taklada kalan yavru...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan evo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

evo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat özarslan
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
selamlar
Yavru bir kuşum şuanda yatık durumda. Yeni yeni taklaya çevirirken 2 gün içinde taklada kaldı. Şimdi 1 m bile kalkamıyor.. Benim sorum şu; Taklada kalan kuş soyundan dolayı mı taklada kalır yoksa az uçurulduğundan yada yanlış uçurulduğundan mı? Çünkü ben günlük kümesi açamıyorum. Kümese yem bırkaıp 2 gün açamadığım oluyor. Dolayısıyla uçuramıyorum hergün. Yavru kuşu hergün uçuramazsak performansı çok etkilenir mi?
Teşekkürler..

Yeni araba aliyorsunuz , arabayi sure sure aciyorsunuz.Kuslarda aynen boyle , ucura ucura acilirlar..

Sakin havalarda yarı aç olarak sürekli uçurmaya çalışın (tabi tüyde falan olammalı ) sıkıda kalma kanla alkalıdır , kimisi açılır bir süreiçinde, kimi öyle kalır .
Bunu anlamanın da tek yolu kuşu uçurmaya çalışmak imkan dahilinde kaybetmeden .Bol şanslar , size kolaygelsin selamlar ŞEREF..

yemını kes gunde 7-8 defa kaldır hatta ruzgar varsa ruzgarda kaldır akıllı ıse yerını bulur gelır salaksa zaten bıze lazım degıl saygılar

Teşekkür ederim yorumlarınız için.........

kuşun mümkünse kuyruklarını çekin bu onu rahatlatacaktır sonra kaldırmayı deneyin eğer çetı veya başka bi yere konarsa hiç ellemeyin bi süre beklesin
kendisi aklına estiği zaman gelir ve açılmış olur

m.alperenkoprulu' Alıntı:
kuşun mümkünse kuyruklarını çekin bu onu rahatlatacaktır sonra kaldırmayı deneyin eğer çetı veya başka bi yere konarsa hiç ellemeyin bi süre beklesin
kendisi aklına estiği zaman gelir ve açılmış olur
kuyruklarını çekmek mantıklı ama başka yere konduğu zaman eğer imkan varsa kaldırılmalı çünkü oraya alışır ve sıkıştığında devamlı oraya atar

Fenerbahcem' Alıntı:
Yeni araba aliyorsunuz , arabayi sure sure aciyorsunuz.Kuslarda aynen boyle , ucura ucura acilirlar..

s.a mehmet abiye katılıyorum kuşu uçura uçura açabilirsin ve uçurur kende aç uçurmakta fayda var kuşun kuyrularını aldıgında faydası olmaz gibime geliryor çünkü benim başımada geldi banada dediler kuyruklarını al
açılır ama öyle yapmadım uçura uçura açtık kuşu o sıkta kalmış kuşuda rüzgarda uçurmak pekte faydalı olmaz benden bukadar inşallah açabilirsiniz umarım öyle kalmaz (SAYGILARIMLA)

____GÖKHAN KESTANE____

Geri