Taklayı yavaş yavaş dönüyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DumanlıHastası
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 809
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Eray
Meslek
Elektrik Elektronik
İlgi Alanı
Kediler
Selamün aleyküm arkadaşlar eski açtığım konulara bakarsanız bu site sayesinde iki tane kendi ellerimle henüz 13 günlük iki tane mavi gök yavru büyütmüştüm şuan aradan tam yaklaşık 5 ay geçti 5 aydır kuşları düzenli bir şekilde uçuruyorum ama yaklaşık bir haftaya kadar kuşlar sadece kanatlarını vurup ses çıkartırken hiç bel kırma işlemeni yapmıyorlardı bu kadar gecikmelerine hiç anlam veremezken geç sökülen kuşun iyi olduğunu bildiğim için uçurmak tan vazgeçmedim yaklaşık bir haftadır kuşlar bel kırmaya başlamışken biri üç dört gündür yavaş şekilde taklayı dönmeye başladı bu arada şunu da belirtmek isterim iki hafta önce kuşlarımın yanına iki tane sabuni guvercin aldım ve bu kuşlar fazlasıyla takla atıyorlar ben ne zaman bunlarla birlikte uçurmaya başladıysam kuşlar bel kırmaya yani yarım takla atmaya ve bir haftanın sonunda biri tamamen taklayı döndü sanırım sabunilerin bu takla dönme olayın da büyük rolleri var her neyse kuş yavaş şekilde döndü şimdi sorum size artık bu kuşu tek mı uçurmalıyım yoksa 4 5 kuş birlikte olmak üzere uçurmaya devam mı edeyim bilgili ustalar bilgi verirse sevinirim .

Geri