki görünümü uçumu başa çıkması pikesi alttakla atmaması başını bağlamaması ve başa seri çıkmaması şu an için çok süper değil tabi siz değerli abilerim daha iyisini bilirsiniz ama bu kuşda cevher var diyende cevher yok diyende yanılır bende dahil erken yorum yapanlar kuşçu değildir sorsanız bende böyle sefer yapan kuş varmı şu an yok diyecem şu an için en iyisi yusuf ağanın kuşu özellikle kula ları da güzel izledim ben ama bizim yıllarını vermiş kuşcuların ideali değil bu kuşlar ama varsa daha iyisi göstersinler diyelim bu daha iyi ama şu an için bu çünkü daha iyi olur ama yok nerde....:)

evet cenker 45 arkadaş doğru yazmış .kuşun her halini izlemeden birşeyler diyemezsiniz.fakat amacımız kuşu kötülemek deil yanlış anlamayın sakın.ankarada kuş uçuranlar iyi bilir bir bozkirli soyu vardırki mükemmel oyun yapar fakat kullanım sürtesi 1 hafta dır bir pazardan bir pazara kadar ankaranın en iyi kuşu olacak kadar mükemmel ikinci pazartesi yabaniyle ayıırt edemezsiniz.bu uçan kuşta bir iki seferinde güzel gidiyor izledim kadarıyla taban taklası zayıf gibime geldi taban taklayı zamanına yakın yaptığındada kuş dikine değilde arkaya doğru açılıyor.kuş sahibi arkadaş allah emeğinin karşılığını en iyi şekilde verir inşallah.bu kadarınıda uçuramayanlar var.sağlıcaklı günlerde besle ve uçur .nazarlardan ırak olasın.saygılarımla

Böyle kuşları sırf kostüm için besleyenler var. Maşallah bu kuş hemde oyunlu.. İnşallah daha da iyi olur...

maşallah video cekimide güzel kuşunda cok güzel darısı biz acemi kuşcuların başına inşallah ilerde benimde böyle kusum olur saygılar arkadasım =))

Her seferinde aynı noktaya oynaması , geniş turlar atmasına rağmen başka yerlerde fişek yapmaması kuşun seyisinin iyi olmasınada bağlıdır , atmacasız günler herkese :)

Maşallah milletinki fişekliyor takla atıyor bizimkiler kıçlarını kaldırmıyor.

Allah onları yırtıcı kuşlardan ve hastalıklardan korusun..

MAŞALLAH GÜZEL BİR IRKTAN OLDUĞU BELLİ,GÜLE GÜLE BESLEYİN.

Geri