taklacim takla atmaktan ucamiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

efe40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yüksel torun
Meslek
amele
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaslar,2 hafta önce bir cift taklaci aldim amacim ilk etapta sadece yavru almakti ama simdi arasirada oksa ucursam iyi olur diye düsündüm ama kuslar yuvada bile 2 metredeki yuvaya bile besinci denemede konabiliyorlar takla atmaktan,bu kuslari disarda ucurmaya calismak tehlikelimi olur,bide böyle iki kusun ya rularidami böyle olur,kuslarin acilma sansi varmidir,bilginiz varsa cevaplarsaniz cok memnub olurum

bence uçurma derim bi dama falan atarsa kendini gelmesi zor olabilir tabi bu sadece benim düşüncem

kanatlarını çek makasla yada bantla yardımı dokunabilir ve bol bol ucur acılsınlar

kuşların sıka girmiş, bunun tek çözümü bol bol ısrarlı bir şekilde uçurmak, öyle arada uçurayım arada yatsın dersen sökemezler sıkı, ama sıkta kusun kaybolma oranı da yüksektir, ya kusları havada görmek istiyorsan hiçbişeyi takma devamlı ucur sökülene dek, ( ucurma yı tercih edersen kuyruklarını çek kusların, erken sıktan cıkmalarını sağlar,) ya da yavru alıcam dersen baştan 1 veya 2 telek kalsın gerisine vur makası yatır yavruya, gerisini sen bilirsin...

Geri