Taklacılarımdan kareler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilal1971
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

bilal1971

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bilal çalışkan
Meslek
güvenlik
İlgi Alanı
Kediler
Kümes biraz kirli kusura bakmayın yarın temizliyicem.
Sizce yumurtalar nasıl olur?

...SAYGILARIMLA...

Ekli dosyalar

• P1010339.webp
    P1010339.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,022
  • P1010335.JPG
    P1010335.JPG
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,063
  • P1010341.webp
    P1010341.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,035
Beyaz ve arapın yavruları sizce nasıl olur?

...SAYGILARIMLA...

Ekli dosyalar

• P1010333.webp
    P1010333.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,055
  • P1010338.webp
    P1010338.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,075
  • P1010342.webp
    P1010342.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,076
Ben mmeerrtt kulacısıyla tanıdığınız mert abimin kardeşiyim.

...SAYGILARIMLA...

Selamlar

Taklacılarınız çok güzeller maşallah güle güle beslemeyi allah nasip etsin..

Paylaşım için teşekküler...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Kuşlar bilal kardeşimle benim ortaktır.Biraz kirli yarın temizliyicez kusura bakmayın.

...SAYGILARIMLA...

Sağ olun bylegend.Ben bilal ın abisiyim.

...SAYGILARIMLA...

mert adıyla tganıdığınız oturum o benim abim

kümesi temizlicez vbe daha kuşlarımızın resminide çekicez

saygılar :heyo: :tamam: :pilot: :hungur: :ckmk: (: :p :haha:

Yorumlarınız için teşekkürler.

...SAYGILARIMLA...

Dişi ve erkek mermeri mi taklayı sökmeleri iiçin 1-2 gündür uçuruyordum,erkek geldi taklayı tam sökemedi ama götü oturmaya başladı dişi ise taklayı söktü bir gece inemedi kümese sonrada yağmur filan yağınca gitmiş yavruluktan beri ne kadar emek vermiştim hemde çok güzel oynamaya başlamıştı.

...SAYGILARIMLA...

bilal1971' Alıntı:
Beyaz ve arapın yavruları sizce nasıl olur?

...SAYGILARIMLA...
Merhabalar Bilal bey kuşlarınız gerçekden çok güzelmiş Allah c.c. hastalıksız güzel yavrular almayı nasip eder inşallah.Arap akkuyruk ve beyaz dan yavru olarak hangi renk alırım diye sormuşunuz.Benim de o şekil 1 çift güvercinim vardı ve arkadaşların kümeslerindede denk geldiğim olmuşdur.Oyun olarak bir şey söyleyemem ama genelde yavrularında kostum olarak illa ki bi yerde hata veriyorlar.Ben ayırmıştım kuşları birbirinden sizin için kostum önemli değilse ayırmayın ama kendi rengi bir eş bulursanız kuşlarınıza bence daha güzel ve kendi renginde yavrular alabilirsinizki bence bu daha makbul olur.

Saygılar.

Bilgi için sağ olun ben kardeşime söylerim benide aydınlatınız ,ama arap yumurtaladı.

...SAYGILARIMLA...

mmeerrtt' Alıntı:
Bilgi için sağ olun ben kardeşime söylerim benide aydınlatınız ,ama arap yumurtaladı.

...SAYGILARIMLA...
Mert kardeşim arap dişi yumurtlamış olabilir ama güvercinlerin yumurtaya yatma huyu belirlidir.O yumurtalardan yavru cıkmasını beklersen eğer yine aynı sorunla karşılaşacaksın.O yavrular büyümeden yine yumurtlayacakdır kuşların.Benim sana tavsiyem yumurtalarında heba olmasını istemiyorsan tabi, bakıcı kuşun altına koymandır tabi bakıcı kuşun yattığı yumurtalarla da günlerinin yakın olması lazım (tahmini 3-5 gün).Ayrıca şunu da belirtmek isterim taklacı kuşlarda bana göre eşleşmesine en karşı olduğum renk türü arap ve beyaz eşleşmesidir.

Saygılar.

Tavsiyen için sağ ol ama ben yavruların oyunlu olacağına ve güzel olacağına inanıyorum.Çünkü arap çok oyunlu babada oyunlu.

...SAYGILARIMLA...

mmeerrtt' Alıntı:
Tavsiyen için sağ ol ama ben yavruların oyunlu olacağına ve güzel olacağına inanıyorum.Çünkü arap çok oyunlu babada oyunlu.

...SAYGILARIMLA...
O konuda bi yorum yapamam zaten yazdıklarımada dıkkat edersen ben kostümden bahsetmişdim oyun olarak bi yorum yapamıyacağımı söylemişdim.Tabi yine sen bilirsin inşallah ben yanılırım.Ama illa ki bi yerde renk olarak hata vereceğini ben üstüne basarak söylüyorum ne güzel kuşlarının ikiside oyunluymuş yerinde olsam daha güzel bi şekilde değerlendirirdim.Hem oyun hem kostüm olarak nesillerini sürdürürdüm benim amacım asıllarının bozulmaması ama karar sana kalmış yine.

Saygılar

mermeri dediğin limon ırkı güvercin beyazla siyah mardini eşe vurman bi hata kuşların ne kadar güzel olsada bunu yapmanı doru bulmuyorum..onlardan çıkacak yawru töbe estafurullah bişi olur..onları eşe vurmaman dileğiyle..

guzel gorunuyorlar beyaz percemlen arappercem in kan bagi varmi

mrbb arkadaslarr beyaz dişi arap erkek yavrusu ne cıkabilir yorumlarınızı bekliyorum
teşekkürler

Geri