tanışmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan özgür48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

özgür48

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özgür demircan
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
merhaba ben özgür demircan.doğma büyüme muğlalıyım.ünüversite mezunuyum kendi halı dükkanım var orayı işletiyorum.yıllardır taklacı güvercin hastasıyım.şu an beslemiyorum.yirmi beş yaşındayım.

hg. Özgür bey;
Umarım burada iyi vakit gecirirsiniz.Kuş yok derken yerinizmi müsait değil yoksa, kuşlara ayıracak zamanınızmı yok ?

Selam Özgür Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

~ B.O.Z.O.G.L.U ~

özgür48' Alıntı:
merhaba ben özgür demircan.doğma büyüme muğlalıyım.ünüversite mezunuyum kendi halı dükkanım var orayı işletiyorum.yıllardır taklacı güvercin hastasıyım.şu an beslemiyorum.yirmi beş yaşındayım.

Slmlar özgür kardeşim nerde dükkanın senin bende muğlalıyım...

kazım kardeşim özgür benim eski ortak.
dükkan helvacıoğlunun karşısında demircan halı çeyiz.

Özgür kardeşim aramıza hoşgeldin.
Seni aramızda görmek çok güzel.
Buraya bir alış hepimiz gibi kopamayacaksın.

merhaba özgür kardeş ben ibrahim.doğma büyüme ank lıyım.32 yaşındayım daha 2 ğün oldu 32 gireli.maalesef ank olmama rağmen bir baltaya sap olamadım temizlik şir.çalışıyorum.yalnış anlaşılmasın çünkü oradan evimi geçindiriyorum.Lise mezunuyum.süs ve oyun kuşu taklacılarım var.ank mamak da oturuyorum.kal sağlıcakla
aramıza hoş geldin.

Selamun aleyküm. Özgür kardeşim aramıza hoşgeldin. Umarım hoşça vakit geçirir güzel paylaşımlarda bulunursun.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

aramıza hoş geldiniz özgür bey
paylaşımlarınızı bekliyoruz.
feyzi kaya (muğla) :()

Geri