tanışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmankeleş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
osmankeleş
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum çok güzel bir site tüm kuşçu arkadaşlarla tanışmak isterim piknikde birçoğuyla tanıştık

osmankeleş' Alıntı:
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum çok güzel bir site tüm kuşçu arkadaşlarla tanışmak isterim piknikde birçoğuyla tanıştık
aleykumselam osman bilader
senide burda gormek guzel hosgeldin aramiza umarim guzel gunler geciririz hep birlikde cankiridan bizi haberdar edersin ordaki oynuyan kuslardan
guzel paylasimlar da bulunman dileiyle
saygilarimla ferhat

inşlak kardeş çnk cengiz abimizin kuşu oynuyor kendisinden haber alamiyoruz ama biz kuşunu seyrettik birkaç kez maşallah bayağı uzun gidiyor

Aramıza hoşgeldiniz. Umarım hoşça vakit geçirirsiniz.

Osman Bey aramıza hoşgeldiniz bizleri mutlu ettiniz.

tkş ederim arkş bu güzel sitede güzel şeyler paylaşırız inş lak

osman aramıza hoş geldin.burada olmana sevindim değerli arkadaşların burada olmaları bizim için bi onur.

Benim Değerli abim aynı zamanda "Sarı konusunda bir fikiriz

hoşgeldin abii aramıza 2012 kadar kuş uçuracaz abii sarılardan

Saygılarımla

slm ben erzıncandan ersoy karabag bende meraklısı aynı zamanda yetıstırıcısıyım bu sıteye gırdıgıme memmun oldum say

ersoy karabag' Alıntı:
slm ben erzıncandan ersoy karabag bende meraklısı aynı zamanda yetıstırıcısıyım bu sıteye gırdıgıme memmun oldum say
selamunaleykum ersoy bey
sizde hos geldiniz kuscular org ye umarim guzel gunler gecirirsiniz
saygilarimla ferhat

Selamınaleyküm arkadaşlar ben Çankırıdan Şamil Çöpten inşaallah kuşçular.org sitesinde güzel dostluklar ve paylaşımlar dilerim.

Saygılarımla Şamil18

aleykümselam abii hoşgeldin aramıza kuşçular.org güzel saatler geçirisin umarım.

Saygılarımla Yasin18

aleykumselam samil bey
biraz gec oldu ama sizide kuscular org gormekten memnun oldum umarim guzel paylasimlarda bulunur hep birlikte guzel gunler de guzel muhabbetler ederiz

saygilarimla ferhat

Geri