bilal1971
Üye
- Ad Soyad
- bilal çalışkan
- Meslek
- güvenlik
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar Bilal bey kuşlarınız gerçekden çok güzelmiş Allah c.c. hastalıksız güzel yavrular almayı nasip eder inşallah.Arap akkuyruk ve beyaz dan yavru olarak hangi renk alırım diye sormuşunuz.Benim de o şekil 1 çift güvercinim vardı ve arkadaşların kümeslerindede denk geldiğim olmuşdur.Oyun olarak bir şey söyleyemem ama genelde yavrularında kostum olarak illa ki bi yerde hata veriyorlar.Ben ayırmıştım kuşları birbirinden sizin için kostum önemli değilse ayırmayın ama kendi rengi bir eş bulursanız kuşlarınıza bence daha güzel ve kendi renginde yavrular alabilirsinizki bence bu daha makbul olur.bilal1971' Alıntı:Beyaz ve arapın yavruları sizce nasıl olur?
...SAYGILARIMLA...
Mert kardeşim arap dişi yumurtlamış olabilir ama güvercinlerin yumurtaya yatma huyu belirlidir.O yumurtalardan yavru cıkmasını beklersen eğer yine aynı sorunla karşılaşacaksın.O yavrular büyümeden yine yumurtlayacakdır kuşların.Benim sana tavsiyem yumurtalarında heba olmasını istemiyorsan tabi, bakıcı kuşun altına koymandır tabi bakıcı kuşun yattığı yumurtalarla da günlerinin yakın olması lazım (tahmini 3-5 gün).Ayrıca şunu da belirtmek isterim taklacı kuşlarda bana göre eşleşmesine en karşı olduğum renk türü arap ve beyaz eşleşmesidir.mmeerrtt' Alıntı:Bilgi için sağ olun ben kardeşime söylerim benide aydınlatınız ,ama arap yumurtaladı.
...SAYGILARIMLA...
O konuda bi yorum yapamam zaten yazdıklarımada dıkkat edersen ben kostümden bahsetmişdim oyun olarak bi yorum yapamıyacağımı söylemişdim.Tabi yine sen bilirsin inşallah ben yanılırım.Ama illa ki bi yerde renk olarak hata vereceğini ben üstüne basarak söylüyorum ne güzel kuşlarının ikiside oyunluymuş yerinde olsam daha güzel bi şekilde değerlendirirdim.Hem oyun hem kostüm olarak nesillerini sürdürürdüm benim amacım asıllarının bozulmaması ama karar sana kalmış yine.mmeerrtt' Alıntı:Tavsiyen için sağ ol ama ben yavruların oyunlu olacağına ve güzel olacağına inanıyorum.Çünkü arap çok oyunlu babada oyunlu.
...SAYGILARIMLA...