tam 6 ay sonra geri geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar daha önce konu açmıştı ocak ayında kuşlarımın çalınmasına dair şimdi ise arka tepe mavi demkeş geldi önce o değildir demiştim fakat o kuşu yakaladım inceledim o kuş cok sasırdım ocak ayında çalınan kuş bugün geri geldi ama kuş zayıflamış onu fark ettim kuşun resmini koyarım eski resmi ile beraber posta kuşlarının böyle yapmasını biliyorum fakat demkeş ırkı kuşlar böyle yaparmıymış ilk defa böyle bir şeye rasladım yorumlarınızı bekliyorum

Walla Bende 2 sene Önce Sattıgım Kuş Geçen Hafta Geri Gelmiş:)Diğerleride Geliyorlarmış Kuş Göremedikleri İçin Gidiyorlarmış:)

Öncelikle geçmiş olsun.Bahsettiğin kuş kümesine domuz ayar olmuş.Böyle vakalar olabiliyor.Bence o kuşa güzel bi eş alıp damarını sür. :evet:

selamlar o kuşun ayar olmassından değilde yakında birinin calmasından olmasın sakın ? ya o semtten bir hırsız calmış yada yakın bir tanıdığın.

valla bilmiyorum su ana kadar 7 kuşun 3 ü geldi demkeşlerle arap ama asıl iyi olanlar gelmedi birda benim kuş beslediğim yere en yakın 1 1.5 km yakınlıkta oda iyi tanıdığım biri yapacağını sanmam

silik dumanlı' Alıntı:
valla bilmiyorum su ana kadar 7 kuşun 3 ü geldi demkeşlerle arap ama asıl iyi olanlar gelmedi birda benim kuş beslediğim yere en yakın 1 1.5 km yakınlıkta oda iyi tanıdığım biri yapacağını sanmam

eğer içinden iyiler gelmiyor kötüler geliyorsa calan yakınında arada 1,5 km 3 km orasını bilmem.

kenan abi gelmeyen 2 kuş iyi idi en iyi kuşum arap geldi zaten çifttepe ve arka tepe demkeşte geldi 3 ü de iyi kuşumdu mavi ile dumanlı gelmedi onlar iyiydi

silik dumanlı' Alıntı:
kenan abi gelmeyen 2 kuş iyi idi en iyi kuşum arap geldi zaten çifttepe ve arka tepe demkeşte geldi 3 ü de iyi kuşumdu mavi ile dumanlı gelmedi onlar iyiydi

şimdi eğer calan satmak için calsa ayni semte satmaz yani yakınına buda demekki taklave demkeş kuşunun gelememesi hele altı ay geçtikten sonra kesinlikle gelememesi tabi istisnalar hariç ama 7 taneden 3 geliyorsa bu istisnayı aşmış yani yakınında biri beslemek için çalmış demektir seni tanıyan ve senin kuşları bilen yoksa 7 taneden 3 kesinlikle gelmez takla kuşunda eğer yanılıyorsam seninki büyük bir şans olmuş.

tengelli' Alıntı:
selamlar o kuşun ayar olmassından değilde yakında birinin calmasından olmasın sakın ? ya o semtten bir hırsız calmış yada yakın bir tanıdığın.
bencede kenan abim doğru söylüyor tanıdıklarından evine girişini cıkışını bilen biri yapmış bu işi

Geri