seyyid
Üye
- Ad Soyad
- ali seyyid
- Meslek
- elektronika teknisyen
- İlgi Alanı
- Kediler
arkadaslar ben yurt disindayim, evin bahcesi musaati kumesim orda. ama cok iyi oyunlular once dama sonra kumese iniyor damdan kumese 3 gun inemiyen kusum var.. kus acliktan olecek (evler hepsi 2 katli hepsi birbirinin aynisi burda) dama pencere var ordan yem ve su veriyorum kac sefer ordaki cati camindan iceri yem ve su gosterip iceri kendim indirdim kumese goturdum ku oyundan inemiyordu... (4 saat ucuyor bir ucusunda belki 50 sefer dalis yapiyor dama bile en son inmek icin orayada belki 5 sefer daliyor ancak atiyor kendini )
simdi kuslari bozmak istemiyorum bizim burasi koy gibi.. 500metre ilerde bos tarlalar var.. kiraliyorsun ne kadar istiyorsan bahce yapiyorsun.. etrafi en yakin evler 500 metre diger tarafi belki 2km bos arazi.. yani taklaci bire bir yer inecegi baska birsey yok illa kumes..
ama hayatimda hic boyle bir yerde beslemedim yani nelere dikkat etmeliyim..
fare var- atmaca var.. gelincik ve yilan bu ulkede galiba yok.. ustalar bilgisi olanlar boyle tarlada beslemis olan bir soylesin nelere dikkat ediyim-- kumesi 1-2 hafta sonra dikicem. yerden 20cm yuksek komple tahta ve ozel havalandirmali olacak. alarm vs takilacak gerci hirsizlik yok burda hamdolsun..
ulke soguk (hollanda) 2 ay kar - 9 ay yagis - 1 ay gunes diyebiliriz.. hava sartlarinida goz onunde bulundurarak bir ogut verirsenin cok memnun olurum.
simdi kuslari bozmak istemiyorum bizim burasi koy gibi.. 500metre ilerde bos tarlalar var.. kiraliyorsun ne kadar istiyorsan bahce yapiyorsun.. etrafi en yakin evler 500 metre diger tarafi belki 2km bos arazi.. yani taklaci bire bir yer inecegi baska birsey yok illa kumes..
ama hayatimda hic boyle bir yerde beslemedim yani nelere dikkat etmeliyim..
fare var- atmaca var.. gelincik ve yilan bu ulkede galiba yok.. ustalar bilgisi olanlar boyle tarlada beslemis olan bir soylesin nelere dikkat ediyim-- kumesi 1-2 hafta sonra dikicem. yerden 20cm yuksek komple tahta ve ozel havalandirmali olacak. alarm vs takilacak gerci hirsizlik yok burda hamdolsun..
ulke soguk (hollanda) 2 ay kar - 9 ay yagis - 1 ay gunes diyebiliriz.. hava sartlarinida goz onunde bulundurarak bir ogut verirsenin cok memnun olurum.