Taklacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan busra78y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

busra78y

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ytfug
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
merhabalar acil yardımınîza ihtiyacım var bi güvercin yavrusu var babası çakmaklı balkinda bakıyorum kutuya koydum simdilik yeme düstümü bilmiyorum çiftti teki uçtu yem aldım yiyemiyor sanırsam ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz çok.acil yabaniler bakıyor
12eac3ab349bb15972262fd0700e655e.jpg
bf4553ef9a922f736cd72901b4875765.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cevap verirmisiniz ?

kimse bilmiyormu

bu forumda kimse birsey yazmıyosa neden açtınız ?

bi yardım istedik

--- Mesaj güncellendi ---
cevap verirseniz çok sevinirim

?????

Kendin agzını acıp yeme dok kursagı dolana kdr annesi.bakamınca. Ben öyle yapıyordum

daha önce yapmaya çalıştım ağzını kapıyo .. buğday aldım da yemeyi bilmiyor daha henüz
--- Mesaj güncellendi ---
birseye koyuptamı veriyordunuz elinizlemi kursağını dolduruyordunuz

ÖNCELİKLE MERHABALAR SİZE TAVSİYEM ŞUDUR KUŞCUYA GİDİP BİR YEM POMPASI ALABİLİRSİNİZ FİYATI 10 LİRADIR KULLANIM ŞEKLİ POMBANIN DİBİNİ SU DOLDURUP ÜSTÜNE YEM DÖKEREK SIKIŞTIRIRSINIZ VE GÜVCERCİNİNZİN AZINI ACIP KURSAĞINA KADAR İNDİRİP SIKARSANIZ MİDESİ DOLACAKTIR DİYER YÖNTEM İSE ECZANELERDE BULUNAN BEBEK BESLEME ENJEKTÖRÜDÜR BİR ADET ENJEKTÖR VE 1 KG BESİ YEMİ SİZE BİR HAFTA YETECEKTİR BESİ YEMİNİ BİR ÇAY BARDAĞI SUDA 1 BUÇUK AVUÇ BESİ YEMİ İLE KARIŞTIRINIZ MAMA HALİNE GELECEKTİR ONU BEBE BESLEME ENJEKTÖRÜ İLE ÇEKİP YAVRUNUN KURSAĞINA BOŞALTABİLİRSİNİZ GEÇMİŞ OLSUN

FATİH AYDIN :d

Canım kardeşim sitemkar yazışmaları biran evvel bırakmanızı tavsiye ederim sizler gibi pür amatörlere yardım için açıldı ve siteyi bulup yazıştığınıza göre sitemizde yavru kuş nasıl beslenilir diye arar iseniz bulabilirsiniz selamlarımla.

Geri