tanışmak ve yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

kuşcu

Üye
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar ben ankara sincandan ömer arkadaşlar ben apartmanda besliyorum ankara sincanda ama olmuyor bırakmakta iştemiyorum bana bu konuda yardım yani sincanda beslebilecem kiralık kümesler olurmus onun gibi veya bir arkadş edinirsem onunla ortak da beşliye bilirim

ömer bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz.sizde yer sorunuyla karşı karşıya kalan bi yetiştiricimizsiniz anladığım kadarıyla.umarım burdan bi çözüm bulabilirsiniz.ayrıca bende kendi çabalarımla yardım etmeye çalışacağım.kaç adet kuşunuz olduğunu belirtirseniz sevinirim.

selam arkadaşlar ben ömer ankara sincandan daha öncede dedim gibi yer sorunu çekmekteyim ben kuslarımı daha önce eve getirmeden önce 20 taneydi ama kuslarıma bir hastalık musallat oldu ve kuslarımın büyük çogunlunu kurtaramadım şu anda 6 tane kaldı onların salık durumu çok iyi en iyi kuslarımı kayıp ettim sadece iyilerden 4 tane kaldı onlarıda kayıp etmek iştemiyorum
yardım ederseniz sevinirim herkese tesekkür eder salık ve mutluluklar diler

balkondamı besliyorsun snein durumunu iyi anlıyorum ben etlikte oturuyorum bende bir zamanlar apartmanda oturuyordum zabıta gelip kuşlarımı alıcak diye korkuyordum bir süre kuşlarımı verdiğimi söyledim herkese hereks inandı kapalı bir sandığın varsa kapat kuşlarının cinsi neler ayrıca aralarında gök varsa onları çıkarabilirsin yabani zannederler

Aramıza hoşgeldiniz Ömer bey.Yaşadığınız yer sorununu bende bir zamnlar yaşamaıştım.Apartmanda güvercin beslemek ,gerçektende heer yönüyle bezdirici birşey.Seslerinden şikayetçi olan komşu yakınmlarındanmı yanarsın,yer darlığındanmı gerçekten çok sıkıntılı bir durum.Ancak sevdada baştan gitmediğine göre insanın eli kolu bağlı kalmakta.Umarım sorununuza çare olacak arkadaşlarımız çıkar.

slm arkadaşım iyi düsünmüssün amma ben apartmanın en alt katında oturuyorum yani balkon yok ve kömürlükte besliyorum ayrıca kuslarımın rengi portakal sarılar ve beyazlar ayrıca bozlarım var ayrıca düşündün için saol tesekkür ederim

kuşlarından şikayet varmı ailen bu duruma ne diyorlar

ailem bana kus için karışmaz ayrıca ben evli ve kendi evimde oturuyorum kardeşim saol

slm halit kardeşim benim gerçek sorunum sikayet deyil ben kuslarımı dışarı çıkartamıyorum uçuramıyorum o yüzden oda aparmanda mümkün degil oyüzde rahatsızım arkadaş

bütün kuşcular ovacıkta ki uöçurma yerlerinde kuşlarını uçuuruyorlar

selam arkadaşlar ben ıspartadan ekrem. yaklaşık 30 senedir güvercin besliyorum severekve içtenlikle. kendi evimde ,70 adet dönek ve dolapcı kuşlarım var. sizlerle tanışacağım içinde mutluyum.

bende de yer sorunu var bende gök mardin ve baska var bunların hangilerini sandığa koymalıyım sizce

ekremcengiz' Alıntı:
selam arkadaşlar ben ıspartadan ekrem. yaklaşık 30 senedir güvercin besliyorum severekve içtenlikle. kendi evimde ,70 adet dönek ve dolapcı kuşlarım var. sizlerle tanışacağım içinde mutluyum.
Aramıza hoş geldiniz ekremcengiz bey,Maşallah tecrübeli birisine benziyorsunuz,30 yıl gibi bir zaman vermişsiniz güvercinlere,bizlerde sizin gibi tecrübelei yetiştiricilerimizin aramıza katılmasından büyük memnuniyet duymaktayız.

ekremcengiz' Alıntı:

Selamlar.
Ekrem bey aramıza hoşgeldiniz. Maşallah 70 adet dönek ve dolapçı çok güzel. Allah bol yavru almayı nasip etsin. Kuşların resimlerini ve performansları hakkında bilgiler verebilirseniz seviniriz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

ekremcengiz' Alıntı:

ekrem abi aramıza hoş geldiniz.umarım bizi tecrübeleriniz ışığında aydınlatırsınız.

Selam Arkadaslar,

Yer sorunu olanlar icin (http://www.kuscular.org/viewtopic.php?f=29&t=590)
http://img87.imageshack.us/img87/6141/zelresimler217vl3ro4.jpg

zelresimler217vl3ro4.jpg

arkadaşlar sizlerle tanışmak çok güzel.güvercilerimiz hakkında takıldığımız bazı konuları paylaşmak kadar doğal hiç bir şey olamaz. takıldığız konular varsa sorabilirsiniz. tabi benimde takıldığım konular oluyor bazen.size kendi kuşlarımın resimlerini göstermek isterim fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.

Sayın ekrem bey aşağıdaki linke tıklayarak resimlerle anlatılmış olan resim ekleme konusunu okuyarak sitemize resim ekleyebilirsiniz.

viewtopic.php?f=11&t=448

kendimi tanıtmadım galiba ben halit kuşcu halit derler taklacı köpek muhabbet kuşu,tavşan besliyorum hayvan seviyorum kardeşimle beraber kuş besliyoruz

arkadaslar 25 yılın vermıs oldugu tecrube ve ıspartanın en mukemmel dolapcılarıyla sızlerleyım dolapcılarda on numara oyun ve saglamlık benım ıcın on planda olup ıspartaya yolunuz duserse beklerım..baron cem...saygılarımla

arkadaşım sincanda metin baltacı paşa isimli arkadaşımın hobi bahcesinde kiralık kümesler var iyi bir arkadaşım çokda ucuza kiralıyor selamımı söylersen sana yardımcı olacagına eminim mamak tan kuşcu marik dersin

s.a. cumleten ustte arkadasın da belırttırgı gıbı sıncanda metın baltacının hobı cay bahsecınde kıralık kumesler var kucuk kumesler 50 tl buyuk kumesler 75 fıyatta yanılıyor da olabılırım en son bu fıyattan dymusdum madem sıncandasın sanada yakınsa rahat rahat uğrasabıılrsın kuslarınla .. cebecidede var orasıda sana cok uzak kalır .. bnde sen oraya bı gıt görus derım saygılar.........

herkese selamlar ben denizli den muhammed baska güvercini besleyen arkadaşlara sorum olacak baskaların akkuyruk olanından besleyen varmı varsa tanışmak isterim ?

Geri