Taklaci ucurur iken yaninda baska cins bulundurmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fenerbahcem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet
Meslek
Guvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba abilerim/kardeslerim ,

Merak ediyorum , siz taklaci ucurur iken yaninda baska bir cins guvercin ucururmusunuz ?
Misal yavrulara egitim verirken yuksek ucmalari icin X cins kus ucururum , nefeslerini acmak icin uzun ucan X cins guvercin ucururum , veya buna benzer birkac durumlarda ..hani yine bir ornekle ben kusumun X yonunu gelistirmek icin X guvercinle ucururum gibisinden.Illa yavrulara egitim vermek icin degil , baska nedenlerden dolayi da olabilir.

Tesekkurler.

Hiç gerek yok başka bir cis ile uçurmaya . Doğru ve düzenli antreman , düzenli ve dengeli yemleme yeterli olur oyun kuşu için ..selamlar.ŞEREF

evet ustam baska kusa gerek yok.Elinden geldiği kadar her zamn aynı saate ucur.Onlar gereğini yapar bir süe sonra kendileri acıllırlar oyunlarını yaparlar gelirler.
saygılar..

yavrular hava oyununa başladıgında havacı dedigimiz yani devamlı havada fişek çeken oyun kuşları eger öyle bir kuşla uçurursan yavruları ateşliyor ben çok faydasını gördüm ama taklacı kuş başka ırklarla uçurulması taraftarı degilim

erdeklı kardesıme katılıyorum ben de denedım hem daha ıyı hemde cabuk acılıyo

Farklı bır cınsle uçururken dikkat etmek lazım çunku taklacılar uzun süre uçabılen havada kalan kuşlar ama yanında antreman verdimiz kuş böyla degilse sonuç daha kötü olabilir.En iyisi kendi cinsleriyle alıştırmak.

taklacı kuş başka cins kuşlarla uçurulmaz özellikle yavru ise takbik eder.Oyuna başlayan yavrularda oyunlu kuşla
uçurulmaz kuşu takbik eder içindeki cevherleri saklayabilir .

kardeşim boşu boşuna başka kuşlarla ucurma sen mardinlerini mardinlerle ucur hem takla acısından hemde diyer acılardan daha iyidir her kuşu kendi cinsiyle ucurursan güzeldir hem bu arada başka cinsle ucurursan ya o cins takla atmaya başlar yada mardin onun gibi düz ucmaya başlar sen en iyisin benim dediyimi yap mardinlerini mardinlerle ucur he bu arada yavuların eyitimi falan demişsin daha rahat olur senin icin takla atması daha kolay olur her neyse her zman dediyim gibi mardinlerini mardinlerle ucurman daha güzel olur saygılarla !!!

Kumsaz' Alıntı:
kardeşim boşu boşuna başka kuşlarla ucurma sen mardinlerini mardinlerle ucur hem takla acısından hemde diyer acılardan daha iyidir her kuşu kendi cinsiyle ucurursan güzeldir hem bu arada başka cinsle ucurursan ya o cins takla atmaya başlar yada mardin onun gibi düz ucmaya başlar sen en iyisin benim dediyimi yap mardinlerini mardinlerle ucur he bu arada yavuların eyitimi falan demişsin daha rahat olur senin icin takla atması daha kolay olur her neyse her zman dediyim gibi mardinlerini mardinlerle ucurman daha güzel olur saygılarla !!!

Merhaba Emrecan ,

ben ucuracagim demiyorumki sadece meraktan sordum , yoksa ben zaten kumesime baksa cins kus sokmam.
Sanki biri bunu yapiyordu da benim aklimda kalmis , merak ettim sordum acaba bunu yapan varmi diye yoksa benim yapacagim is degil zaten (:

taklacı yani oyun yapan çatıya düşmüş çatıya fişekleyen kuşun yanına başka kuş atılmaz

saygılar

emre kalender

fenerbahce kardeş be nsna yazdım tmm sen yapıyo olabilirsin yapmıyo olabilirsin sadece ben bildiklerimi söyledim sana böyel yaaprsan daha iyi olur flaan demek istedim ama her neyse bu arada dediklerim dogru deyil ise ustalarım aban dogru deil desinler !!!

Kumsaz' Alıntı:
fenerbahce kardeş be nsna yazdım tmm sen yapıyo olabilirsin yapmıyo olabilirsin sadece ben bildiklerimi söyledim sana böyel yaaprsan daha iyi olur flaan demek istedim ama her neyse bu arada dediklerim dogru deyil ise ustalarım aban dogru deil desinler !!!

kardeş yazılarını biraz daha okunaklı yazsanda bizde anlasak ona göre konuyu takip ederdik yav

saygılar

emre kalender

Geri