Re: Nurullah ÇAM (Video) Kirli Kırkanat Akkuyruk
_BaDyGaRd_' Alıntı:
görüşlere saygılı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum kendi adıma...
video en kısa zamanda ekleyecem ama bu demek deildir ki sizin kuşunuzdan daha iyidir veya başka bi anlam getirilmesin sakın...kuşculuk paylaşmaktır...
şunu söylemek istiyorum buradan kötüye bi insanın tahammülü zamanla ölçülmez onu hemen ekart etmek ister benim 11 13 14 yaşında kuşlarım var degerli abim yerde olduğu kadar havada da güzel olmasalar neden bunlara eek vereyim zaman harcayım...eminim sizde çok görmüş ve yaşamış bi nsansınız bu söylediklerimin gerçeklik payının yüksek olduğunu benden daha iyi bilirsiniz...
Sana hak veriyorum. Bir Ata sözümüz vardır;"Kargaya Yavrusu Şahin gibi görünürmüş" diye.
Benim kuşlarım benim çocuklarım gibi,15 yıldır kardeşler,torunlar v.s. v.s. hepsini biz büyüttük.Ve para pulla ölçülmeyecek derecede emekler verdik..
Seninde öyle olduğundan eminim.
Ama
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.Senin için; hedefe yavaş gelmesi 1 mt kala sefere çıkması 4-5 takla yapıp düzelemesi ve bu hareketleri rutin olarak 1-2 saatde taamamlaması kıymetlidir.Ama benim için,kuşun hedefe mermi gibi gelmesi,taban taklayı vurup çok seri birşekilde 4-5 takla bazen 7-8 takla yapıp düzlemesidir.hatta hedefe atışı hep aynı noktadan değil,farklı yönlerden aynı hedefe yine taban takla ve seri atışı dahada keyif verir bana.
Bu başlıktaki Kirli yavru ilk uçusunda 1 saatde 45 sefer yaptı, sefere gelişi,taban taklası,gidişi hiç kesintisiz videoda görülüyor..Ben bu videoyu çok çok iyi oynuyor diyede eklemedim,sadece paylaşım olsun diye ekledim.
Gönlüm isterdiki bu kuşun yuva kardeşi olan bozun oyununu 30 dakika çekebilseydim.Kuşa atmaca vurdu.videodaki oyunu atmaca vurmasından 20 gün sonraki bir kaç antraman videosundan bir tanesi. 3-4 seferini ekleyebildim,o hali ile 10 katlı binayı 5-6 takla ile sıyırıyor.Şimdi tüyde,ama kışa yine uçuracağım.Ve videosunu ekleyeceğim.
Nasip olursa 3 ay sonra bu kirli kırkanat yavruyuda uçuracağım,şimdiki oyunu ile o zamanki oyunu arasındaki farkı hep birlikte göreceğiz
Senin kuşlarının da hiç olmazsa 1 tanesinin videosunu mutlaka bekliyoruz.
Tekrar sevgiler