Taklacı yetiştirmenin ve eğitmenin incelikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzhan tarikçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oguzhan tarikçi
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben yeni başladım bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

1. Yuvam 4 katlı bir binanın dibinde taklacı beslicem için kuş inmede zorlanır mı?
2. Kuşların temizliği için ne yapmayılım?
3. Çeşitli parazitlere(kene,bit,pire) karşı nasıl korunma yaparım?
4. Kuşlarım için çeşitli vitaminler var kullanıyım mı?
5. Eğitmem için neler yapmam gerekiyor?

cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkür ediyorum. :? :? :? :? :? :?

Re: Bilgiye ihtiyacım var

Selamlar
Şimdi herkez birşey yazar iyi veya kötü ,bunu siz kendiniz dolaşarak kümes salma ziyaretleri yaparak hangi kümeste beslenen kuşların performansı daha iyi ona göre karar vererek kendi kümesinizde daha iyi sonuç alırsınız.Yazan arkadaşlardanda bunu ben mantıklı buldum böyle yapayım diyebilirsiniz.Her kümesinde konumu bir olmayabilir onu ayarlamak sizin elinizde.
Sizin yeriniz dört katlı binanın altında olması önemli değil ama sizin binadan sonrası açıklık mı ağaçlık mı yoksa binanın yakınında başka bir bina olup olmadığını biz buradan bilemeyiz.Eğer saydığım olaylar varsa her zaman çatıda bir nöbetçi kalması ihtimali çok yüksek kolay gelsin...

yuvam düz bir yerde tüfeğim var bekçi bir atmaca beklicek olursa vurarım.

Selam
:haha: Ben bekçi derken yerinin zoruğu bakımından kuşların çatılarda geceler manasında yazdım.Kusura bakma biz burada birimizin kuşu çatıda kalırda inemezse nöbetçi kaldı bu akşam deriz. :haha: :haha: :haha:

başka sitelerde böyle konuşuluyoda sen anlamamışsın olabilir :ckmk: :p :haha: .senin dediğini ben böyle onladım benim dediğimi sen öyle anlamışsın olabilirbi karışıklık olmuş bundan sonra dikkat ederim.

Geri