Taklacı Oyun Videosu (Bozdumanlı Yavru_6)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

dogan18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Doğan
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Kediler
Önelikle Tüm Arkadaşlarıma hayırlı bayramlar dilerim.
Bozdumanlı yavrumuzu uçurmaya devam ediyoruz. Bu uçuşunda; yaklaşık 1 saat 50 dakika kadar uçtu 30 sefer civarında çıkarttı.Yayvu olduğu için seferlerinin,taban taklasının, Takla sayısının bir standartı yok.Bazen çok iyi bazende normal..Ben beğendiğim atışlarını,seferlerini AFERİN diye belirttim.Bakalım sizin aferin dediğiniz kaç seferi var (:
iyi seyirler
sevgiler selamlar

[dailymotion]xba17v_bozdumanly-6_animals[/dailymotion]

kuş gerçekten güzel.fakat sanırım bahçede havlayan bi köpek var,bu kuşun konstrasyonunu fazlasıyla dağıtıyor.kuş bence o köpek havlaması olmasa daha yakına gelicek,en azından ürkek davranmıcak,fişeklerken dikkat edersen bana göre bi ürkeklik var.ayrıca hedefe uzaktan kapanan kuşa bayılırım.tüyü kadar hayrını görün.güzel kuş. :)

selamunaleykum dogan abi
tesekurler abi masallah kusun her asamasini bize izlettin kus benim cok hosuma gidiyor herzaman soyluyorum kusun sorunu hirsi bunu yendiginde tam oturacak ve izlemeye doyulmayacak bence hirsli kuslar herzaman ii oynar cok guzel abi insallah basina birkaza bela gelmez ii kus
saygilarimla ferhat

s.a oncelıkle kus guzel msallah gule gule besleyın yalnız vıdeo cekerken hedef gozukmuyo yere ne kadar kaldıgını goremedım hedefı goren bı yerden ceksenız kanımca daha ıyı olurdu gule gule besleyın

xefsanex' Alıntı:
kolaya kaçıp dama atması olmamış

Yavruluğundan bu yana ilk kez çatıya iniş yaptı.taklayı terslediği için indi.Yine inmezdi.
selamlar

kralgüvercin59' Alıntı:
kuş gerçekten güzel.fakat sanırım bahçede havlayan bi köpek var,bu kuşun konstrasyonunu fazlasıyla dağıtıyor.kuş bence o köpek havlaması olmasa daha yakına gelicek,en azından ürkek davranmıcak,fişeklerken dikkat edersen bana göre bi ürkeklik var.ayrıca hedefe uzaktan kapanan kuşa bayılırım.tüyü kadar hayrını görün.güzel kuş. :)

Teşekkür ederim,
Köpeğe hiç dikkat etmedim.Sizin söylediğiniz şekilde uçurmayı deneyeceğim.
sevgiler selamalr

onur06' Alıntı:
s.a oncelıkle kus guzel msallah gule gule besleyın yalnız vıdeo cekerken hedef gozukmuyo yere ne kadar kaldıgını goremedım hedefı goren bı yerden ceksenız kanımca daha ıyı olurdu gule gule besleyın

Sağolun,daha iyisi sizin olur inşallah. Aynı kuşun 3-4 videosu daha var,çatıdan çektiğim görüntülerde yere mesafesi net görünüyor.. (1,5-2 mt mesafeye kadar alçalttığı oluyor.
selamlar

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum dogan abi
tesekurler abi masallah kusun her asamasini bize izlettin kus benim cok hosuma gidiyor herzaman soyluyorum kusun sorunu hirsi bunu yendiginde tam oturacak ve izlemeye doyulmayacak bence hirsli kuslar herzaman ii oynar cok guzel abi insallah basina birkaza bela gelmez ii kus
saygilarimla ferhat
A.s. ferhat kardeşim.
Kuş eşe kızdığı için yavaş yavaş hırsını yenmeye başladı.Yavruya kustuğu zaman,oyununu standart şekline sokarsa iyi olur düşüncesindeyim.
Şimdilerde yuva kardeşi de oyuna başladı,o bundan daha bol taklalı fakat biraz daha kısa gidiyor.Hedefe gelmeye başlasın videosunu ekleyeceğim.
İnşallah başlarına birşey gelmez.Tüye girene kadar uçuracağız. Bu yıl 2 yavruyu atmacaya kaptırdık..
Sevgiler selamlar.

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum dogan abi
saygilarimla ferhat
A.s. ferhat kardeşim.
Kuş eşe kızdığı için yavaş yavaş hırsını yenmeye başladı.Yavruya kustuğu zaman,oyununu standart şekline sokarsa iyi olur düşüncesindeyim.
Şimdilerde yuva kardeşi de oyuna başladı,o bundan daha bol taklalı fakat biraz daha kısa gidiyor.Hedefe gelmeye başlasın videosunu ekleyeceğim.
İnşallah başlarına birşey gelmez.Tüye girene kadar uçuracağız. Bu yıl 2 yavruyu atmacaya kaptırdık..
Sevgiler selamlar.

KDr06' Alıntı:
abi her zamanki videolarınki gibi bu videondan güzel başarılarının devamını dilerim saygılarımla

Teşekkür ederim kadirciğim.
sevgiler

Geri