Taksimdeki katil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Taksim'de bi tane kedi güvercini sanki aslanın ceylanı yakaladığı gibi yakalamışta gazeteler,televizyonlar hemen safarici kedi başlığını atmış.Topu topu e-coli hastası kanatlarını kullanmakta zorlanan bir kuş yakalamış.Basın güvercinin aslını bilmeden yazıp çizmiş.Allah yani bizleri ıslah etsin!Orada o kuşu kurtaracağımıza gidip milletimiz telefonle video çekmiş artık yani bize yuh diyorum başka bir şey demiyorum.Bende kedileri severim ama insanların yaptığı tam bir terbiyesizlik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sağol abi

Tebrikler, güzel bir konu,
Bence tartisilmasi gerekir.

çok güzel bir konuya değinmişin ben olsma vururdum o kediyi

hayvanları öldürmek çok kötü bir şeydir hele bir de bu zevk için se...
arkadaşların burda tartıştığı insanların duyarsız oluşu
hayvanları öldürmek çok yanlıştır ayrıca o kedide o hayvanı zevk için yakalayıp öldürmemiş karnını doyurmak için öldürmüş bence o kediyi vurmak kelimesi çok yanlış
bizim gibi kişilerin(kuşçuların)hayvanlara karşı çok daha sevecen olmamız lazım

bence büyütülecek bir sorun degil o hayvan da kendi nasibini yemis.böyle düsünmeyelim Allah onun rızkınıda güvercin olarak vermis.zamanında gözümüzün önündende kendi kusumuz götürdü.bunları anlayısla karsılamak lazım.

hma' Alıntı:
bence büyütülecek bir sorun degil o hayvan da kendi nasibini yemis.böyle düsünmeyelim Allah onun rızkınıda güvercin olarak vermis.zamanında gözümüzün önündende kendi kusumuz götürdü.bunları anlayısla karsılamak lazım.
Kesinlikle katılıyorum ama genede insanların onu büyük bir olaymış gibi abartıp haber etmesi yanlış bir davranış!

hatırlarmasınız zenci zayıf bir çocuk açlıktan tüm kemikleri sayılıyor. arkasında bir akbaba ölmesini bekliyor.. bunu resim eden gazeteci fotoyu çektikten sonra o çocuğa neden yardım etmediğini düşüne düşüne 3 ayda acı çekerek can vermişti.. bu foto ile ödül dahi almıştı..

kardeşim sen şimdi kuşu kimse kurtarmıo vidyoya cekio diosun sen o kedinin yakaladığı kuşu alsan kedinin ağzından o hayvan nasıl beslenicek.zaten doğanın kanunu budur aksayan ayak kesilir

Bence Berat kardeşimiz insanların yaptığına dikkat çekiyor.Onun için büyütülmesine gerek yok.Sadece insanlar daha duyarlı olmalı.

bizim mahllede eskiden beri bi gri kedi vardır ama mahalleden hiç bi yere gitmez bir gün bi cik cik baska uçurdum daha yeni uçuruom havada rüzgarlıydı kuş aşagı düştü ben asagı indiimde bizim kedi kuşu parcalımıştı bile çöpün yanınada bir fırca sapı koymuşlar aldım elime kediye bir giriştim kedi daha mahalleye gelmedi tabi ondan sonra biraz vicdan azabı çektim o kadar

insanlarımız sapıttı artık orada bir canlı can verirken bizim insanımız zevk alıyor cok acımasız olduk artık..

nskyigit' Alıntı:
çok güzel bir konuya değinmişin ben olsma vururdum o kediyi

zaten sen o kediyi vursan yine o video çeken insanlardan bi farkın kalmaz.Senin orda yapman gereken kuşu kediye bi zarar vermeden kurtarmak.SEn gider kediyi öldürürsen senden kuşçu olmaz...
Ama bak o video çeken insanları vur hiçbirşey olmaz...

Müezzin' Alıntı:
Bence Berat kardeşimiz insanların yaptığına dikkat çekiyor.Onun için büyütülmesine gerek yok.Sadece insanlar daha duyarlı olmalı.
bencede insanlar biras daha duyarlı olmalı tamam hepsi değilde içlerinden 1-2 insani düşüncelere sahip olan birisi cıkıpta hayvanı kurtarsaymış ama daha fazlada yaşamazdı ki o kuş :S

Bence doğaya karışılmamalı kedi kuş yemeyecek te ekmek arası döner mi alacak? kedi avcı bir hayvandır ve yaşamını devam ettirmek için avlanmak zorunda. Abartmaya gerek yok.

Geri