tanışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 472

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
Sayın yöneticiler ve moderatörler hepinizi buraya bekliyorum.
öncelikle aramızda bir kordinasyon sağlayalım.birbirimizi tanıyalım.
Kim hangi saatlerde aktif öğrenelim.
Bu bir grup çalışmasıdır.toplu hareket edelim.
Sitedeki genel yanlış hareket tarzlarını ve çözümlerini tartışalım.
Birbirimizin arkasında duralım birimizin kilitlediği konuyu diğerimiz yeniden açmasın mesela,banladığımız bir üyeyi yada sildiğimiz bir konuyu burada birbirimizle paylaşalım gerkçeleriyle birlikte.

selam değerli dostum..ben hafta içi her gün (nöbetçi olduğum günler hariç,ayda 3-4 gün) akşam 18:30 dan sonra 24:00 a kadar onlineyim.hafta sonları ise sabah kalkmamla birlikte yine gece geç saatlere kadar burada oluyorum..
şimdi demişsiniz ki birbirimizn kilitlediği konuyu diğerimiz açmasın ''saim ustanın damarları noldu ve şimdi kimlerde var? '' konusunu iyice avam konuşmalar olduğunu gördük ten ve sürekli uıyarılar yazdıktan sonra devam edilmesi üzerine kilitledim. fakat bu güğn gördüm ki açılmış..kim neden sormadan açtı bilemedim ve etik bulmadım bunu..

çok haklısınız ali bey.etik bir davranış değil.ama bazı konular vardır ilgi çeken dikkatle takip edilen bu konuların kapatılmaması daha güzel olur bence.ayrıca konuyu ben açmadım.

Merhaba bende hafta ıcı hergun sabah 9 dan aksam 6-7 ye kadar onlıne ım cogu zaman aksamda gırıyorm,

konunun kapatılmasına veya acılmasına gelınce bolumle ılgılı bısey yapılıcaksa bence bolum yonetıcısı bılgısı dahılınde yapılmalı ayrıca, bellı kurallar konmalı yanı nasıl mesajlar sılınmelı yada nasıl konular kapatılmalı? bır duzen getırelım gercekten...

Selamlar. Sevgili abilerim. Mesaj silinme konusunda çok çok ağır davranabilirsek sevinirim. Mesaj veya konu silme yerine mesajı düzenlemeye ve silinmesi gereken konuyu Taşı işlemi ile Geri Dönüşüm Kutusuna Taşımamız ileride doğacak olan sıkıntıları bir nebze de olsa aza indirgemeyi amaçlamaktadır. Silinmesi gereken konu olursa bu konuyu ilk önce kilitleyerek ardından da taşı işlemi ile Geri Dönüşüm Kutusuna Taşıyarak gerçekleştirebiliriz.
Teşekkür Ederim.

Ewet aynen katılıyorum sılmek yalnıs tabıkı...

Geri