Taklaya girdi uçamıyor!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aslan55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

aslan55

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aslan Dikme
Meslek
Web Programlama ve Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
Selamun aleyküm , yavrudan beri beslediğim 1 aydır düzenli uçurduğum kuş tam takla atmaya başladı ve taban taklada başladı ilk kaldığında sersemliyordu 1 tane takla atıyordu düzeliyordu 2 gün hava şartları nedeliyle uçurmadım ve sonra kuşu kaldırmak istediğimde kanat çırpmadan takla atıyordu yerden ve hiç kalkamıyordu . Bugün kuyruklarını çektim köşelerden 2 tane bırakmak şartıyla kuşu nasıl bu durumdan kurtarabilirim . yarıdımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kuyruklarını çektikten sonrada durum aynımı ?

demin 10 dk önce çektim ve kaldırmak istedim yerden 15 cm en fazla kalktı takla attı geri indi , yani durum aynı sersem taklada gibi birşey kanat sallamadan takla atıyıor. benim düşüncem oyuna girdi zer dönemi galiba tam bilgim yok. bundan 1 hafta önce düzenli 20 25 dk uçuruyodum ve tam takla atmaya basladı kuş bu duruma geldi ? bu dönemi nasıl atlatabilirim . saygılar

Salmonella belirtileri varmı ?

dediğin terimin ne demek olduğunu bilmiyorum , biraz açıklar mısın ?

Sa bende aslan 55 arkadaşımız gibi yazı yazmak istiyom nereye yazcm

sorununuzla ilgili konya girin ve sol yukarda yeni başlık var ona tıklayarak gereken formu doldurduktan sonra olcaktır. kolay gelsın . .. -

- Sorunumla ilgili bilgisi olan biri varsa yardım..

Merhaba,
Aslan forumda biraz arama yapsanız aslında bilgilerin çoğu mevcut.
Şu anda müsaitim aslında sohbette sorularınızı cevaplamaya çalışayım.
Başlığı da soru-cevapa alıyorum

Yardım böle olurmu kümes

Kümes yaptım kapısı kasayla yapsam oluyrmu siyh kasalarla ve kuş alıştırcam nasıl alıştırırım

Ya ben nasıl yapcam aslan kardeş nerde konuya gircem

Re: Taklaya girdi uçamıyor!!!

Selamun aleyküm , yavrudan beri beslediğim 1 aydır düzenli uçurduğum kuş tam takla atmaya başladı ve taban taklada başladı ilk kaldığında sersemliyordu 1 tane takla atıyordu düzeliyordu 2 gün hava şartları nedeliyle uçurmadım ve sonra kuşu kaldırmak istediğimde kanat çırpmadan takla atıyordu yerden ve hiç kalkamıyordu . Bugün kuyruklarını çektim köşelerden 2 tane bırakmak şartıyla kuşu nasıl bu durumdan kurtarabilirim . yarıdımlarınız için şimdiden teşekkürler

Forumda bu tip sorular mevcut Hakan.
Örnek kümeslere bak. Kümesini ona göre yapmaya çalış.
Başlık açmak yerine yukarıda mini-chat bölümüne girin sorularınıza cevap vermeye çalışayım her şeyi tekrar tekrar başlık açmayın.
Sonra o başlıkları sürekli temizlemekle uğraşıyoruz.

kusun sersemden çıkması için günlük antreman vermen gerekir,demişsinki iki gün ucuramadım yerde sarmaya basladı bunun sebebi dişi ve erkeğin kanının ağır gelmesinden olabilir eğer kanları ağır geldi ise yavruyu sersemden çıkarman zor gibi...

ilgilendiğin için teşekkür ederim , bugün saat 9 da havaya attım ve taklalarla çekıyor kenıdnı yukarı düz uçuşa gecıyor yukarı cekıyor kendını alçalıyor yönünü tam belırleyemıyor çatılara konuyor ve yerden zor kalıkıyor takladan dolayı . sabah 9 da attım havaya aksam ustu 4 de anca geldi inş kaybolmaz

Geri