TARLADA KUŞ UÇURMAK..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan filo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

filo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
filocu
Meslek
.
İlgi Alanı
KENDİM 2 KATLI EVİMDE OYUN KUŞU YETİŞTİRİYORUM. LAKİN OYUN KUŞU UÇURMANIN TARLADA(ARAZİDE) DAHA KEYİF VERECEĞİ KANISINDAYIM BU YÜZDEN ELİMDEKİ BİR KAÇ ÇİFT YAVRU TAKLACI MI SALMA İLE TARLAYA GÖTÜRÜP ORADA UÇURUP SÖKMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

KONU İLE İLGİLİ TECRÜBELİ OLAN ARKADAŞLARIN GÖRÜŞLERİNİ RİCA EDECEKTİM.. SELAMLAR..

S A AHMET KARDESİM KOLAY GELSİN KUŞÇULARIN ŞUANKİ SORUNU İYİKUŞ VEDE ZAMANDAN ZİYADE YER SORUNU OLMUSTUR BETONLASMALAR BU UGRASIDA BİTİRME NOKTASINA GETİRMİŞTİR ZAMAN GELECEKKİ PEK ÇOK KİŞİ SENİN SU AN YAPMAYA ÇALISTIGINA MECBUR KALACAKLAR TERAS LAR BALKONLAR İYİ KUŞ İÇİN ÇÖZÜM DEGİL TAM İSTENİLEN RANDIMAN ALINAMAZ KUŞUN AYAGI TOPRAGA DEGMELİ KENDİ YEMEK İSTEDİGİNİDE TOPRAKDAN KENDİ SEÇİP YEMELİ

SORUNA GELİRSEK KENDİMİZCE İYİ BİLDİGİMİZ YADA ARADIGIMIZ KUŞLARDAKİ OLUMLU OLUMSUZ HER NE VAR İSE AÇIK ALANDA ORTAYA ÇIKAR YANİ ÇOK İYİ BİR KUŞ BİLE AÇIK ALANDA NEYİ VAR NEYİ YOK BELLİ OLUR AÇIK ALANA İYİ KÖTÜ SEYREDİLİR SEKİLDE OYUN YAPAN BİR KUS KAPALI ZOR YERLERDE DAHA YÜKSEK PERFORMANS GÖSTERİRLER AÇIKCASI AÇIK ALANA İYİ OYUN HER KUŞUN HARCI DEGİL KOLAY GELSİN İSTEGİN SONUÇLARA ULASIRSIN İNSALLAH AMA OLSUN YADA OLMASIN HER TÜRLÜ SONUÇ KUŞÇU İÇİN TECRÜBEDİR

SAYGILAR

Aleykümselam tamamen size katılıyorum iyi kuş tarlada belli olur.. Salmam hazır, zamanım da müsait sadece feriklere 15-20 gün emek vermem gerekiyor.. sonucu her beraber göreceğiz.. iyi kötü videolarını çekip inşallah paylaşırız..

Ayrıca ziyaret etmek isteyenler olur ise İstanbul Pendik Kurtköy Viaport ta olacağız..

sevgili arkadaşım
tarlada randıman veren kuş yüzde 10 dur, kuş dar yere daha iyi oynar.
şöyleki geniş alanda oynamayan kuş gecekondu aralarında daracık bahçelerde daha iyi vazive yapıyor veya yerine gelmek için gösterdiği çaba insana daha fazla zevk veriyor.
bu benim şahsi fikrimdir.
tarlada ille uçurmak isteyen arkadaşlarada acizane fikrim şudur uçurduğu yerin etrafına tahta perde çekmeleri öyle olunca kuş yerine daha iyi atak yapar.
herkesin fikrine değişiktir malum iyi uçurmalar

doğrudur ama etrafını çevirme olayı şu an için pek mümkün görünmüyor.. tarla bizim değil sadece salmalar ile gidip kuşu uçurup geri getireceğiz. Yinede öneriniz için teşk.ederim.

s.a Bende arsada salmada kuş uçurmaktayım ve gayet kuşlardan iyi performans almaktayım . Evimiz müsait fakat oyun kuşu için problem dar alan olduğu için kuşlar salındıkları günden 3 gün sonra iniyorlar ve de hırsızlardan rahat olmadığı için . O yüzden bu aralar sıkça arsalarda kuş uçuranlara rastlıyorum ve tabiki vakit de önemli zaten kuşları uçurup indirmen bi 6 saati buluyor benim de vaktim çok akşamda kuşları salmaya koyup getiriyorum eğer boğaziçi köprüsü ne yakın bir yere ikamet ediyorsanız bi ara misafirim olun derim ...

SAYGILARIMLA
SİNAN ATA

Selamün Aleyküm...
Bende oyun kuşlarımı tarlada uçuruyorum.Açık alanda oynayan kuş kapalı alanda daha iyi oynuyor bunu gözlemledim ve bu sonucu elde ettim...Mesala tarlada 10 takla ile giden bir kuş dar yerde 15 hatta 20 ye kadar çıkartıyor...Kendi görüşümdür..

HER KUŞ TERASDA OYNAR AMA HER KUS YERDE OYNAMAZ ... AHMET KARDESIM GÖRDUN SEN BIZIM UCURDUGUMUZ YERI ..KUSA VITAMIN MINAREL ACISINDAN YERDE BESLEMEK AVANTAJLIDIR.. KUSUN TOPRAK GÖRMESI LAZIM .......BUYUK SEHIRLERDE ZOR OLSADA IMKANLAR ACISINDAN YERDE UCURMANIN TADI BIR BASKADIR ,KUS ACIK ALANDA ZORLAMAZ KENDINI FAZLA AMA KAPALI DAR MEKANDA TAM INEMEDIGI ICIN OYUNU DAHA FARKLI OLUR ....OYUNUNDADA COK FARKLILIK GÖSTERIYOR....BIZIM YAPDIGIMIZ GIBI UFK BIR DEMIR KUMES KOYUP BOS BIR ARSAYA GETIR GÖTUR YAPARAK DAHA SAGLIKLI KUS UCURURSUN GÖRUSUNDEYIM ....

Geri