Taklacı Oyun Videosu (Gök Aynalı Dişi 2)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogan18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

dogan18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Doğan
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Kediler
Kuşlarımızı şartlarımız müsait olduğu sürece Videolarla sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu videoyu çektiğimiz gün (kuşu uçurmadan önce)Bahçeden 7-8 adet ağaç kestik.Bu yüzden Kuş yerini yadırgadı ve 3 gün önceki oyunu kadar oynamadı.yinede sizlerle paylaşmak istedik.
Yeni videolarda görüşmek üzere;
İyi seyirler
[dailymotion]xax7u3[/dailymotion]

Re: Gök Aynalı Dişi 2 (Nurullah ÇAM)

O kadaer oynu benim yoz larda yapıo

zahirbaba' Alıntı:

Bir atasözümüz vardır; Biliyorsan konuş ibret alsınlar,Bilmiyorsan sus adam sansınlar diye..
Senin yozların Videosunu koyda izleyelim bakalım zehir bey.Bu işler lafla,resim koymakla hele hele boş konuşmakla olmuyor.Önce videonu koy sonra konuş..
Hadi işin gücün rast gelsin

zahirbaba' Alıntı:

Arkadasim kimse senin kuslarin hakkinda soru sormadi biraz saygili olun.Adam kusunu koymus bizlerle paylasmis , senin benim kuslarla kiyaslayalim diye koyulmamis.Senin yozlar daha iyisi yapabilirler , sende yozlarini bizlerle paylasmak istiyorsan ceker videosunu koyarsin bizlerde yorum yapariz.Cok ters islerle ugrasiyorsunuz..

Video ya gelirsek , kusun maasallahi var Allah gonlune gore versin keyifli ucurmalar dilerim.

selamunaleykum dogan abi
masallah bu video da gelisi daha ii gorunuyor gelisi yani bizim deyimle atislar cok ii huzurla besle abi tabani da ayrica guzel huzurla besle ucur abi
ben halen bozdumanlilari bekliyorum :oley:
saygilarimla ferhat

Fenerbahcem' Alıntı:
Video ya gelirsek , kusun maasallahi var Allah gonlune gore versin keyifli ucurmalar dilerim.

Teşekkür ederim Mehmet kardeşim. inşallah daha keyiflisini sen uçurursun.
Ankaradan sevgiler

güzel maşallah güle güle besle...

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum dogan abi
masallah bu video da gelisi daha ii gorunuyor gelisi yani bizim deyimle atislar cok ii huzurla besle abi tabani da ayrica guzel huzurla besle ucur abi
ben halen bozdumanlilari bekliyorum :oley:
saygilarimla ferhat

Değerli Hemşehrim Ferhat
Bozdumanlılardan bu yıl 3 yavru alabildim.Bir tanesini direkt olarak damızlığa çektim,diğer ikisini uçuruyorum.Şu an havada 8-9 takla ile oynuyor.15-20 güne teke biner ve alçaltır diye tahmin ediyorum..
Sen ne zaman istersen buyur gel, hangisini istersen senindir.
Gözlerinden öperim
sevgiler

_BaDyGaRd_' Alıntı:

Teşekkür ederim Hüseyinciğim.Bana videosunu gönderdiğin Dumanlıkirlinin iyi çekilmiş bir videosunu bekliyorum artık..
Gözlerinden öperim.

dogan18' Alıntı:
_BaDyGaRd_' Alıntı:

Teşekkür ederim Hüseyinciğim.Bana videosunu gönderdiğin Dumanlıkirlinin iyi çekilmiş bir videosunu bekliyorum artık..
Gözlerinden öperim.
inşallah doga n abi inşallah at maca temezse bu hafta sonu olcak...

Valla hüseyinciğim benim birader (ibo) KORKUTMAK için bekliyor atmacayı..Buna rağmen çok ümitli olduğumuz bozkirli kırkanat yavruyu (videosunu eklediğim kirli kırkanat akkuyruk un kardeşi) 3 gün önce çatının hemen üstünde aldı götürdü.Çaresize seyretmekten başka bişi elimden gelmedi.
İnşşalah bundan böyle emeklerimiz bu kadar kolay heder olmaz.
sevgilerimle

Fenerbahcem' Alıntı:
zahirbaba' Alıntı:

Arkadasim kimse senin kuslarin hakkinda soru sormadi biraz saygili olun.Adam kusunu koymus bizlerle paylasmis , senin benim kuslarla kiyaslayalim diye koyulmamis.Senin yozlar daha iyisi yapabilirler , sende yozlarini bizlerle paylasmak istiyorsan ceker videosunu koyarsin bizlerde yorum yapariz.Cok ters islerle ugrasiyorsunuz..

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BU ARADADA AGZINA SAGLIK CEVAP İÇİN.....İNŞALLAH DAHA İYİLERİNİ SEN UÇURURSUN....

Maşallah abi videolar sırasıyla geliyor, her seferinde daha iyi görüntü. Kuşada maşallah, devamını bekliyoruz. Paylaşım için teşekkürler.

Maasallah kurbanim emeginize saglik,güle güle besleyin insaallah.Dilerim hersey gönlünüzce olur,sahinsiz ve hastaliksiz günler dilerim.

Saygilarimla....

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Maşallah abi videolar sırasıyla geliyor, her seferinde daha iyi görüntü. Kuşada maşallah, devamını bekliyoruz. Paylaşım için teşekkürler.
Teşekkür ederim Hüseyin Kardeşim. Düzgün görüntü alabilmek için,bahçeden 7 ağaç daha kestik.Videodaki görüntünün başında ağaçları budayan yeğenler görünüyor zaten..Çok daha iyilerini çekeceğiz inşallah.
sevgilerimle

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Maasallah kurbanim emeginize saglik,güle güle besleyin insaallah.Dilerim hersey gönlünüzce olur,sahinsiz ve hastaliksiz günler dilerim.

Saygilarimla....

Teşekkür ederim Tahir Kemal kardeşim.Sizede sağlıklı,atmacasız bol yavrulu günler dilerim.
sevgilerimle

beyler yanlış anlaşıldım galiba özür

Tamam özürün kabul edildi.Ama bundan böyle büyüğünü,küçüğünü ve bulunduğun ortamlarda nasıl konuşacağını bil.

dogan18' Alıntı:
Tamam özürün kabul edildi.Ama bundan böyle büyüğünü,küçüğünü ve bulunduğun ortamlarda nasıl konuşacağını bil.

Gerek yok o burda konuşamaz bidaha. Tav bi ukalaydı zaten uzaklaştırdım.

mrb dogan bey sanki ilk video daha klas yanılıyormuyum.ama hoş kuş allah icin.emeginize saglık mümkün olsada tanışıp kaynaşabilsek sevgiler.

kuşcu ahmet' Alıntı:
mrb dogan bey sanki ilk video daha klas yanılıyormuyum.ama hoş kuş allah icin.emeginize saglık mümkün olsada tanışıp kaynaşabilsek sevgiler.

Bu uçurduğumuzda bahçede bulunan 8-10 adet ağacı kesmiştik.ondan dolayı kuş biraz sapıttı.dediğiniz gibi ilk video daha güzel oynamıştı.. Beğendiğinize sevindim,daha iyiler sizlern olur inşallah..

Ankara yolunuz düşerse memmuniyetle ağırlarım.tanışmış oluruz..
sevgiler selamlar

S A DOGAN Kardeşim emegine saglık güle güle uçur tebrik ederim dahada iyi olur agaçları keşke kesmeseydin saygılar

Muharrem abi, evi müteahite vermiştik.

Birde

geniş alanda nasıl oynayacak düşüncesi ile bir iki ay erken kestik ağaçları.

sevgiler saygılar

kardeşim güle güle besle kuşun guzel bunun mbir yavrusunu damda uçurmayı denedınızmı acaba ?

thundereblue' Alıntı:
kardeşim güle güle besle kuşun guzel bunun mbir yavrusunu damda uçurmayı denedınızmı acaba ?

Damda kümesimiz olmadığı için deneyemedik.

SLM DOGAN ABI EMEGINE SAGLIK GÜZEL KUS GÜLE GÜLE UCURMAK NASIP OLUR INS.

SAYGILARIMLA

KUŞUNUZUN MAŞALLAHI VAR, :tamam: TÜYÜ KADARDA HAYRINI GÖRMENİZİ DİLERİM İŞTE KUŞ BESLEDİNMİ BÖLE KEYİFLE İZLEYİNCE İNSANDA NE DERT KALIOR NEDE TASA :)

bukalemun201' Alıntı:
KUŞUNUZUN MAŞALLAHI VAR, :tamam: TÜYÜ KADARDA HAYRINI GÖRMENİZİ DİLERİM İŞTE KUŞ BESLEDİNMİ BÖLE KEYİFLE İZLEYİNCE İNSANDA NE DERT KALIOR NEDE TASA :)

EYVALLAH EBUBEKİR KARDEŞİM...
iNŞALLAH DAHA İYİLERİNİ SEN UÇURURSUN..
İSTANBULA SEVGİLER.

Geri