Tanişma..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ByaLi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
M.ali SARIKAYA
Meslek
tornacı
İlgi Alanı
Tüm posta seven arkadaşlara saygılar ben izmirden ali.. Sitenize yeni üye oldum umarım burda birbirimize yerdımcı olur ve sorun larını paylaşırız elimizden geldigince saygılar...

Aramıza hoş geldiniz. İddaa ediyorum bu site dostluk, sorun çözme, yardım, ve samimiyette 10 üzerinde 10 numara. Bu bir abartı değil gerçekten çok güzel bi site zaten zamanla sizde anlayacaksınız....... :slm:

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

Aramıza hoşgeldin güzel vakıt geçirmen dileğiyle saygılar.

ramıza hoş geldin elimizden gelen yardımları yaparız bu sitede gerçekten yardımlaşma sitesi

ÖncelikLe herkeze meraba... Benim bir sorunum var sizin gibi professional posta yetiştiricilerine bunu sormak en doğru mantık oldugu icin burayı seçtim ... Ben daha önce Bizim tabirimizle kelebek dönek besledim ... Fakat çatının üstünü zorunLu olarak kapattırdık .. Simdi ise posta güvercinLerine Meragım var Sorunum ise catının üstü kapalı sadece 4x4 ü yani butun catının yanları 2 metre boyuna kadar Acık buraya posta güvercini yavrulukdan alışırmı cok merak ediyor ve cevaplarınız icin sabırsızlanıyorum ... Tşk ediyorum saygılarımla

[email protected] MaiL Adresim !!!

Geri