Taklacı Oyun Videosu ( Bozdumanlı Yavru_3 )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

dogan18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Doğan
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Kediler
Dün sabahki oyunu harika olduğu için,Bugün sabah saat 08,30 da video çekeyim dedim.Bu kez hava muhalafetine yakalandık.Kuşu uçurduğumuz dakikalarda hava iyi olmasına rağmen 10-15 dakika sonra ince ince yağmur çiteledi. Lafı uzatmamayım,bu gün oyunu fena olmamasına rağmen ,ben pek beğenemedim.Çünkü bu kuş un çokçok daha iyilerini yaptığını biliyorum.
Not: Yağmur yağmasına rağmen evin çatısına çıkıp,siz kuş severler için video çektim..Video Kırıcı ve hakaret içermediği sürece Her türlü yoruma açıktır.
İyi seyirler
[dailymotion]xb771o_bozdumanly-3_lifestyle/[dailymotion]

Son düzenleme:
Re: Oyun Videosu ( Bozdumanlı Yavru_3 )

güzel zamanla dahada iyi olur inşallah bendede var bi ankara sarısı aynı bu şekilde oyuna soktum 5 yada 6 aylık kuş dişi yanlız benim uçurdugum yer müsaait olmadıgı için hayvan oyuna girdikten sonra baya bi zorluk çekmeye başladı yerim uygun olmadıgı için bende uçurmayı şuan kestim

Tebrikler.Oyununu ben beğendim.Oyunlu kuş videosu bulmak çok zor.Daha iyi bir havada çekerseniz gözlerimizin pasını alırsınız sanıyorum.Bence bu kuşun üzerine düşerseniz, aradaki yüksek oyunları da azaltıp, iyi bir kamerayla yakalarsanız, çok az bulunan o videolardan birine sahip olabilirsiniz.Video için teşekkürler.Böylesini bulmak hakikaten zor.Süreklki oyun kuşu deyip fotoğraf koyuyorlar siteye.Bu tür videoları arttırmak lazım.

çok güzeL bir kuş iyi uçurmalar...

uşenmeyıp bızım ıcın bu kadar zahemete gırdıgınız ıcın cok tesekkur edıyorum doğan abi

selamın aleyküm bence dier video larına göre daha iyi tabanı oturtmaya başlamış vede bağlamayı düzeltiyor fişek dahada düzleşmiş şuan fişeği birazdaha uzatırsa yere birazdaha yaklaşırsa dahada güzel olacak vede uçtuğu yere konması kuşu dahada güzelleştiriyor MAŞALLAH paylaşım için tekrardan teşekürler

Maşallah maşalah bukuş ta işvar, biraz daha oturucak sanırım , ozaman dah da harika olacak diye düşünüyorum ben .. selamlarŞEREF

selamunaleykum dogan abi
masallah bu cekim daha guzel olmus kusun oyuna gelirken yaptiklari cok guzel gelirken oynamaya geldigi belli ve kus icin cok arti tamamen olmasina azkalmis insallah devaminida hepberaber goruruz masallah cok guzel huzurla besleyin
saygilarimla ferhat

S.A Dogan abi.

Maasallah kalem gibi kus,emegine saglik güle güle besle abi insallah.Bizim icinde bu zahmete girdigin icin tesekkürler,zamanla dahada iyi olcagindan hic süphem yok.

RABBIM agiz tadiyla izlemeyi nasip etsin insaallah.

Sevgi ve Saygilarimla...

S.A Doğan Abi,
Yine binbir zahmetle yeni bir video yayınlamışsınız, sağolun.
Maşallah kuş da verilen zahmete değeceğini gösteriyor, gün be gün iyiye gidiyor.
Allah huzurla uçurup, keyifle izlemeyi nasip etsin.
Selamlar.
Khalid

güzel kuş maşallah atışları falan cok güzel yanlız takla sayısınıda cogaltırsa bıraz daha guzel olur sanırım o kadar fişeklemeye bazen 1 kimi seferinde iki takla gıdıyor yada yanlıs ızlemedıysem oyun sonunda bır takla vuruyor ama zamanla daha guzel olur kanısındayım saygılar ........

maviboncuk' Alıntı:
Tebrikler.Oyununu ben beğendim.Oyunlu kuş videosu bulmak çok zor.Daha iyi bir havada çekerseniz gözlerimizin pasını alırsınız sanıyorum.Bence bu kuşun üzerine düşerseniz, aradaki yüksek oyunları da azaltıp, iyi bir kamerayla yakalarsanız, çok az bulunan o videolardan birine sahip olabilirsiniz.Video için teşekkürler.Böylesini bulmak hakikaten zor.Süreklki oyun kuşu deyip fotoğraf koyuyorlar siteye.Bu tür videoları arttırmak lazım.
Teşekkür ederim Özkan Bey.

bL4nx' Alıntı:
çok güzeL bir kuş iyi uçurmalar...

Eyvallah kardeşlim.Daha iyisi senin olur inşallah.

slm dogan bey bozdumanlı yavrunuzu izledım gayet guzel hırslı yavru sızden rıcam cok yem yedırmeyın kusu bıraz kilolu gordum hayvan bıraz daha kilo vermesı lazım kı perfonması artsın bırde kurt kopegı dıkatımı cektı cok sevdım gule gule besleyın saygılar

S A EMEKLERİNE SAGLIK DOGAN KARDESİM DAHA DA GÜZEL OLUR BİZLERİN İZLEYEBİLMESİ İÇİN SENİ YAGMUR DA ISLATMISIZ AMA YAGMUR ÇİSELEMESİ DAHİ KUŞU ETKİLER UÇURDUGUNUZ HER KUS DA GÖSTERİLEN EMEGİN KARSILIGI VAR PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER HER SEY GÖNLÜNCE OLSUN

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
S A EMEKLERİNE SAGLIK DOGAN KARDESİM DAHA DA GÜZEL OLUR BİZLERİN İZLEYEBİLMESİ İÇİN SENİ YAGMUR DA ISLATMISIZ AMA YAGMUR ÇİSELEMESİ DAHİ KUŞU ETKİLER UÇURDUGUNUZ HER KUS DA GÖSTERİLEN EMEGİN KARSILIGI VAR PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER HER SEY GÖNLÜNCE OLSUN

SAYGILAR

Eyvallah Muharrem abi.Ben teşekkür ederim.

doğan abi maşallah güzel oynamış yavru, emeğine sağlık

maasallah emeginize saglık bu sartlardaa kusta sizi mahçup etmemiş güle güle besleyin saygılar.

Teşekkür ederim Ali ve Ömer kardeşim.

kardes masallah emegine saglik bende ankarada oturuyorum yanliz izene geliyorum fransadayim izinde nasip olursa tanismak isterim bulbul29

slm gardas hayirli olsun kus guzel, birde benim kan kardesimle yazismissiniz bizim enite oluyormussun hanimin siranli ymis galiba allaha emanet ol.

a.s. kardeş. doğrudur murat beyle görüştük.nasip olursa izine geldiğinde görüşeceğiz. seninde yolun ankaraya düşerse herzaman beklerim..
ve aynı zamanda enişteniz sayılırım..
Eyvallah kardeşim ,sende Allaha Emanet Ol.

Bu arada ,şiranın hangi köyündensin?

maşallah bu kuşu çok beğendim oyun kuşunda biraz tip olacak havada da süper tam hazır değil fakat bu hali bile forumda izlediğim sayılı 1-2 kuştan biri güle güle besleyin

maşallah çok güzel ben çok begendim Allah herkese böyle kuşlar nasip etsin sizede atmacasız bol uçurmalar,, yeni videolarını atarsanız seviniriz böyle kuşları izlemek gerçekten çok güzel.... :tamam: :heyo:

Abi kuşun güzel 100 üzerinden 70 puanı var. Ama kuş yağmurda ıslanmış ve bu oyunu yapıyorsa bize maşallah demek düşer :heyo:

tolga40' Alıntı:
maşallah bu kuşu çok beğendim oyun kuşunda biraz tip olacak havada da süper tam hazır değil fakat bu hali bile forumda izlediğim sayılı 1-2 kuştan biri güle güle besleyin

Teşekkür ederim kardeşim,İnşallah çok daha iyilerini sen uçurursun.

black38' Alıntı:
maşallah çok güzel ben çok begendim Allah herkese böyle kuşlar nasip etsin sizede atmacasız bol uçurmalar,, yeni videolarını atarsanız seviniriz böyle kuşları izlemek gerçekten çok güzel.... :tamam: :heyo:
Eyvallah kardeşim. yeni videoları yakında ekleyecğiz.
Kayseriye selamlar sevgiler.

Geri