tanisma,

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahadir pacaro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bahadir pacaro
Meslek
maler
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba ben bahadir siteye yeni kayitoldum almanya münihde oturuyorum.1967 ist -fikirtepe dogumluyum takla güvercini besliyorum 30 yildir.taklaci güvercinle ugrasiyorum burda kendime ait bahcemvar.yazlari izmirdeyim,urla cesmealtinda kaliyorum izmirde cok kuscu arkadaslarim var.herkese selamlar. :

MErhaba bahadır bey,
hoşgeldiniz, sizleri aramızda görmek büyük mutluluk, umarım iyi vakit geçirirsiniz. Kuşlarınızın Fotoğraflarını fotoğraf bölümlerinde paylaşırsanız kuşlarınız hakkında daha çok bilgi sahibi olabiliriz.

Teşekkürler.

s.a bahadır bey siteye hoş geldiniz umarın iyi vakit geçirir iyi arkadaşlıklar edinir ve bazı konulardada bilgi sahibi olursunuz belki çok bilginiz vardır ama insanların her zaman ögrenecek bir şeyleri olduguna inanıyorum kuşlarınızıda paylaşırsanız onlar hakkında da yorum yapanlar olur.antalyadan saygılar.poyrazz.

Siteye Hosgeldiniz Bahadir Bey.. :slm:

Hoşgeldiniz ramıza; keyifli paylaşımlar dilerim .. selamlarŞEREF

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim.

selamlar

Hoş geldiniz aramıza hoş vakit geçirmeniz ve güzel paylaşımlar yapmanız dileğiyle

saygılar

hepinize cok tesekür ederim kuslarimin resimlerini ve videolarini en kisa zamanda sizlerle paylasacagim,takla güvercini besliyorum ama neyazikki almanyada bizim icin sezon bahara kadar kapali atmaca vekötü hava sartlari yüzünden kus ucuramiyoruz.bütün kuscu arkadaslara selamolsun.

hoşgeldin aramıza bahadır kardeş... ben ısparta dan ekrem cengiz

Geri