taklitçiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 430

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
değerli dostlarım çok değer verdiğim zeynel isimli bir labunya ya gel seni bölge temsilcisi yapayım dedim ..ama bu arkadaş filoda varlığı olan birisiydi..ben de filoda yazıyorum bundan da gocunmadım ..ama bu eleman bana olmaz dedi ,ben yapamam abi dedi şaşırdım..derdi ayrıymış meğerse..adam yememiş içmemiş site sahibi ibrahime yetiştirmiş işte beni siteden çağırdı alihakan..bana teklifte bulundu..temsilci falan..ben de gitmedim bakın ne kadar sadık ve yalakayım demiş eleman..ve o sitede elemana aşağıda atacağım resimdeki gibi temsilcilik verilmiş..dedim ya su uyur labunyalar uyumaz..

bakın nekadar bayağı ve acil bir hazırlık yapmışlar..bunun altında bırakmayın beni hüseyin..buna acele çözüm üretin..ve o sitedekinden daha güzel bişey yapın ..saygılar..

Abi ne gibi çözüm, çözüm derken. Şimdi sen bölge temsilcilerini seçtinmi. Eğer seçtiysen hepimiz birgün ortak msnde olalım. Bunun gibi rütbe ve renkli isim istiyorsan kıralından yaparız sorun değil. İşte bölge temsilcileri kimler olacak ve hangi bölümlerde ne gibi yetkileri olacak bunları yazarsan bende gerekli işlemleri yaparrım hemen. Yetkilerini rütbelerini veririm.

Geri