Taklacı Resimleri (BURSADAN MUSTAFA CAN'IN DAMIZLIKLARI)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
vetemre_DSC00108.JPG

vetemre_DSC00071.JPG

vetemre_DSC00073.JPG

vetemre_DSC00075.JPG

vetemre_DSC00076.JPG

vetemre_DSC00079.JPG

vetemre_DSC00081.JPG

vetemre_DSC00084.JPG

vetemre_DSC00100.JPG

vetemre_DSC00086.JPG

vetemre_DSC00088.JPG

vetemre_DSC00091.JPG

vetemre_DSC00093.JPG

vetemre_DSC00094.JPG

vetemre_DSC00116.JPG

allah bol yavru versin

mahşallah ne güzel kuşlar perçemlere ve sarıların hasta oldum. allah bol yavru aldırsın.

bunlar ne ya allah allah ne güzel hayvanlar maşallah

damızlıklar daha büyük olmuyormu o kuşa benzer hatta aynısı boz perçemimi vardı ama öldü kuşların güzel ama damızlık daha büyük olur cevabını bekliyorum kardeş

kuşlarının yanında olsam dayanama yerim (mecazi anlamda en sevdiğim perçem türü harika bende cadomun resmini göndericem)annesi gök babası arap ama kuşun tam 5 tane akkuyruğu var annesindede beyaz yok ama annesinin eski eşi süt beyazdı alakası yoktur diye süşünüyorum

damızlıkların biraz daha büyük olması lazım sanki

mustafa bey kuşlarınız tek kelimeyle harika.maşallah diyelim nazar değmesin.

kuşcu_halit' Alıntı:
damızlıklar daha büyük olmuyormu o kuşa benzer hatta aynısı boz perçemimi vardı ama öldü kuşların güzel ama damızlık daha büyük olur cevabını bekliyorum kardeş

Damızlıkların biraz daha büyük olması gerekiyor ne demek anlamadım. Yani yaş olarakmı fizik olarakmı büyük olması gerekiyor dediniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Ne alaka halen daha anlamadım yani büyüklük olarak derken yaş olarakmı yoksa fiziki yani beden vücur olarakmı büyük olması gerekiyor dediniz?

fiziki büyük olması lazım öyle değil mi?

lord' Alıntı:
fiziki büyük olması lazım öyle değil mi?
lord kardeşim damızlık güvercinlerde,fiziken büyüklük,irilik herhangi bir önem teşkil etmez.Damızlığa genelde yaşça büyük olan kuşlar ayrılır.Genelde 3 yaş ve üzeri kuşlar damızlık seçimlerinde başlıca tercihlerdir.İrilikle damzlık arasında ben bir bağdam kuramadım.

maşallah allah nazardan ve hastalıklardan saklasın çok güzel kuşlarınız var

Bu kuşların resimlerini yayınlayarak bizlere işkence ettiğinizin farkında mısınız:)

Şaka bir yana Maşallah kuşlar çok güzel Allah (C.C) nazarlardan saklasın... Bol yavrular...

Ayrıca damızlıkların iri olması, bence uçuştan emekliliğe ayrılmış olmalarından olabilir...

Massallah.Eger pzrtsi Yenişehire gidebilirsem bende sarı kafa miski resimleri getiricem inşallah

Geri