Taklacı oyun kuşu yavruları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihandurmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
cihandurmaz41.sitemynet.com
Ad Soyad
cihan durmaz
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler
Taklacı oyun kuşu yavruları,anaya göremi,babaya göremi oynar.

Merhaba arkadaslar/abilerim ,

Suan benim ucurdugum 1 cift beyaz yavru var , 5 dakka uctuklari zaman yanlarina oyunlu bir kus atiyorum(bu kus 1 saate yakin ucuyor).Yavru beyazlarim yarim saat uctuktan sonra indiriyorum , digeri oyunlu oldugu icin inemiyor hemen sefere gelip oyle iniyor oda baya zaman aliyor.
Simdi bu yavrular 3 aylik felan , iyi ucuyorlar bol bol takla atiyorlar ..arada yuksekte 2 takla ile cekiyorlar , simdi bunlari tek tek mi ucurmam gerekiyor ?

(Not yeni konu acmak istemedim cunku boyle bir konu vardi herhalde ben bulamadim o yuzden burdan sordum).

evet güzel kardeşim güzel bir konuya deinmişsin.buna kuşculuk deimi ile havai baş derler. artık bu yavruları teke düşürmeden kümesindeki kuşlara dayanacak vaziyete gelip gelmedini anlıycaksın.kuşlar yüksekte oynamaya başladıysa kümesindeki kuşları serbest bırakacak sın şayetki yavrular kümesin önünde serbest yayılan kuşlarını görüp dyanabiliyorlarsa hemencenek inmiyorlarsa artık yavrularını tek uçurup hedefe oyun yapmalarını sağlıyacaksın.

baraacuda' Alıntı:
evet güzel kardeşim güzel bir konuya deinmişsin.buna kuşculuk deimi ile havai baş derler. artık bu yavruları teke düşürmeden kümesindeki kuşlara dayanacak vaziyete gelip gelmedini anlıycaksın.kuşlar yüksekte oynamaya başladıysa kümesindeki kuşları serbest bırakacak sın şayetki yavrular kümesin önünde serbest yayılan kuşlarını görüp dyanabiliyorlarsa hemencenek inmiyorlarsa artık yavrularını tek uçurup hedefe oyun yapmalarını sağlıyacaksın.

Oncelikle tesekkur ederim , simdi anladigim kadariyla bu yavrular ucarken yerde kus gezdirdigim halde yinede ucmaya devam ediyorlarsa ancak ozaman teke dusurulmelidir ?
Benim yavrularim henuz bu asamada degiller cunku ben assagida kus gostersem hemen iniyorlar , bu durumda herzamanki gibi ucurmaya devam etmeliyim herhalde ?

Tesekkurler.

ewet güzel kardeşim daha yerdeki kuşlara dayanamıodur fazla sürmez artık çabuk zamanda görev yapmaya başlar ama bu aşamayı atlatmaları lazım.

Geri