Taklacım Yere Cakıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ecz-Sedat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ecz-Sedat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sedat Gülmez
Meslek
Eczacı
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Degerli üstatlarım Benım Dun Yavru mavim Yuvadan Cıkarken 1 metre kalkıp takla atmasıyla yere cakıldı. kafasını cok kotu vurdu bugun sabah yem verırken elıme aldım halsiz ucurmaya çalıştım hiç ucmadı ne yapmam gerekıyor lutfen bilen abilerimiz yardımcı olsun saygılar

geçmiş olsun çok üzülüyorum böyle şeylere benm gözümün önünde benim kuşuma olsa psikolojim bozulur diye düşünüyorum

Tşk Ederim İnanın Bozuldu Zaten sabahtan beri arastırıyorum insallah kurtarırım yuvamın en güzel yavrusu :(

direk veterinere götür, veya yakınında hayvan hastanesi varsa oraya götür, kafa filmi çeksinler, kırık çıkık, kan pıhtılaşması varmı baksınlar, sonra tedavi yöntemini söylerler zaten, diğer türlü buradan kimse şunu içir bunu yap diyemez kafa üstü çakılmış bir kuşa.

geçmiş olsun..

Öncelikle geçmiş olsun böyle şeylerde psikolojiniz bozulacaksa işiniz var daha bu kuşun telde patlaması var atmaca vurması vare gerçi adanalar genelde telde patlıyor kac kere basıma geldi kus elektrik telinde patlıyor.Sonra hayvan hastanesine filan götürme bişe olmaz 10 liralık kusa hastanede 100 lira masraf ödersin ayrıca kanatlı hayvandan cok fazla anlamıyorlar vede fazla ilgilenmezler hatta dalga bile geçerler kus yeni takla atmayı ögrenıyorsa belki denge kaybı yaşamıstır.

Mehmet, sizin oralar bazı konularda geri kalmış sanırım, zira bizim burada serçeye, martıya bile bakıyorlar, sırf bunun için kurulmuş hayvan hastanesi var,(Bursa da 1 tane varsa istanbul da 100 tane vardır) ayrıca 10 liralık dediğin kuş senin kuşunsa gerekirse 100 lirada harcayacaksın 1000 lira da. O kuşu kümesine alıştırdıysan vebali de senin, günahı da sevabıda..

He benim kuşum değersiz diyenler içinde, sallabaş mı oldu, tedavi ile uğraşmayın, çekin kafasını koparın, Yere mi çakıldı? getirin tekbiri çekin kafasına bıçağı kesin yiyin..

Benim şahsen değersiz hiç bir kuşum yok, hepsi çocuğum gibi.. Sen güvercinlere nasıl şefkatle sevgiyle yaklaşırsan, onlar da sana aynı şekilde hünerlerini sergilerler..

FeLix_' Alıntı:
Mehmet, sizin oralar bazı konularda geri kalmış sanırım, zira bizim burada serçeye, martıya bile bakıyorlar, sırf bunun için kurulmuş hayvan hastanesi var,(Bursa da 1 tane varsa istanbul da 100 tane vardır) ayrıca 10 liralık dediğin kuş senin kuşunsa gerekirse 100 lirada harcayacaksın 1000 lira da. O kuşu kümesine alıştırdıysan vebali de senin, günahı da sevabıda..

He benim kuşum değersiz diyenler içinde, sallabaş mı oldu, tedavi ile uğraşmayın, çekin kafasını koparın, Yere mi çakıldı? getirin tekbiri çekin kafasına bıçağı kesin yiyin..

Benim şahsen değersiz hiç bir kuşum yok, hepsi çocuğum gibi.. Sen güvercinlere nasıl şefkatle sevgiyle yaklaşırsan, onlar da sana aynı şekilde hünerlerini sergilerler..

Yılların verdiği tecrübe :evet:

Mesut Bey Tavsiyeleriniz için tşk ederim Ben Filmini cektirdim cok sukur problem yok Cok sağolun.
Ve Size Gelince Mehmet Bey Mesut Bey Yazmiş Benim Tekrarlamama Gerek yok . Ben Sizden Tavsiye İstedim Para Pul Sizin İçin Onemli Olabılır Ama Benım İçin Asla Deil Ben Güvercinlerime Evlatlarıma Gosterdiğim Şevkatı Ve Sevigiyi Veririm. Eceli İle Olduktan Sonra Nerde Olursa Olsun Fark etmez Ben Elimden Geleni Yapayımda Gerisi ALLAH Kerim. Saygılarımlar Sedat Gülmez.

Geri