TAKLACI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CIRIL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

CIRIL

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MALİ CIRIL
Meslek
tekniker
İlgi Alanı
slm arkadaşlar bildiğim kadarıyla bir çok güvercin ırkı oyunlu olabiliyor fakat bu kuşların ortak fiziksel özellikleri varmıdır yada sadece belli tip kuşlarda olmazsa olmaz özellikler yani bir kuşu masa üstünde gördüğünüzde bu kuş oyun kuşu diyebilirmisiniz ?

Sorduğunuz soruda Neyi İfade etmek istediğinizi anlamadım açıkçası ,daha derli toplu yazarsanız eminim sorunuzla ilgilenen arkadaşlarımız olacaktır.. selamlarŞEREF

slm arkadaşlar yukarda belirtiğim konuya pek ilği olmadı ama ben hala merak ediyorum kimsede yorum yapmıyor şeref abicim konuyu biraz acmamı istedi elimden geldigince tekrar acayım.
arkadaşlar şimdi taklacı güvercin diyoruz oyun kuşu diyoruz ama bunların oyun kuşu oldugunu yada takla attıgını bu maharetlerini havada gösterdiği zaman mı anlıyoruz, yani bu kuşun oyuncu oldugu yada taklacı oldugu masa üstünde yerdeyken fiziki özelliklerinden beli olmuyor mu yani kuşların ne bileyim pacaları inik olur boynu kısa olur kanatları sert olur vs. bu özellikler varsa kuşlarda bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Bir sorum daha olacak bu oyun kuşları az ucuruldugunda oyun takla özelliklerini kaybederler mi ? teşekkür ederim saygılar..

oyun kusları ozellıkle taklacı turlerı duzenlı egzersızlerı yapılmadıgında yatık kalır ve oyundan düşer atarsınız havaya ve bomba gıbı cakılır yere cakılırdan kastım hemen ıner diere sorunuza gelınce kusa masada bakaram oyunn nasıl oldugunu ufak bır salmada salarak sokuk olup olmadıgını anlarım

ucması şart diyorsun yanii duruşunda belli bi özellik yok anlaşılan

slm arkadaşlar bu arada ben sorumun cevabını forumda daha önceki konulardan buldum ilginiz için teşekkür ediyorum ama orda bayagı uzun bi konu olmuş yani ayrıntısı çokmuş bu işin o konunun başlıgı İYİ TAKLACI saygılar

Taklacı Özellikleri

Evet Kuşun asilliğinden dik duruuşundan paçarından taklacı oldugunu anlarız zaten taklacı güvercinlerinözelliği ise havada performans[takla]göstermesidir Benim Önerdigim kuş Çeşitleri İse Şebap Mardin Miski Sabunui Dir Ve Birde Filo güvercnleri beslemeinizi tavsiye ederim saygılarrr

Geri