taklacı sarı dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan USTA KUŞÇU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TURANKARADAĞ
Meslek
İŞSİZ
İlgi Alanı
Kediler
taklacı sarı dişi boy bacak mükemmel oyunuda daha denemedim uçurmak istemedim işin gerçeği saygıalr tşk

Ekli dosyalar

• DSC02355.webp
    DSC02355.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 458
slm bu da erkeği sarı dişinin saygıalr tşk

Ekli dosyalar

• DSC02347.webp
    DSC02347.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 397
slm buda takım halinde resimleri saygılar tşk

Ekli dosyalar

• DSC02300.webp
    DSC02300.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 493
Kuşların Boyu Post'u Çok güzel arkadaşım Oyunlarıda iyiyse harika bir Çift diyorum Bol Yavru alırsın inşallah.

SLM TŞK ARKADAŞIM BUNLARI ALDIĞIM KİŞİ 20 YAŞINDA GENÇ BİRİSİYDİ:)SARILAR AİLEYDİ 5 ADET ALDIM 1 ÇİFTİNİ UÇURMUŞ 5-7 SAAT ARASI UÇTUKLARINI SÖYLEDİ:?AMA GÖRMEDEN İNANMAMAK LAZIM ,ÖYLEYSE BİLE HER YAVRU AYNI OLACKA DİYE BİR ŞEY YOK ZATEN ŞİMDİ YUMURTADALAR BAKALIM NE OALCAK YAVRULARI:)SAYGILAR TŞK

Kuşların duruşunda saatlik Havası var zaten İnşallah arkadaşının dediği gibidir güzel yavrular alırsın :) onlarda anasına babasına benzer :)

maşallah kuşların çok güzel bence uçur kuşlara yazık etme

SLM İYİDE ASIL UÇURUNCA YAZIK OLMAZMI:) Atmacaya yem olursa nerde bulacam tekrar ama yavrularını kaybedersem sorun olmaz saygılar tşk

bence kuş uçmuyorsa yediği yeme yazıkdır tabi benim düşüncem bildiğin bir damarsa ayrı

en azından bir kere görmelisin tşk

bir kuştan yavru alcaksan önce oyununu görmelisin eğer yavru anadan babadan daha iyi oynuyosa damarı bulmuşsun demektir saygılar

:heyo: kuşların güzel görünüyor oyunlarıda kendileri gibi güselmi paylaşım için teşekkürler

SLM KİMSE YANLIŞ ANLAMASINDA BENDE 3-5- GÜNLÜK KUŞÇU DEĞİLİM HANİ:))ŞİMDİ BEN BU KUŞLARI UÇURSAM KAYBOLSA İYİ OLMASININ BİR ANLAMI OLACAKMI:?BENCE OLMAYACAK ZATEN KAÇMIŞ OLACAK KÖTÜ ÇIKARSA ELDEN ÇIKARTMAK KOLAYDA İYİ KUŞU BULMAK ZOR ÇOK ÇOK 2 TAKIM YAVRU ALIR UÇURURUM BELLİ OLUR NEYMİŞ D EĞİLMİŞ.SONRA İYİ DEĞİLSE SATARIM HEPSİNİ GİDER:? E UÇURUP KAYBETTİKTEN SONRA NEYİNE NASIL BAKACAM KUŞUN:)ONUDA BOŞVERİN O KADAR KUŞÇUYSANIZ BİLMELİSİNİZ KUŞ OYNAMIYOR DİYE YAVRULARDA OYNAMAZ DİYE BİŞEYMİ VAR:?ZATEN KUŞTAN ANLAYAN BİRİSİ BUNLARIN SORADAN PAÇOZ KUŞ OLMADIĞINIDA ANLAR:?ÖYLE ELİMİZE HER GEÇEN HER KUŞ DAMA GİRECEK 20-30 METRE GİDECEK 5-6- SAAT UÇACAK DİYE BİR KURALMI OZAMAN TÜRKÜYEDE SÖKÜK OLMAAYN KUŞ YOK DEMEKTİR.?? KUŞ UN NE OLDUĞU YAVRUSUNDAN BELLİ OLUR BENDE BİRAZ TECRÜBELERİME GÜVENİP YAVRU ALMAK İÇİN AYIRDIM:??HER GÖRDÜĞÜ KUŞU YUVAYA BASAN BİRİSİ DEĞİLİM:?SAYGILAR TŞK

SLM ÖYLE ELİNİZE HER GEÇEN KUŞUN İYİ OYNAMASINI İSTERSENİZZ KUSURA BAKMAYINDA KUŞ MUŞ BULAMAZSINIZ KUŞÇU ZAETN GÖRDÜMÜ KUŞU AZ ÇOK KAFASINDA CANLANIR AŞAĞI YUKARI KUŞUN ÖZELİKLERİ VE OZAMAN O KUŞU ALIR UYGUN BİR EŞ BULUR VE YAVRULARINI BEKLER ONLARDAN VERİRİ KESİN NOTU İYİMİ DEĞİLMİ DİYE ÖYLE KUŞU Bİ KERE UÇURDUM BİŞEY YAPMADI PAÇOZ MUŞ DEMEK OLMAZ:??ZATEN ÖYLE DÜŞÜNEN DE KUŞÇU DEĞİLDİR BENCE SAYGILAR TŞK

Kardeş Kuşlar Senin Kafana göre takıl ister uçur ister yuvaya Kapa :buyrun:

kONUNUN TAŞINMA SEBEBİ.

TAMAMEN GEYİK MUHABBETİNE DÖNÜŞEREK İLERLEYEN KONU SEVİYESİZ YAZIŞMALAR YANLIŞ KULLNILAN TÜRKÇE YAZIM ŞEKLİYLE RESMEN BİR REZALETİ ANDIRIYOR FAYDASIZ BİR KONU TARAFIMDAN TAŞINMIŞTIR H.H.A gÖLGESİNİ KALDIRMAYI SANIRIM YİNE UNUTTUM VE GÖLEYİ HATALI YAPTIĞIM YANİ GÖNDERDİKLTEN SONRA GÖLGE BIRAKMA ÇUBUĞUNU UNUTTUYSAM NASIL TEKRAR GÖLGESİNİ KALDIRAVCAĞIM!YİNE UNUTTUM SANIRIM.

Geri